Donald Trump på Rädda världen turné: Dag 1 – CIA

Donald Trump på Rädda världen turné: Dag 1 – CIA

Kanske har massmedias benägenhet till “fejknyheter” en lillebror?

“Jag-är-en-idiot-som-missat-poängen-nyheter”?

Så här rapporterar nämligen Erik Bergin (SVD) och Gustav Tronarp (AB), från svensk riksmedia om USA:s nytillträdde President Donald J. Trumps besök på CIA:s högkvarter, på sin första dag på jobbet:

Verkligheten är att Trump i och med besöket på CIA tog det första steget på något som börjar likna ett triumftåg för en värld fri från globalism.

Detta är Donald Trumps huvudpunkter från CIA-talet nedan:

  • Tidigare kanske ni på CIA inte upplevt att ni haft det stöd från Vita Huset som ni önskat. Ni kommer att framtiden få så mycket stöd av oss att ni kanske till slut ber oss, “snälla inte mer stöd!” Men ni kommer att få det.
  • Vi måste göra oss av med ISIS. Vi har inget val. Islamsk terrorism måste utplånas från jordens yta. Detta är en typ av ondska ingen tidigare sett, annorlunda än reguljära krig. CIA kommer att göra ett mycket bra arbete att avsluta detta nu. Tiden har kommit.
  • Där borta står General Flynn (Trump understryker den amerikanska militärens stöd till honom själv samt dess närvaro i CIA:s högkvarter).
  • Ni kommer att få en ny chef som är jättebra (Mike Pompeo, i skrivande stund inte bekräftad).
  • Ni som är här är den kanske viktigaste gruppen för att USA skall börja vinna igen. Jag är med er 1000%. Jag respekterar er. Jag älskar er. Ni kommmer att leda anfallet [mot ISIS och islamsk terrorism].

Mellan raderna:

  • CIA har alltsedan dess skapelse aldrig varit ett genuint instrument för nationalistisk amerikansk politik. Det har varit redskap för globalistiskt sinnade finansoligarker på Wall Street att destabilisera och ta över andra länder – liksom undergräva (och i fallet med John F Kennedy också döda) amerikanska presidenter.
  • ISIS och annan islamsk terrorism har varit ett sätt för dessa finansoligarker och deras mullvadar inom den amerikanska statsförvaltningen att destabilisera världen åt globalisterna. I likhet med den internationella narkotikahandeln har detta organiserats av CIA.
  • Genom mitt besök och tal här informeras ni nu om att från och med 2017 gäller något helt annat. Ni skall omgående avsluta allt stöd till ISIS och islamsk terrorism och istället utrota denna mänsklighetens styggelse.
  • Ve den avdelningschef inom er myndighet (CIA) som försöker obstruera detta.

Genom besöket har Trump satt en enorm press på finansoligarkernas mullvadar inom CIA.

Alternativet att inte följa de nya direktiven kan sluta i ond bråd död.

Skottlossning mellan CIA och NSA har enligt uppgift redan inträffat i New York.

Trumps strategi bakom besöket hos CIA: Håll dina vänner nära – och dina fiender ännu närmare…

Veta mer?

Läs en bok…


Distributören: 239 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

Distributören: 233 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

Distributören: 177 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln
Comments are closed.