Grotesco banar väg för fortsatt folkmord – med primalskriksopera

Grotesco banar väg för fortsatt folkmord – med primalskriksopera

Den 3:e november 2017 brast fördämningarna för den svensktalande delen av den nordgermanska stam som sedan istiden räknat Skandinaviens östra halva som sitt land.

Det skedde när tystnaden runt det det pågående folkmordet till slut sprack.

Eller nationalsjälvmordet, som det egentligen är – eftersom svenskarna själva om och om igen röstar fram sina egna bödlar: den aristokrati av politiker som offrat sina själar på globalismens altare.

Då svenskar av tradition har så svårt att tala om känslor att de hellre tar livet av sig, blev det i stället opera.

Läsare som vill förstå del av psykologin bakom Grotescos musikal “Flyktingskrisen” har i videoklippet ovan ett bra exempel.

Det handlar om en man vars händer är fulla av blod och lögner, och inget hellre verkar vilja än att lätta på samvetet, men inte kan – och i stället bryter ut i primalskriksaria och i hopp om samvetslättnad.

Grotescos förmenta underverk är inte så mycket en säkerhetsventil för folket som det är maktens egen försökt till bikt.

Regeringen och statstelevisionen varken kan eller kommer att erkänna åren av folkförräderi, nationellt självskadebeteende och monumentlat ljugande, liksom all den skuld som belastar detta kollektiv på grund av detta.

Men till slut brast det hela.

Nu vet läsaren varför systemmedia hyllar operan.

Den är det här folkmördarkollektivets förnekbara (deniable) syndabekännelse.

Tankarna förs osökt till en tidigare statsminister, Göran Persson, en man som enligt uppgift brölade psalmer på förmiddagarna under sin tid på Rosenbad.

Var det så han höll ångesten stången under åren av landsförräderi – med primalskriksterapi maskerad som gudfruktig opera?

SVT:s musikal är också ett bevis så gott som något på hur myopisk etablissemangets bild av Sverige och sig självt är.

Hade någon annan än SVT producerat Grotescos Flyktingkrisopera hade saken redan varit under utredning hos Diskrimineringsombudsmannen för upprörande grad av vithet.

Musikalen handlar om utomeuropeiska främlingar, men är så full av nordgermaner att Judiska Centralrådet annorstädes skulle ha låtit ombuden EXPO och SKMA kasta sig på den stora röda larmknappen med texten “Varning! Rasism! Anti-Semitism!”.

Var någonstans utspelar sig egentligen Grotescos Båtflyktingvals?

I Evert Taubes svenska skärgård eller i nordafrikanska territorialvatten?

Grotesco i skärgården

I havet utanför Libyen

I vilken av förorterna nedan lever läsaren?

Kvarteret Madicken eller Sharia-Rinkeby?

Oidentifierad SVT Grotesco förort

Interiör restaurang i Rinkeby

SVT presenterar Grotesco-musikalen som ett väl avgränsat och avslutat kapitel:

En musikal om Sverige och en period i vår nutidshistoria som markerade en kraftig kursändring i svensk politik. Grotesco har tonsatt perioden juni-november 2015, då Sverige tog emot fler asylsökande än någonsin till följd av kriget i Syrien och andra konflikter.

Att införa tillfälliga och sporadiska gränskontroller utgör inte en “kraftig kursändring”.

Utmaningen är inte att hantera en puckel i ett påstått harmlöst och stadigt utbyte av människor med nordgermansk börd mot främlingar från andra sidan jorden.

Krisen är ett folkmord orkestrerat av den judiske finansmannen George Soros som medelst rekryteringskampanjer i Afrika och Mellanöstern skapat massinvasionen av Nordeuropa, ett uppdrag han utför åt bland andra finansfamiljen Rothschild.

Sveriges verkliga utmaning – den SVT och Grotesco inte nämner – är hur stoppa de pågående folkmordet på svenskar i deras eget land.

Oaktat en svensk massutvandring till ett nytt nordgermanskt hemland i en annan del av världen, är lösningen att från Sverige hjälpa hundratusentals och åter hundratusentals människor ur gruppen utrikes födda av icke-europeisk börd att återvända till sina hemländer.

Detta kommer Sveriges nuvarande politiska etablissemang aldrig att göra.

 

Grotesco banar väg för Bielerplanen

I början av musikalen lyfter SVT och Grotesco fram den judiske SD-politikern Paula Bieler.

Den bild av Bieler SVT projicerar är betydligt radikalare än verklighetens förlaga.

Bieler skrev nyligen om sitt partis invandringspunkt på sådant sätt att den massinvasion som hitills setts av lågutbildade muslimer öronmärkta för permanent livstidsförsörjning i Sverige nu skall ersättas, eller komplementeras, av arbetskraftsinvandring.

I globalisternas planer skall nu alltså också den svenska medelklassen bytas ut.

Folkmordet fortsätter.

 

Comments are closed.