Med Distraktionen som vapen

Med Distraktionen som vapen

Husby är den senaste bekräftelsen på Sveriges hemmasnickrade variant på härskartekniken problem-reaktion-lösning.

Manipulation i andra länder kan se ut så här: den dolda makten skapar ett “problem” som leder till reaktioner inom befolkningen som möjliggör för makten att introducera nya “lösningar”.

Skolboksexemplet är hur 9/11 blev startskottet på ett århundrande av krig och förlorade mänskliga rättigheter.

Men med ett Sverige som ett av det amerikanska imperiets följsammaste vassalstater finns egentligen inget behov hos Illuminatis svenska lokalkontor att proaktivt skapa “problem” för att kunna införa “lösningar”, som mer övervakning och krig – dessa kommer ändå.

Ändå orkestreras med ojämna mellanrum s k “false-flag” händelser också i folkhemmet.

Varför?

På defensiven

I Sverige synes den dolda maktens problem vara ett annat – nämligen en allt vaknare befolkning som allt oftare ställer för makten allt farligare frågor. Ett sätt att trolla bort dessa frågor är iscensättandet av “problem” som får media och människor att titta i en annan riktning.

Två exempel:

 1. Enligt uppgift drabbades Stockholm den 11:e december 2010 av en s k självmordsbombare, Taimour Abdulwahab al-Abdaly.

  Bara sex dagar innan – söndagen den 5:e december 2010 – sände Sveriges Television en dokumentär med titeln “De hemliga telegrammen” – ett program med sådan politisk sprängkraft att den i vilket annat land som helst tvingat ut regeringen på gatan och orsakat stora problem för Washingtons fortsatta maktutövande via bulvaner.

  Sprängningen blev en enorm framgång – för den dolda makten.

  Med utan nästan någon som helst “collateral damage” blev sanningen om regeringen Reinfeldts kriminella samarbete med amerikanska myndigheter det enda och stora offret i chocken och förvirringen.

  Efter “12/11/10” hade Sverige “glömt” allt om “De hemliga telegrammen”.

 2. I slutet på maj 2013 är det så dags igen.

  Ju närmare årets Bilderbergmöte kommer desto nervösare är den dolda makten.

  Nervositeten minskar inte av massmedias ökade negativa uppmärksamhet, efter det att socialdemokraternas nye ledare Stefan Löfven av den svenska finansmannen Jacob Wallenberg bjudits in till årets Bilderbergmöte som infaller i början på juni – vilket innebär att en av Löfvens första åtgärder som ledare för Sveriges största arbetareparti är att ge fingret åt hela arbetarklassen, hela Sverige – samt kungahuset.

  Så, för att slippa offentliga mediala reflektioner om det här – simsalabim – ombesörjer den dolda makten att hundratals med bilar plötsligt börjar brinna lite varstans i landet.

Inte bara i Sverige

I Storbritannien darrar man också på manschetten. Så pass att man iscensätter vad som verkar vara ett fejkat knivöverfall på en brittisk soldat för att avleda uppmärksamheten och öka övervakningen.

Läsaren läste rätt, det står fejkat.

Skälet är bildanalys av publicerat material visar att något är allvarligt fel med de officiella versionerna både i London liksom därinnan Boston.

Veta mer

“The Boston Marathon Mysteries”
“It would seem that Bullshit flows faster than blood”
“EXCLUSIVE: London Beheading Hoax Confirmed?”

Comments are closed.