Sverige – ZOG: 1 – 0

Senast uppdaterad: 2014-12-27

UPPDATERING 2014-12-29:

Responsen pÄ den hÀr artikeln har varit sÄdan att vi nu följer upp med ett klargörande.

LÀs det hÀr..

Varför Decemberöverenskommelsen var bÀttre Àn ett nyval

Det politiska Ă„ret 2014 hade knappast kunna sluta bĂ€ttre – givet den lyckligtvis snart avgĂ„ngne Moderat- och Alliansledaren Fredrik Reinfeldts intensiva försök att under valrörelsen 2014 göra Sverigedemokraterna (SD) till Sveriges största parti.

Överenskommelsen som nĂ„tts berövar den israeliska front-organisationen Sverigedemokraterna den vĂ„gmĂ€starroll som hitills möjligjort deras landsskadliga verksamhet i Sveriges riksdag.

Decemberöverenskommelsen mellan regeringspartierna och Alliansen blir sÄledes andra gÄngen pÄ kort tid som statsminister Stefan Löfven (eventuellt utan att sjÀlv begripa det) utdelar en skrevspark till vÀrldszionismen.

Just den hÀr kÀngan trÀffade sÄ rÀtt att SD under de Ätta kommande Ären inte kan göra annat Àn att handlingsförlamat ligga och kvida pÄ riksdagens golv.

Den första skrevsparken var nÀr Löfven i sin regeringsförklaring den 3:e oktober 2014 erkÀnde Palestina som stat (varefter andra lÀnder följde efter).

Det hÀr skulle kunna bli en tredje skrevspark:

Alliansen och regeringspartierna fortsÀtter pÄ den vÀg Kristdemokraterna nyligen slog in pÄ: att frigöra sig frÄn det tankeförbud som tidigare existerat runt flykting- och immigrationspolitik och vidtar ÄtgÀrder som gör att flyktingmottagandet hamnar pÄ en nivÄ som motsvarar andra nordiska lÀnder.

Den hÀr kÀngan skulle faktiskt kunna sluta med att SD inte ens finns nÀr Decemberöverenskommelsen upphör Är 2022.

Efter att ha förlorat sin enda frĂ„ga riskerar nĂ€mligen SD att gĂ„ samma öde till mötes som drabbade 90-talets Ny Demokrati – partiet försvinner.

Om man vill hitta nÄgot negativt i Decemberöverenskommelsen sÄ skulle det vÀl vara att S och MP vill vara överens med Alliansen inom utrikes- och sÀkerhetspolitiken.

Problemet hĂ€r Ă€r vĂ€l inte samsyn som koncept – utan att Sverige i dag befinner sig alldeles för nĂ€ra den nordatlantiska statsterrororganisationen NATO, vars provokationer mot Ryssland och i förlĂ€ngningen Kina och resten av BRICS-arrangemanget utgör ett akut hot mot vĂ€rldsfreden.

FrÄgan nu Àr vÀl vad mer för sattyg finansoligarkerna via sina front-organisationer och infiltratörer i Sverige kan komma att försöka stÀlla till med.

Ladda ned hela avtalet hÀr eller lÀs det online nedan.

Veta mer

ÖVERENSKOMMELSE

Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna har den 26 december 2014 trÀffat följande överenskommelse.

Sedan enkammarriksdagens införande har Sverige, med fÄ undantag, styrts av minoritetsregeringar. Regeringsformen utgÄr ocksÄ ifrÄn att Sverige ska kunna styras av en minoritetsregering. Det tar sig uttryck i att en statsminister inte behöver stöd frÄn en majoritet av riksdagens ledamöter. En rad beslut har ocksÄ fattats för att minoritetsregeringar ska kunna fÄ igenom sina budgetar i riksdagen och dÀrmed kunna genomföra sin ekonomiska politik. Samtidigt har Sverige ocksÄ haft en politisk tradition av att samarbeta över blockgrÀnsen i frÄgor dÀr det Àr viktigt med lÄngsiktighet.

De politiska förutsÀttningarna i Sverige gör att det Àr sannolikt att Sverige kommer att styras av minoritetsregeringar Àven de nÀrmaste Ären men att det blivit svÄrare Àn tidigare. Mot den bakgrunden gör vi en överenskommelse för att göra Sverige möjligt att regera.

Överenskommelsen innebĂ€r följande:

 • Den statsministerkandidat som samlar stöd frĂ„n den partikonstellation som Ă€r större Ă€n alla
  andra tÀnkbara regeringskonstellationer ska slÀppas fram.

 • En minoritetsregering ska kunna fĂ„ igenom sin budget.
 • Utbrytningar ur budgeten ska inte vara möjliga.
 • Överenskommelsen pekar ut tre politiska omrĂ„den för samarbete och samtal.

De i överenskommelsen ingÄende partierna vÀrdesÀtter den tradition vi haft i Sverige nÀr det gÀller blocköverskridande överenskommelser om försvars- och sÀkerhetspolitik samt pensionssystemet. Ett förÀndrat och försvÄrat sÀkerhetspolitiskt lÀge understryker vikten av samverkan kring försvars- och sÀkerhetspolitik.

NÀr det gÀller pensionsöverenskommelsen vill vi sÄ snart som möjligt se till att arbetet i pensionsarbetsgruppen kan fortgÄ. Det Àr naturligt att Miljöpartiet, nÀr det ingÄr i regeringen, har möjlighet att bidra och medverka i pensionsgruppens viktiga arbete.

LÄngsiktighet inom energiomrÄdet Àr efterstrÀvansvÀrt. Med start i februari kommer alla partier som slutit denna överenskommelse att delta i en Energikommission.

Med partikonstellation nedan avses partier som samverkar i regering eller om budgeten.

Vad avser formerna för riksdagens arbete Àr vi överens om att:

 • Den statsministerkandidat som representerar den största partikonstellationen slĂ€pps fram vid omröstning om talmannens förslag. Det sker genom att övriga partier som stĂ„r bakom denna överenskommelse lĂ€gger ned sina röster. Detsamma gĂ€ller vid omröstning om sittande statsminister efter ett val.
 • Förslaget till rambeslut samt riktlinjer för den ekonomiska politiken frĂ„n den
  partikonstellation som Àr störst slÀpps fram vid budgetomröstning i kammaren. Om det finns en risk för att förslaget annars skulle falla avstÄr övriga partier som stÄr bakom denna överenskommelse frÄn att delta i omröstningen. Detsamma gÀller Àven vid beslut om Àndringsbudget och vÄrproposition (inklusive riktlinjer för den ekonomiska politiken).

 • Efter att förslaget till rambeslut har antagits gĂ€ller följande.
  • Förslag till anslagsfördelning inom utgiftsomrĂ„dena frĂ„n den partikonstellation som vunnit omröstningen om rambeslutet slĂ€pps fram vid omröstning i kammaren. Det sker genom att övriga partier som stĂ„r bakom denna överenskommelse inte lĂ€gger reservationer utan sĂ€rskilda yttranden vid utskottsbehandlingen av anslagsfördelningen, och dĂ€refter avstĂ„r frĂ„n att delta i omröstningen i kammaren.
  • Den lagstiftning som krĂ€vs för att utgifter och inkomster ska falla ut pĂ„ det sĂ€tt som framgĂ„r av den enligt ovan antagna statsbudgeten slĂ€pps fram vid omröstning i kammaren. Det sker genom att övriga partier som stĂ„r bakom denna överenskommelse avstĂ„r frĂ„n att delta i omröstningarna.
  • Regeringen följer och verkstĂ€ller riksdagens budgetbeslut. Utskottsinitiativ gĂ€llande lagförslag eller förslag till Ă€ndringsbudgetar som, om de antogs, skulle innebĂ€ra förĂ€ndrade inkomster eller behov av ökade eller minskade anslag i förhĂ„llande till den beslutade budgeten, lĂ€ggs inte fram av övriga partier som stĂ„r bakom denna överenskommelse.
 • Inleda en översyn av gĂ€llande regelverk med uppgift att se över budgetprocessen, pĂ„ basis av det arbete som genomfördes i budgetprocesskommittĂ©n och i förra mandatperiodens RO-översyn. Detta arbete sker inom ramen för en utredning.

Denna överenskommelse tillĂ€mpas för första gĂ„ngen i samband med att regeringen i april 2015 lĂ€gger fram vĂ„rpropositionen. Överenskommelsen gĂ€ller till och med valdagen 2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Kol Nidre, 2015-01-01 @ 12:08

  BĂ€ste Herr “MetalHeadViking”:

  Det mĂ„ vara att vissa fakta pekar pĂ„ att “Sion Vises Protokoll” fanns redan ett par Ă„r innan Theodor Herzl höll den Sionistiska VĂ€rldsorganisationens första kongress i Basel 1897.
  Men DET förringar pĂ„ intet vis det faktum att INNEHÅLLET i “Sion Vises Protokoll” punkt för punkt — och obestridligen — DAGLIGEN anvĂ€nds av en viss utvald folkgrupp.

  Ditt pĂ„stĂ„ende att “Jesuiterna” SKRIVIT “Sion Vises Protokoll” saknar all relevans — frĂ„gan av vikt Ă€r istĂ€llet:

  ‱ Finns det nĂ„gon idag som anvĂ€nder och följer agendan i “Sion Vises Protokoll” — och i sĂ„ fall: VEM/VILKA?!!?

 • By MetalHeadViking, 2014-12-29 @ 10:15

  Bland det absolut mest patetiska jag lÀst pÄ din sida.

  STASI-arkiven kommer att förstöras av SÄPO, samtidigt som Bilderbergaren Löfven genomför Decemberöverenskommelsen, vilket Ă€r en kopia av DDR:s styrelseskick. Det vi nu sett, var en Statskupp mot parlamentarismen och majoritetsstyret i Sverige, genomfört av STASI:s lĂ€rjungar, och du försvarar detta.

  “Kristoffer Hell försvarar Bilderbergarna!” Borde vara din rubrik. Din jĂ€vla sell out! Din NWO SCHILL!

  Och denna stÀndiga tjat om judar och sionism, samtidigt som du inte en endaste gÄng nÀmnt Jesuiterna eller SMOM med ett enda ord!

  Snacka om att till varje pris föra lÀsarna bakom ljuset. Att du inte skÀms!

  Jesuiternas mÄl med Illuminati var att lÀgga skulden pÄ judarna.
  https://www.youtube.com/watch?v=aQQOLx-gat4

  Inget som du, din SCHILL, kommer att informera dina lÀsare om. Du spelar eliterna i hÀnderna.

  Vem tror du plagierade Sions Vises Protokoll? Jesuiterna, anvÀnde samma dokument: Bourg-Fantaines Vises Protokoll frÄn 1600-talet. Exakt samma dokument, men med andra namn, frÄn 300 Är tidigare!

  Du Kristoffer Hell Àr en bedragare som blivit avslöjad.

  Decemberöverenskommelsen innebÀr en överenskommelse i 3 omrÄden.

  1. Pensionerna: dÀr kommer IMF att fritt fÄ beslagta pensionÀrernas pengar.

  2. Energipolitiken: hÀr kommer, om MP fÄr som de vill,Sverige genomföra en energiewende likt Tyskland. Allt enligt planerna i Agenda 21 för att avindustrialisera och förstöra de produktiva jobben.

  3. Försvarspolitiken: Sverige blir utan förhinder Washington Korporationens lilla bitch.

  Allt detta försvarar Kristoffer Hell. Samma Hell, som hyllar illuministen russel Brand och David Ickes New Age-lögner.

  Nu Àr du definitivt avslöjad.

  ADMIN KOMMENTAR

  Betr Russell Brand:

  Skapade för över ett Är sedan den hÀr sajten..

  http://therussellbrandtest.net

  NÄgon dag efter att vi förra hösten mejlade hans agent i Sverige om denna (i hopp om Russell skulle uppmÀrksamma argumenten och börja utveckla sina egna) sÄ stÀllde Brand istÀllet in förestÀllningarna i Sverige..

 • By Jonas Thailand, 2014-12-29 @ 05:01

  Hur ska vi förstĂ„ detta? Sverige Ă€r alltsĂ„ nu “rĂ€ddat” frĂ„n SD och istĂ€llet i LöfvĂ©ns trygga famn.

  Allt medan nedmonteringen av det som en gÄng var Sverige fortsÀtter, invÀllandet av frÀmmande element accelerar och svensken har svÄrt att hitta en trygg plats att bo pÄ till rimlig kostnad.

  Hur har detta “rĂ€ddat” Sverige frĂ„n ngt som helst?

  Hoppas pÄ svar, jag vill verkligen veta.

 • By Jesper, 2014-12-29 @ 04:42

  Ser inte detta beslut som sÀrskilt positivt. Politikerna har i fyra Är visat sig totalt ointresserade av att göra avkall pÄ den politik som syftar till minutiös fortskridning av kalergiplanen. Ifall massinvandringen fortsÀtter till 2022 sÄ har vi inte lÀngre ett land.
  Det positiva som jag ser, Àr att svenska folket nu inte lÀngre kan tvivla pÄ att den parlamentariska demokratin Àr en enorm lögn, och att de nu mer Àn nÄgonsin tvingas att se bakom kulisserna för att förstÄ varför saker sker. Det ger hopp om en lÄngsiktig förÀndring i folks mentalitet inför de hÄrda utmaningar det svenska och europeiska folken stÄr inför.

 • By Bengt, 2014-12-28 @ 08:56

  Massinvandringen fortsÀtter. Svenskarna fÄr arbeta tills de faller ihop och dör.VÀlfÀrden för de som betalar försvinner och det blir kaos i landet. Reinfeldt och Lövden gör vad de fÄtt order om pÄ Bilderbergmötet.

Other Links to this Post

 1. Blueshift » I vĂ€ntan pĂ„ inbördeskriget — 2014-12-31 @ 14:54

 2. Blueshift » Varför Decemberöverenskommelsen var bĂ€ttre Ă€n ett nyval — 2014-12-29 @ 12:32

statcounter