Varför regimen Löfven fruktar Lexbase och vad Lexbase kan ha gemensamt med QAnon

Varför regimen Löfven fruktar Lexbase och vad Lexbase kan ha gemensamt med QAnon

Kunskap är makt.

År 2014 lanserades söktjänsten Lexbase.

Starten blev gropig. Många hade åsikter om värdet i att på en websajt kunna söka på grannar och kolleger och se om de var dömda för brott eller i andra sammanhang haft med rättsväsendet att göra.

Vi var en av dem som ansåg att söktjänsten innebar ett intrång i den personliga integriteten.

Att hänga ut enskilda hade Sveriges globalistiska etablissemang dock uppenbarligen inte problem med. Den svenska regeringen förblev passiv.

Nu har situationen förändrats.

Nu vill regeringen Löfven stoppa Lexbase och hoppas kunna göra så via en ny lag.

Varför?


I videon nedan presenterar QAnon bakgrunden till vad president Trump och hans arbete egentligen handlar om.

Trump sägs vara en galjonsfigur för den amerikanska militären och liksom den emot globaliseringen.

Skälet till att Trump ställde upp i och vann valet 2016 var militärens beslut att ta makten via valurnan istället för i en militärkupp.

Videon nedan presenterar också en förklaring till ryktena om de femsiffriga antalet med (än så länge) förseglade eller vilande åtal mot globalisterna, som när militären och Trump bedömmer tiden som mogen kan komma att aktivera.

Även om man inte förvånas av att antalet kriminella inom politik, media, statsförvaltning m m skulle kunna vara så många, kanske ett fem siffrigt antal med åtal åndå kan upplevas som otroligt.

Hur många års arbete av polis och åklagare krävs för att på några år förbereda, säg, 50 000 åtal?

QAnon menar att den amerikanska militärens strategi i det pågående inbördeskriget mellan antiglobalister/nationalister och globalister inuti USA:s politiska etablissemang var att ta kontroll över NSA, myndigheten National Security Agency.

NSA avlyssnar och sparar all kommunikation i hela världen som existerar i och går via det elektromagnetiska spektrumet: d v s allt på Internet telefoner, fax, o s v. Men NSA:s kapacitet att medelst all denna data bygga dossier om alla människor på jorden är ett svärd med två eggar.

I händerna på globalisterna kan denna kapacitet användas mot mänskligheten, bland annat för att kartlägga och neutralisera kritiker och antiglobalister – men även utforma och kalibrera gigantiska påverkansoperationer.

Är detta förklaringen till de svindlande antalet planerade åtal?

Åtalen byggdes inte på vanligt polisarbete utan automatiserade sökningar i NSA:s gigantiska databaser baserad på sofistikerad programmering med inslag av maskininlärning?

Även om Clinton och CIA använder engångsmobiler ryker de på röstigenkänningen. Om tidigare utredningar är en indikator kan åtalen bland annat att komma handla om slavhandel, trafficking, pedofili, olaglig organhandel, liksom internationell narkotikasmuggling.

Även Lexbase är ett svärd med två eggar.

Å ena sidan en oangelägenhet för individen och dennes privatliv.

Å andra sidan, upplever tydligen regimen Löfven och globalisterna i dag Lexbase som ett hot mot deras egen existens.

Tidigare statistik har visar att svenska politiker är mer brottsbenägna än andra medborgare.

Det kan bli ett problem för globalisternas fortsatta vanstyre av landet – att pigga medborgarjournalister och andra, tack vare bland annat Lexbase, har fingret på pulsen rörande djupet av politikers och offentliganställdas kriminalitet och korruption.

Vem vet vilka nya generationer och nätverk av “folkvalda” Socialdemokratin och resten av riksdagens åttaklöver planerar att rulla ut – i dessa klanröstningarnas era?

Vem vet i dag bakgrunden till Sveriges framtida myndighetschefer, såsom polisen och försvaret?

Förre rikspolischefen Dan Eliasson var redan han dömd för brott. I dag basar han över MSB.

Läs mer: Dan Eliassons psykologiska profil – ett ännu icke lagfört gangsterfrö.

Kanske den egentliga farhågan är något mindre uppenbart?

Vad skulle t ex ske om Lexbase ägare och anställda internt skulle utveckla mer avancerade sökmetoder (än de man säljer till sina kunder) och tack vare obehindrad access till de egna databaserna börja kartlägga globalisterna i Sverige och se vad AI kan dra för slutsatser av läget i landet?

Har Lexbase redan börjat göra detta?


Stöd oss!

Donera via kort eller paypal


(går via naturalimmunity.org)

Comments are closed.