Wallströms härdsmälta РSverige nu värre hök än USA:s Zbigniew Brzezinski

Senast uppdaterad: 2015-03-10
Nedan återges två skärmdumpar som bekräftar att Sverige inte bara valt fel sida i den pågående världshistorien, utan har statsråd som är så förvirrade att frågan är om det inte blivit dags att diskutera psykatrisk vård.

Samtidigt som en av USA:s mest hökaktiga geopolitiska tänkare och aktörer, Zbigniew Brzezinski (arkitekten bakom kriget i Afghanistan 1979-1989), i det östeuropeiska landet Polen öppet förklarar att vägen framåt också för USA är att erkänna att Ryska Federationen har legitima säkerhetsintressen i Ukraina, så framhärdar Sveriges utrikesminister Margot Wallström med samma retorik som krigsförbrytaren, landsförrädaren och NWO-agenten Carl Bildt försökte göra till Sveriges innan valet hösten 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Hans Nilsson, 2015-03-13 @ 17:27

  Det är många politiker inom 7Klövern som omedelbart skall fråntas sina befogenheter att ha påverkan på Sverige och Svenskarnas ve och väl. De saknar ALL kompetens och verklighetsuppfattning för sina uppdrag. Den verklighet de lever i är INTE den som merparten av Svenska folket lever i.

 • By Jonas Persson, 2015-03-12 @ 20:05

  Brzezinsky √§r polack fr√•n b√∂rjan och √§r det antagligen i hj√§rtat fortfarande. Polen har, genom att liera sig med v√§stmakterna, gjort stora territoriella vinster i b√•da v√§rldskrigen. Han har gjort sin karri√§r i USA och lagt grunden till USA’s expansionspolitik och inringning av Ryssland. Nu verkar det som om han b√∂rjar f√• kalla f√∂tter, n√§r han ser hur krigsgalningarna f√∂rbereder VK3, som ju naturligtvis √•terigen kommer att utspela sig kring hans barndoms trakter.

 • By solen, 2015-03-11 @ 16:20

  Wallström har enligt min egen åsikt gjort riktigt bra ifrån sig genom att först gå ut med erkännandet av palestina, vilket banade väg för ansökan till ICC. Nu har hon opponerat sig mot Saudi och deras återkommande avarism för MR. Nu är det bara ukraina frågan kvar, som faktiskt kan vara långt alvarligare. Hittils har Margot varit pro-kiev och Löfven likaså. Det är illa.. Ett nytt kallt krig står alltså vid dörren..

 • By JR, 2015-03-11 @ 09:58

  Socialdemokrati är fascismens kontrollerade opposition. Symbolik spelar en stor roll i det politiska spel som hela tiden försiggår över huvudet på det synliga systemet. Det spelar alltså ingen roll hur många eller få klöver som ingår i det styrande partiets eller oppositionens logo. Just klövermodellen betecknar ett lotteri vilket det också är. 99% av befolkningen köper sin trygghet som slavar av sin huvudägare, staten, numera i form av det företag som är noterat på New York-börsen: SWEDEN, KINGDOM OF.
  Inte ens politiker reflekterar över denna modell som ju är den reella och inte någon skapelse på något dokument från någon överstatlig organisation som drivs av anonyma kontorister med jättelöner och blanka byxbakar.

 • By irina askeroth, 2015-03-10 @ 23:00

  vad heter den amerikanske ambassadören i stockholm? kan det vara sonen till Brezinsky?

  ADMIN KOMMENTAR

  Jo, det är sonen som också fick gratisreklam i TV4 förra året..

  http://blueshift.nu/wikileaks-manipulerat-av-en-underrattelsetjanst/

 • By Bj√∂rngunnar, 2015-03-10 @ 20:46

  I kampen mellan den ateistiska judiska världsregeringen, New world order, och det kristna Ryssland har Sverige ställt sig på djävulen sida.
  Det hjärntvättade svenska folket är att beklaga!
  Sverige är döende i frimurarcancer!

 • By JR, 2015-03-10 @ 17:16

  Wallström är Wallenbergs&Stenbecks sista propagandamegafon före kraschen. Hela det svenska systemet som fanns parallellt med den tyska nazismen byggde på rånmordet av Ivar Kreuger 1932. Idag fungerar det likadant fast nazisterna nu finns även på andra sidan Atlanten. https://esamawuta.wordpress.com/2015/01/01/ivar-kreuger-1932/

 • By JR, 2015-03-10 @ 16:32

  Detta är framförallt ett krig om framtida marknadsandelar genom att lura in EU i sanktionspolitik. USA har ökat handeln mot ryssarna lika mycket som EU minskat eftersom de handlar via tredjepartsland. Washington är desperat efter att hålla dollarn flytande så länge som möjligt och man tar till alla medel, som förräderi inom försvarspakten Nato. Det är också ett bra sätt att bli av med överskottsmateriel som man tycker att europeerna kan betala. Man vill heller inte bli beskyllda för det inbördeskrig som skapats i Ukraina utan överlåter gentlemannamässigt skulden till ukrainska och europeiska nationalister. Senare återkommer jänkarna med nya tag i form av konkurrerande byggbolag som slåss om återuppbyggnaden.

 • By Sven-Erik Forslin, 2015-03-10 @ 16:18

  V√ĄRLDEN har endast 1 (EN) Statsman med fungerande hj√§rna, ryggrad, mod och handlingkraft: His Exelence Mr President PUTIN!!!

 • By Roffepoffe, 2015-03-10 @ 15:55

  Rysslands Putin och hans medarbetare √§r mycket intelligentare √§n den amerikanska motsvarigheten.Amerikanska makthavare kan j√§mf√∂ras med ett g√§ng kriminella. Den st√∂rsta faran f√∂r oss alla √§r UZA. Nu har dom avancerat upp till v√•ra trakter, s√• nu har vi den amerikanska slaktmaskinen p√• andra sidan √Ėstersj√∂n. Snart √§r det f√∂r sent att stoppa galningarna.

 • By LegeNet, 2015-03-10 @ 15:33

  I en tid d√§r de verkliga akt√∂rerna alltmer exponeras √§r det bara de riktigt kortsiktiga opportunisterna som s√∂ker sk√•despelartj√§nsterna som “folkvalda”.

 • By Benny, 2015-03-10 @ 15:16

  Jag tror att Brzezinsky drabbats av eftertankens kranka blekhet. Ryssland visade sig ha väldigt effektiva motmedel mot alltifrån krigsskepp till drönare som USA skickat. Framförallt Rysslands portabla EMP-utrustning som kan slå ut elektroniken på alla USA:s vapen har nog fått denna krigshök på andra tankar. En direkt kalldusch för krigshökarna i USA alltså. Björnen visade sig inte bara vara ilsken utan beväpnad med både tänder och klor plus lite annat.

Other Links to this Post

statcounter