Covid-1984: rapport från tågresa i Europa sommaren 2021

Covid-1984: rapport från tågresa i Europa sommaren 2021Från en av våra läsare:


Kom till Sverige efter en månads tågluffande i Europa. Är inte vaccinerad och förlitade mig på tester, av vilka det finns tre:

  • Antigen: tas medelst svabbning i näsborrarna. Detta var den enklaste och biligaste (okej, minst dyra) testet.
  • PCR: svabbning av hjärnan, genom att köra upp en lång sticka in genom ena näsborren. Obehaglig och fyra gånger dyrare än antigentestet.
  • Antikropp: blodprov (stick i fingret), visar om man redan haft Covid och tack vare det redan har immunförsvar mot det – inga andra tester eller vaccin då nödvändiga.

Danmark lyfts fram som ett land med hårda Covid-regler, hårdare än andra i Nordeuropa. För att resa igenom Danmark räckte det med ett antigentest, taget inom 72 timmar.

På väg genom Danmark mot kontinenten var det dock ingen som frågade efter bevis på test eller vaxxning. Samma sak i Tyskland, där man dock var hårda på kravet på ansiktsmask ombord på tåget.

Det här är vad som skedde en månad senare, i den danska kontrollen efter att vi just lämnat Tyskland bakom oss.

Tåget rullade in på Padborgs station på småtimmarna, på andra sidan gränsen till Tyskland, vars gränsstation heter Flensburg.

En konduktör, ung man, klev ombord och började visera oss passagerare.

Det blev min tur. Biljett (papper) och bevis på antigen test (också papper). Inga problem. Testet var inte ens genomfört av auktoriserat test center, utan att vanlig läkare. Biljettens QR kod skannades, antigentestet gavs bara ett ögonkast.

Snett mitt emot mig satt en ung kvinna från Asien. Hon visade upp sin biljett och förklarade att hon saknade bevis på test liksom att hon inte vaxxats.

Konduktören förklarade för henne att hon var tvungen att ta nästa tåg tillbaka till Tyskland, ta ett antigentest där och sedan återkomma till Danmark.

Kvinnan reste sig, tog sitt baggage and eskorterades ut på perrongen där danska soldater i fältuniformer vaktade.

Konduktören återkom och fortsatta med andra passagerare.

Det här blev en ögonöppnare, en reality-check.

Passagerarna visade upp bevis på att de vaxxats.

I min naivitet trodde jag att deras kontroll skulle gå om möjligt ännu snabbare än ögonkastet på mitt antigentest. Tanken med vaxxning och vaxxpass är ju att underlätta resande?

Konduktören bläddrade nu till en annan sida i sin manual och en diskussion började om vilka vacciner de tagit, när och och hur många.

Det visade sig att de som vaxxats inte alls hamnat i någon gräddfil eller fått någon slags frisedel, utan helt enkelt vandrat ut i en annan mer svårnavigerad del av den överstatliga byråkratdjungeln.

Pricken över i:et var att det för dessa resenärer inte hjälpte att visa upp antigen eller PCR test (samtalet gick dithän att de gjorde detta för att komma förbi byråkratin).

Testerna var nu överspelade.

De hade låtit sig vaxxas och måste nu följa reglerna för detta.

Diskussionen drog ut på tiden men till slut lät konduktören dessa passagerare att stanna ombord.

Vid det här laget hade det väl gått en halvtimme.

Viseringarna var klara och konduktören klev av.

Genom kupéfönstret ser jag honom gå fram till asiatiskan som saknade bevis på både test eller att ha vaxxats. Han växlar ett par ord med henne, och hjälper henne sedan ombord igen, varpå tåget rullar vidare mot Köpenhamn.

Under det den arla gryningsolen klättrade upp och lyste upp den danska landsbygden, vandrade tankarna.

Har tagit många vaccin i mina dagar, men inte Covid-19. Covid-19 är inte att vaccin, utan ett genetisk experiment. Nej tack.

Efter Padborg sommaren 2021, fanns nu ännu ett skäl: Covid-19 är politiskt – de som underkastat sig vaxxningen har klivit in i ett nytt Universum med nya lagar.

Gissar att detta kan vara bra att känna till för de som leker med tanken på att finna någon som kan skriva ut ett falskt vaxx certifikat. Du undvek injektionen (i alla fall den första) men har öppnat dörren till en mörkare och farligare del av djungeln där andra villkor gäller.

Ditt vaxx-bevis är en bekräftelse på att du accepterar att de facto tvångsvaccineras. Nu tillåts du inte säga nej när injektions-reglerna ändras, “uppdateras”, och vaxxning skall ske regelbundet – årligen eller halvårsvis, eller kanske ännu oftare.

Om du är ensam i att använda fejkat vaxx-bevis, kan du därför ha skaffat dig ett problem. Om du inte är ensam, utan fejkade vaxx-bevis florerar ut samhället och används av många, är det snarar vaxx-lobbyn och staten som har ett problem.

För ovaxxade är livet enklare, binärt: svart eller vitt.

Negativt test resultat?

Välkommen in!

Var resultatet positivt?

Vänta eller hotelvistelse i upp till 14 dagar – men kan bli kortare om nytt test efter en vecka visar negativt.Distributören: 239 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

Distributören: 233 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

Distributören: 177 kr
Bokus
Ad Libris
Akademibokhandeln

Stöd oss!

Donera via kort eller paypal


(går via naturalimmunity.org)

Comments are closed.