Därför mördades Olof Palme

Därför mördades Olof Palme

Den här artiklen publicerades första gången, på den här sajten, 2012. Sedan 2014 är den ett kapitel i boken “Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen”.

Efter att polisens palmeutredare i februari 2020 signalerat att utredningen snart kan komma att läggas ned, ökar vikten av att artikeln ånyo sprids.

Det synes uppenbart att den djupa staten i dag önskar att hela Palme-epoken försvinner i en dimma av lögner som tjänar dagens agenda.

Ett nytt exempel på motiv som inte skadar globalisterna och deras agenda, är påståenden om att mordet på Palme handlade om hans förmenta sexualitet, vilket skulle ha gett honom HIV, och på vilket Socialdemokratins lösning var att iscensätta ett skenmord på honom.

Det föreslagna motivet är “perfekt” i så motto att den ligger i tiden, samt att den förminskar och avdramatiserar både Palme, hans livsgärning och den epok han tillhörde.

Kapitlet “Därför Mördades Olof Palme” från 2012, och som sedan 2014 ur ett kapitel i boken
“Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen”, kan läsas nedan:

De som vill vårt fortsatta arbete kan göra så genom att köpa boken “Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen”, uppföljaren “Västs Mörka Hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan” – eller donera enligt nedan.


Distributören: 247 kr
Bokus: 299 kr
Ad Libris: 300 kr
Akademibokhandeln: 389 kr

Distributören: 232 kr
Bokus: 289 kr
Ad Libris: 289 kr
Akademibokhandeln: 379 kr
Comments are closed.