Civilisationernas Krig – Vem är egentligen Europas och Kristenhetens fiende?

Civilisationernas Krig – Vem är egentligen Europas och Kristenhetens fiende?

Det synes allt uppenbarare att de krafter som orkestrerade den påstådda attacken mot redaktionen för satirblaskan Charlie Hebdo inte bara hade syftet att rädda det brittiska kungahuset ur en helt fantastisk skandal utan på ett mer övergripande plan fann tidpunkten opportun att en gång för alla försöka sparka i gång det Civilisationernas Krig man sedan länge eftertraktat.

Vi talar om Samuel P. Huntingtons verk “The Clash of Civilisations and the Remaking of World Order”, om PNAC och dess drömmar om ett “Nytt Pearl Harbor” – vilka båda förverkligades när det militärindustriella komplex och nätverk av agenter inne i den amerikanska nattväktarstaten å sina uppdragsgivare, anrika finansfamiljer i London och New York, genomförde 9/11.

Vi talar också om den alltmer trängde krigsförbrytaren Benjamin Netanyahu som i höstas offentligen varnade Frankrike från att i likhet med Sverige erkänna Palestina som stat.

Fransmännen struntade i den här varningen.

En månad senare attackerades Frankrike.

Det skedde på ett sätt som symboliskt med ockulta övertoner förnedrar inte bara Frankrike utan hela Europa och dess kristna arv och historia.

Direkt efter de påstådda attackerna startades en twitter-storm på hashtaggen #JeSuisCharlie.

“JeSuisCharlie” kan utan svårighet läsas som ett ockult kodord för JesusChrist (JC) – d v s Kristendomens förgrundsgestalt.

Hashtaggen används i dag av miljontals med aningslösa människor för att samlas under kryptoparollen: Vi är alla JC och Charlie Hebdo är vår profet.

Här är en fråga: Vem är det som så hatar Kristendomen att man önskar sätta likhetstecken med denna och Europa – med det kulturella lågvattenmärke Charlie Hebdo utgör?

Vem är sofistikerad nog att skapa något sådant här?

En handfull med invandrarungar från de fattiga förorterna?

Nedan återges ett kommenterat inslag av ett i Israel populärt barnprogram och under det en intervju med den i Sverige aktiva zionist-agenten Barbara Spectre.

Comments are closed.