Från Finland till Finspång – är detta vad Scaniachefen Östling varnar för: ett svenskt inbördeskrig mellan röda och vita?

Från Finland till Finspång – är detta vad Scaniachefen Östling varnar för: ett svenskt inbördeskrig mellan röda och vita?

Vi läste nyligen Julia Caesars senaste krönika: “Leif Östling, röd makt-miljön och det oberörbara”.

Efter år av stigmatisering från vänsterliberaler om “vit-makt-miljö”, levererade Caesar till slut den klockrena repliken.

Hon konstaterade kallt att fienden i informationskriget är en annan makt och miljö: den röda makt-miljön.

Med ens blev situationen mycket klarare.

Våren 1918 utkämpades i Finland ett inbördeskrig mellan vita nationalister och röda kommunister. Kommunisterna var internationalister, d v s det som i dag kallas globalister.

Efter tre och en halv månad av brutala strider segrade de vita. Antalet döda uppskattas till att ha varit 35 000. Tre fjärdedelar av dem var röda.

Är det en repris av det inbördeskriget den förre Scaniachefen Leif Östling flaggar för?

Verkligheten är ju att den riktiga fienden inte är kriminella och missanpassade individer från kulturer som inte vet någonting om Sverige när de anländer, utan de inhemska folk- och landsförrädarna som under den internationella solidaritetens fana begår folkmord på skandinaviens ursprungsbefolkning med folkomflyttningen som vapen…


Distributören: 239 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

Distributören: 233 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

Distributören: 177 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

4 Replies to “Från Finland till Finspång – är detta vad Scaniachefen Östling varnar för: ett svenskt inbördeskrig mellan röda och vita?”

  1. Varför har det dröjt så länge, socialisterna har ju lyckats att fördriva landsbygdsbefolkningen och tvingat in dem i betong ghetto n?

  2. Ja , parallellen är uppenbar, fast numera är globalisternas bolsjeviker spridda över hela västvärlden så potten i spelet har ökat, med Sverige som testområde och elektronisk propaganda. De sista veteranerna från det finska inbördeskriget slutade aldrig att skylla på varandra och de flesta av dem kom aldrig på hur de blivit manipulerade till det som hände. https://sv.wikipedia.org/wiki/Finlands_sj%C3%A4lvst%C3%A4ndighet

  3. Julia Caesars artiklar med dess kristallklara spot-on-analyser och för PK-Fake-News-etablissemanget “obehagliga sanningar” är alltid läsvärda.
    För att inte tala om hennes böcker — läs dem!

    Jag sörjer varje dag det gamla hederliga ärliga Astrid-Lindgren-Sverige vilket dessvärre aldrig mer kommer tillbaka….

Comments are closed.