Utblick #1: Den kontrollerade oppositionen tar till gatan

Utblick #1: Den kontrollerade oppositionen tar till gatan

Utblick #1: 2021-06-02

En sammanfattning av globalisternas krig mot den fria mänskligheten på följande frontavsnitt:

Världen

Ryssland

Globalisternas lågintensiva krig mot Ryska Federationen fortsätter. Planen synes vara att politiskt förgifta befolkningen i Ukraina mot Moskva för syftet att bryta upp den ryska federationen i mindre regioner som kan manipuleras från Bryssel och Washington istället för Moskva.

Frågan är hur länge Väst och NATO kan fortsätta att provocera den ryska statsledningen innan denna till slut bedömmer att federationens räddning förutsätter egna åtgärder som inte bara är reaktiva?

 1. Russia’s top security chief sends stern warning: Moscow willing to use real force against foreign adversaries, not just sanctions

Kina

Genom att börja peka ut ett laboratorium i Wuhan som ansvarigt för den Covidpandemi FN utlyste förra året, kan krigsförberedelser vara på gång.

Hitills har påståendena varit sporadiska och obekräftade, men har nu börjat anta formen av officiella utpekanden (1) samtidigt som militära förberedelser rapporteras (2).

 1. Covid: Biden orders investigation into virus origin as lab leak theory debated
 2. How the US military is preparing for a war with China

Utomjordingar

Ett tredje tema som dykt upp är UFO som en verklighet att ta på allvar.

En med jämna mellanrum dryftad farhåga är att globalisterna avser att spela påståenden om besökande UFO:s på samma sätt den förmenta Covidpandemin användes: för att sprida rädsla inom befolkningen för att kunna driva igenom ännu mer av fascism.

 1. Navy pilots speak out on UFO sightings
 2. UFO Scientist Searching for Extraterrestrial Life Slams ‘Evidence’ of UFO Sightings

Sverige

Vaccinpassets implementerande

I Sverige verkar vaccinpasset bli verklighet. Regeringen synes dock ha backat från sitt ursprungliga bud att kräva vaccination av alla för att kunna resa, och nu accepterat EU:s position att tester som PCR, antigen och bevis till naturlig immunitet också är giltiga.

Något annat var väl inte att vänta, men genom att först gå ut så hårt och nu backa rörande obligatorisk vaccinering, kan förhoppningen vara att blidka opinionen och samtidigt behålla vaccinpasset.

 1. Regeringen accepterar immunitet i vaccinpass

Regeringen aviserar nedtrappning av Covidrestriktionerna

Att annat sätt att gjuta olja på vågorna kan vara den presskonferens regeringen höll den 27 maj 2021 och där lättnader i Covid-restriktionerna aviserades, med början den 1 juni 2021.

Konferensen kan ha varit tajmad som ett försök att förebygga en massiv uppslutning till demonstrationer i Stockholm planerade den 6 maj 2021, på nationaldagen.

 1. Så ska Sverige öppnas upp

Den kontrollerade oppositionen tar till gatan

Demonstrationen i fråga, enligt uppgift arrangerad av den s k Frihetsrörelsen till vilken World Freedom Alliance visat sig vara knuten (3), framstår allt klarare som något annat än en spontan folklig reaktion på covidrestriktioner, pandemilagar och vaccinpass.

Intervjuer med ledarna tecknar konturerna av en kontrollerad opposition som väl matchar myndigheternas fiendebild med inslag av “våldsbejakande” (1) och ett försök att skapa en politisk rörelse med pretentiösa kvasireligiösa, “wokiga”, (4) övertoner och en världsuppfattning och agenda som är betydligt bredare än att bara säga nej till medicinsk fascism (2).

 1. Coronaprotesternas märkliga självmål
 2. Frihetsrörelsens ledare i samtal med Strävan efter Sanning
 3. Frihetsrörelsen och World Freedom Alliance
 4. Woke


Distributören: 239 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

Distributören: 233 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

Distributören: 177 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

Stöd oss!

Donera via kort eller paypal


(går via naturalimmunity.org)

Comments are closed.