Wallströms hĂ€rdsmĂ€lta – Sverige nu vĂ€rre hök Ă€n USA:s Zbigniew Brzezinski

Senast uppdaterad: 2015-03-10
Nedan Äterges tvÄ skÀrmdumpar som bekrÀftar att Sverige inte bara valt fel sida i den pÄgÄende vÀrldshistorien, utan har statsrÄd som Àr sÄ förvirrade att frÄgan Àr om det inte blivit dags att diskutera psykatrisk vÄrd.

Samtidigt som en av USA:s mest hökaktiga geopolitiska tÀnkare och aktörer, Zbigniew Brzezinski (arkitekten bakom kriget i Afghanistan 1979-1989), i det östeuropeiska landet Polen öppet förklarar att vÀgen framÄt ocksÄ för USA Àr att erkÀnna att Ryska Federationen har legitima sÀkerhetsintressen i Ukraina, sÄ framhÀrdar Sveriges utrikesminister Margot Wallström med samma retorik som krigsförbrytaren, landsförrÀdaren och NWO-agenten Carl Bildt försökte göra till Sveriges innan valet hösten 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Hans Nilsson, 2015-03-13 @ 17:27

  Det Àr mÄnga politiker inom 7Klövern som omedelbart skall frÄntas sina befogenheter att ha pÄverkan pÄ Sverige och Svenskarnas ve och vÀl. De saknar ALL kompetens och verklighetsuppfattning för sina uppdrag. Den verklighet de lever i Àr INTE den som merparten av Svenska folket lever i.

 • By Jonas Persson, 2015-03-12 @ 20:05

  Brzezinsky Ă€r polack frĂ„n början och Ă€r det antagligen i hjĂ€rtat fortfarande. Polen har, genom att liera sig med vĂ€stmakterna, gjort stora territoriella vinster i bĂ„da vĂ€rldskrigen. Han har gjort sin karriĂ€r i USA och lagt grunden till USA’s expansionspolitik och inringning av Ryssland. Nu verkar det som om han börjar fĂ„ kalla fötter, nĂ€r han ser hur krigsgalningarna förbereder VK3, som ju naturligtvis Ă„terigen kommer att utspela sig kring hans barndoms trakter.

 • By solen, 2015-03-11 @ 16:20

  Wallström har enligt min egen Äsikt gjort riktigt bra ifrÄn sig genom att först gÄ ut med erkÀnnandet av palestina, vilket banade vÀg för ansökan till ICC. Nu har hon opponerat sig mot Saudi och deras Äterkommande avarism för MR. Nu Àr det bara ukraina frÄgan kvar, som faktiskt kan vara lÄngt alvarligare. Hittils har Margot varit pro-kiev och Löfven likasÄ. Det Àr illa.. Ett nytt kallt krig stÄr alltsÄ vid dörren..

 • By JR, 2015-03-11 @ 09:58

  Socialdemokrati Àr fascismens kontrollerade opposition. Symbolik spelar en stor roll i det politiska spel som hela tiden försiggÄr över huvudet pÄ det synliga systemet. Det spelar alltsÄ ingen roll hur mÄnga eller fÄ klöver som ingÄr i det styrande partiets eller oppositionens logo. Just klövermodellen betecknar ett lotteri vilket det ocksÄ Àr. 99% av befolkningen köper sin trygghet som slavar av sin huvudÀgare, staten, numera i form av det företag som Àr noterat pÄ New York-börsen: SWEDEN, KINGDOM OF.
  Inte ens politiker reflekterar över denna modell som ju Àr den reella och inte nÄgon skapelse pÄ nÄgot dokument frÄn nÄgon överstatlig organisation som drivs av anonyma kontorister med jÀttelöner och blanka byxbakar.

 • By irina askeroth, 2015-03-10 @ 23:00

  vad heter den amerikanske ambassadören i stockholm? kan det vara sonen till Brezinsky?

  ADMIN KOMMENTAR

  Jo, det Àr sonen som ocksÄ fick gratisreklam i TV4 förra Äret..

  http://blueshift.nu/wikileaks-manipulerat-av-en-underrattelsetjanst/

 • By Björngunnar, 2015-03-10 @ 20:46

  I kampen mellan den ateistiska judiska vÀrldsregeringen, New world order, och det kristna Ryssland har Sverige stÀllt sig pÄ djÀvulen sida.
  Det hjÀrntvÀttade svenska folket Àr att beklaga!
  Sverige Àr döende i frimurarcancer!

 • By JR, 2015-03-10 @ 17:16

  Wallström Àr Wallenbergs&Stenbecks sista propagandamegafon före kraschen. Hela det svenska systemet som fanns parallellt med den tyska nazismen byggde pÄ rÄnmordet av Ivar Kreuger 1932. Idag fungerar det likadant fast nazisterna nu finns Àven pÄ andra sidan Atlanten. https://esamawuta.wordpress.com/2015/01/01/ivar-kreuger-1932/

 • By JR, 2015-03-10 @ 16:32

  Detta Àr framförallt ett krig om framtida marknadsandelar genom att lura in EU i sanktionspolitik. USA har ökat handeln mot ryssarna lika mycket som EU minskat eftersom de handlar via tredjepartsland. Washington Àr desperat efter att hÄlla dollarn flytande sÄ lÀnge som möjligt och man tar till alla medel, som förrÀderi inom försvarspakten Nato. Det Àr ocksÄ ett bra sÀtt att bli av med överskottsmateriel som man tycker att europeerna kan betala. Man vill heller inte bli beskyllda för det inbördeskrig som skapats i Ukraina utan överlÄter gentlemannamÀssigt skulden till ukrainska och europeiska nationalister. Senare Äterkommer jÀnkarna med nya tag i form av konkurrerande byggbolag som slÄss om Äteruppbyggnaden.

 • By Sven-Erik Forslin, 2015-03-10 @ 16:18

  VÄRLDEN har endast 1 (EN) Statsman med fungerande hjĂ€rna, ryggrad, mod och handlingkraft: His Exelence Mr President PUTIN!!!

 • By Roffepoffe, 2015-03-10 @ 15:55

  Rysslands Putin och hans medarbetare Ă€r mycket intelligentare Ă€n den amerikanska motsvarigheten.Amerikanska makthavare kan jĂ€mföras med ett gĂ€ng kriminella. Den största faran för oss alla Ă€r UZA. Nu har dom avancerat upp till vĂ„ra trakter, sĂ„ nu har vi den amerikanska slaktmaskinen pĂ„ andra sidan Östersjön. Snart Ă€r det för sent att stoppa galningarna.

 • By LegeNet, 2015-03-10 @ 15:33

  I en tid dĂ€r de verkliga aktörerna alltmer exponeras Ă€r det bara de riktigt kortsiktiga opportunisterna som söker skĂ„despelartjĂ€nsterna som “folkvalda”.

 • By Benny, 2015-03-10 @ 15:16

  Jag tror att Brzezinsky drabbats av eftertankens kranka blekhet. Ryssland visade sig ha vÀldigt effektiva motmedel mot alltifrÄn krigsskepp till drönare som USA skickat. Framförallt Rysslands portabla EMP-utrustning som kan slÄ ut elektroniken pÄ alla USA:s vapen har nog fÄtt denna krigshök pÄ andra tankar. En direkt kalldusch för krigshökarna i USA alltsÄ. Björnen visade sig inte bara vara ilsken utan bevÀpnad med bÄde tÀnder och klor plus lite annat.

Other Links to this Post

statcounter