Vreden vaknar i landet: ”Vem som helst drabbas av detta vanvett, bĂ„de du och jag”

Senast uppdaterad: 2016-06-03

Saxat ur Trelleborgs Allehanda 2016-06-02…

LĂ€sare som inte Ă€r bekant med planen pĂ„ att förstöra Sverige finner lĂ€ngre nedan ett gratiskapitel ur boken VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan

Nu hÀnder det igen, efter den stora skandalen om att kommunen gÄr i borgen för nyanlÀnda nÀr de skall ha en hyreslÀgenhet sÄ drabbas vÄra husÀgare nu. Fyra etableringsboenden kommer att byggas i Trelleborg, paviljonger i tvÄ vÄningar. Detta nÀra befintlig bebyggelse, i tre fall med villor som grannar.

Efter pÄtryckningar frÄn de boende kommer det nu att hÄllas ett informationsmöte i parken den 2 juni, denna byggnation hade bara tÀnkt att ske utan nÄgon vidare information till de boende som drabbas av detta.

Beslutet kommer att tas i samhÀllsbyggnadsnÀmnden men vad jag har hört Àr paviljongerna redan bestÀllda, Àn en gÄng kör Kvartetten över sina medborgare.

Vad hÀnder med huspriserna för dem som ligger i nÀrheten av dessa boenden? Man kan bara spekulera i detta men troligen sjunker vÀrdet kraftigt.

KommunalrÄdet, Torbjörn Karlsson (S), och jag fick ett mejl frÄn en förtvivlad medborgare i augusti förra Äret. En medborgare som fÄtt sitt hus vÀrdering sÀnkt med 500 000 kr pÄ grund av att han fÄtt nya grannar.

En person som precis fÄtt sina lÄn beviljade i Skanör blev kontaktad av banken dÄ det visade sig att det skulle byggas ett etableringsboende sidan om honom, banken ville omvÀrdera huset.

SĂ„ ser verkligheten ut!

NÀr det var möte i Tommarp den 21 maj var jag pÄ plats, oron var stor bland de församlade. En förtvivlad person som hamnar som granne med boendet hade önskat att fÄ bygga tvÄ hus pÄ sin tomt men fÄtt avslag pÄ detta, men att bygga ett etableringsboende i tvÄ vÄningar Àr tydligen inga problem.

Det heter att det Àr tillfÀlliga bygglov, nÀr frÄgan kom upp hur lÀnge boendet fick stÄ kvar var svaret maximalt 15 Är. 15 Är!

Denne grannen Àr i dag 70 Är, hans livs investering gÄr helt i stöpet.

Min frÄga pÄ kommunfullmÀktige förra veckan om kommunen tÀnker ersÀtta husÀgare om de mÄste sÀlja till underpris fick ett förvÀntat svar, det tÀnker kommunen inte göra.

Med tanke pÄ hur framtiden ser ut kan vem som helst drabbas av detta vanvett, bÄde du och jag.

VÄra ungdomar har efterfrÄgat lÀgenheter i mÄnga Är, för dessa har det inte gjorts nÄgot. Nu skall det byggas och det skall ske med blixtens hastighet, att vÄra egna medborgare blir överkörda spelar tydligen ingen som helst roll.

Förra mÄnaden var det borgensÄtagande, denna mÄnaden Àr det placering av etableringsboenden.

Vad hÀnder nÀsta mÄnad?

LÀsare som inte Àr bekanta med EU:s Kalergiplan pÄ att förstöra Sverige och Europa, rekommenderas boken:

"VÀsts mörka hjÀrta - 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan."


LÀs den i dag - i morgon Àr det försent...

Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Suetonius, 2016-06-04 @ 20:40

  Det etniska rensningstĂ„get för etablering av ett muslimskt Skandinaviskt Kalifat fortsĂ€tter att rusa pĂ„ i full fart sĂ„ lĂ€nge Sveriges befolkning inte förstĂ„r att det Ă€r dags att resa sig ur TV-sofforna och inse att de inte Ă€r omyndigförklarade strutsar i jakt efter första bĂ€sta buske el. sandhög att sticka huvudet i, för att fly frĂ„n den verklighet (Satanism) som vĂ„ra ‘valda’ brottslingar (politiker) i samspel med lika brottsliga gammelmedia dagligen serverar oss.

  Nedan nyttig lÀsning för medborgare som funderar pÄ att avsluta sina drönarliv framför TV-sofforna, och kÀmpa mot den etniska rensning som just nu genomför ett folkmord dÀr befolkningen byts ut mot maximalt frÀmmande folkslag.

  Den judisk-illuminatiska planen för Europas folkmord
  http://files.bakom-kulisserna.webnode.se/200000430-6052b61524/kalergiplanen.pdf

 • By Hans Nilsson, 2016-06-04 @ 13:50

  Jag Àr sjÀlv Trelleborgare och kan intyga att merparten av de som bor i denna kommun Àr sjusovare. Vad som mÄste till för att vÀcka upp det Svenska folket har jag inte fantasi nog att rÀkna ut. Det som har hÀnt i landet de senaste 30 Ären borde vara mer Àn nog för att göra hela Svenska folket mer Àn klarvaket.

 • By Bengt, 2016-06-03 @ 09:59

  NÀr alltfler drabbas kommer det hjÀrntvÀttade folket förhoppningsvis att vakna. Att det gÄr sÄ illa för svenskarna beror pÄ att globalister har kapat landet.

Other Links to this Post

statcounter