9/11 – With a vengeance

9/11 – With a vengeance

Den 26 april 2011 påstår CIA-fronten Wikileaks att Al-Qaeda kommer att hämnas Usama Bin Ladens död med en attack i Europa med kärnvapen – vapen man redan påstås ha placerat ut.1

Fem dagar senare, den 1 maj 2011, påstår USA:s president Barack Obama att en elitstyrka från den amerikanska flottan dödat Bin Laden i en villa i närheten av en pakistansk militärbas.2

I och med ovanstående har Illuminati på en av sina ockulta favoritdagar placerat ut alla de större propaganda-pusselbitar det anser sig behöva för att kunna avfyra de slutgiltiga stratagem av typen problem-reaktion-lösning för att kunna iscensätta det världskrig vars överlevare, när de radioaktiva molnen skingrats och dödskriken från hundratals med miljoner människor tystnat, kommer att befinna sig i en global diktatur.

Vi gör ett vigt stavhopp över alla de frågetecknen som svävat och svävar runt 9/11, Usama Bin Laden och nu påståenden om hans död – och länkar kort och gott till den poster den federala amerikanska polisen FBI fortfarande håller fast vid – av vilken framgår att denna myndighet aldrig efterlyst Usama Bin Laden för 9/11-dåden.4

Det stora litmustestet

Om det amerikanska imperiet är den frihetens och fredens bastion svensk massmedia vill få läsaren att tro borde Bin Ladens död innebära en återgång till det normala och slutet på alla de krig som pågår.

Den överhängande risken är att motsatsen nu sker: ännu mer krig – krig där Pakistan och även Kina kommer att befinna sig i imperiets korshår.

Krig där regeringen Reinfeldt kommer att knyta Sveriges öde än fastare vid det dödsmärkta imperiets förestående implosion.

I samband med detta kommer ytterligare fri- och rättigheter att berövas människorna – både i USA och hos dess vasallstater (inklusive Sverige).

Hatpropagandan mot muslimer i EU riskerar även att övergå till zionist-orkesterade kristallnätter.

Processen kan komma att påskyndas av att Illuminati låter någon av sina västerländska underrrättelsetjänster ombesörja detonationen av en atom- eller radiologisk bomb någonstans i “Väst”, följt av ett raskt utpekande av en grupp som på något sett representerar Islam, arabvärlden – eller någon annan man önskar starta krig mot.

Ifall Israel, genom t ex MOSSAD, blir Illuminatis handgångne man i en sådan “under-annans-flagg” attack är risken att det blir en ordentlig smäll. Till skillnad från t ex CIA och MI6 är Israel känt för betydligt högre hänsynslöshet och riskbenägenhet vid sina företag.

Israel verkar tidigare också ha hotat just Europa med kärnvapen.3

Om någon annan organiserar det hela kan smällen bli mindre, kanske en radiologisk bomb – en bomb som innehåller radioaktivt material men vars explosion är konventionell.

En sådan attack skulle också bli lättare att skylla på tekniskt mindre sofistikerade parter då radiologiska bomber är så mycket tekniskt enklare att konstruera än riktiga kärnvapen.

Jokern i leken kan vara insiders inom bl a Pentagon, MI6, CIA och liknande organisationer som är medvetna om och delvis insyltade i Illuminatis ränker men som inte sympatiserar med planerna på en global diktatur och ett världskrig, och som alltså kan komma att börja agera emot Illuminatis och furstendömet Rothschilds (Israel) planer om “smällen” och antalet offer blir alltför stort.

Måhända finns även inom den svenska av Illuminati infiltrerade nattväktarstaten (som försvarsmakten och polisen) en sådan “mänsklighetens motståndsrörelse”?

Om så, är tidpunkten att axla ansvaret och skrida till handling nu – i morgon är det försent.

Målet

Och det eventuella målet för en “terrorattack” med ett massförstörelsevapen signerad Illuminati – åter med Israel, CIA, MI6, m fl som handgångna män – och som ännu en gång skylls på Islam och arabvärlden?

Uppenbarligen en plats och ett land i vilket Illuminati bedömmer att ett angrepp bäst tjänar deras diaboliska syften..


1. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/wikileaks/8472810/Wikileaks-Al-Qaeda-plotted-chemical-and-nuclear-attack-on-the-West.html
2. http://www.infowars.com/osama-bin-laden-pronounced-dead%E2%80%A6-for-the-ninth-time/
3. Hotet publicerat i eutimes, men idag borttaget: http://www.rense.com/general34/esde.htm. Nytt: http://www.eutimes.net/tag/professor-martin-van-crevel/; jmf. http://www.nowpublic.com/world/israeli-professor-we-could-destroy-all-european-capitals-0, 2011-05-02. Jmf även http://www.voltairenet.org/article164432.html, 2011-05-07
4. http://www.fbi.gov/wanted/topten/usama-bin-laden/view, 2011-05-07.

Comments are closed.