Finansoligarkerna planerar för ny revolution i Ryssland

Finansoligarkerna planerar för ny revolution i Ryssland

1917 iscensatte bankstermaffian i London och Wall Street den ryska revolutionen.

Nu är det dags igen.

Ryssland under Vladimir Putin utgör ett enormt hinder för oligarkernas fortsatta globalisering och måste röjas ur vägen om deras planer på en global diktatur skall ha en suck.

Om den här gästen på den amerikanska radiovärden Jeff Renses show har rätt, Tim Rifat kallar han sig, så är nedanstående London- och Wall Street bankirernas hemliga plan på att kunna fortsätta förslavandet av mänskligheten genom att störta Putin och bryta upp Ryssland i smådelar..

  1. Ersätta Ukrainas demokratiskt valde president med en zionistregim som man låter media stämpla som nazistisk

    Den här processen är redan avklarad.

  2. Med hjälp av oroligheterna i Ukraina skapa en situation i Ryssland som möjliggör en zionistisk statskupp där med – varvid nationalistiska krafter i Ryssland stämplas som nazistiska och genom det hindras från att rädda Ryssland

    Eftersom ryssar har mindre trevliga erfarenheter av nazister från andra världskriget, så verkar man räkna med att lögnen fungerar..

För läsare som ev inte känner till vad zionism är: judisk ultranationalistisk ideologi med målsättningen att upprätta en judisk apartheidteokrati i Mellanöstern. Den här målsättningen synes i allt väsentligt vara fullt ut realiserad.

Zionismens och Israels huvudsponsorer är den europeiska banksläkten Rothschild.

Under-annans-flagga: åtgärd vidtagen av X under skenet att det är Y som gör det.

Ex: internationella finansoligarker genomför ett attack mot bl a WTC och Pentagon den 11:e september 2001 och skyller på en kille utan mobiltelefon eller landlina i en grotta i Afghanistan uppkopplad till en dialysapparat.

Tim Rifat: enl egen uppgift f d anställd inom den brittiska underrättelsetjänsten där han arbetade med paranormala frågor.

Veta mer

Comments are closed.