9/11 – vad världen tror

9/11 – vad världen tror

Extrapolerar man de fynd World Public Opinion (WPO) presenterar anser en miljard av planetens drygt sex miljarder invånare att den amerikanska regeringen låg bakom 9/11.

Ytterligare två och en halv miljard sågar påståenden om att Al-Qaeda, Usama Bin Laden eller islamska extremister skulle ha varit ansvariga.

Siffrorna för Tyskland, där 23% sägs anklaga USA för 9/11, ligger nära de siffror TV4:s Kalla Fakta presenterade hösten 2009 – där var femte svensk under trettio år uppgavs anse detsamma.

En titt på vad WPO egentligen är för ett kreatur samt vilka de länder de valde att presentera siffror för indikerar att verkligheten kan vara ännu mer graverande för USA och de krafter som driver detta imperium.

Här är en fråga: Om en miljard anklagande fingrar och två och en halv miljard huvudruskningar är den för eliten mest positiva vinklingen som kan göras av vad mänskligheten anser om den amerikanska regeringens inblandning i 9/11, vilken är då den egentliga uppfattningen – den eliten inte vågar presentera?

WPO finansieras av bl a Rockefeller och Carnegie och av de sjutton länder WPO valde ut är åtta medlemmar i det amerikanska imperiet. Med andra ord, man lät en exklusiv femtedel av världens länder utgöra hälften av undersökningsgruppen.

Comments are closed.