Sanningsrörelsen i Norden – maktens kontrollerade opposition?

Sanningsrörelsen i Norden – maktens kontrollerade opposition?

Läsare nyfikna på hur ett exemplar av på den nya världsordningens mullvadar kan se ut, kan titta på nyllet ovanför.

Karln heter Brian Fløe, är dansk, och synes ha gjort det till sin uppgift att stoppa information om den enda brottsplatsanalys som någonsin genomförts från att bli känd bland allmänhetens allt fler 9/11-skeptiker.

Brian har det inte lätt.

Listan till vänster visar antalet träffar på i11time.dk:s sajt där någon av besökarna länkat till Dr Judy Woods bok “WHERE DID THE TOWERS GO?”

En klick på den översta av dessa visar i all sin kranka blekhet herr Fløes alltmer desperata modes operandi: När någon i dag startar en tråd i forumet rörande Dr Judy Woods material, låser Brian tråden och hänvisar till sin egen tråd i ämnet

I sin egen tråd seglar Brian skamlöst förbi Dr Judy Woods samtliga fynd och sakargument och ägnar sig åt karaktärsmord.

Brian är inte ensam.

En dansk kemiprofessor vid namn Niels Harrit ägnar sig åt samma sak – fast i Sverige. Här sker baktalandet ännu bak lykta dörrar.

Vår artikel Professor Harrit på Ljugarstråt dokumenterar hur Harrit i början på 2013 i lönndom häftigt reagerade på publiceringen av “Vart tog tvillingtornen egentligen vägen?” och utövade påtryckningar för syftet att den här sajten skulle sluta publicera Dr Judy Woods fynd.

Föreläsning var densamma som den Brian ovan låste diskussionstråden för och därefter styrde in till sin egen karaktärsmord-tråd, på Dr Judy Wood.

Frågan alltfler ställer sig är den här: Glömde verkligen de som planerade 9/11 att också planera en plan B för när den officiella lögnen brakar samman?

Et tu Vaken?

Sajten vaken.se är inte bara en av Sveriges mer välbesökta 9/11-skeptiska sajter.

Sajten och dess förmente grundare Mikael Cromsjö är också det ansikte Sveriges kontrollerade massmedia utsett som representant för vad de kallar “sanningsrörelsen”.

Trots fler förfrågningar har vaken ännu inte publicerat någon artikel eller nyhet om Dr Judy Woods forskning.

Vi ställer därför en öppen fråga till den hemlighetsfulla gruppen bakom vaken.se:

Varför vägrar “vaken” att publicera artiklar med Dr Judy Woods material – den enda brottsplatsanalys som gjorts om vad som utspelade sig på nedre Manhattan den 11:e september 2001?[1]

Vad det handlar om


1. Frågor ställda till info@vaken.se. http://vaken.se: senast kontrollerat 2013-02-16.
Comments are closed.