Medias vuxensagor

Senast uppdaterad: 2015-12-31


I den hĂ€r intervjun demaskerar Catherine Austin-Fitts, f d statssekreterare under President George Bush den Ă€ldre, bl a den kontrollerade opposition som Ă„ den dolda makten infiltrerat alternativmedia för syftet att förmĂ„ mĂ€nniskor att förbli passiva…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By LegeNet, 2016-01-03 @ 19:45

    Ang. passificerande historier dÀr nÄgon annan antingen ska dela ut vÀlstÄnd, eller allt Àr kört, sÄ detta med vÀlstÄndet vet vi egentligen att det inte kommer att hjÀlpa sÄ lÀnge vi inte sjÀlva tar individuellt ansvar för den systematiska förstörelsen. Utan att ta itu med den avsiktliga förstörelsen skulle mer vÀlstÄnd endast innebÀra mer förstörelse. Det Àr inte det du förstör i ditt hem jag tÀnker pÄ, utan att ta itu med den systematiska förstörelsen av goda initiativ, inte minst genom avsiktliga sabotagekampanjer kallade krig eller fredsinsatser.

  • By JR, 2016-01-02 @ 18:03

    Högintressant intervju som förklarar mycket. Huvudpunkten Àr alltsÄ om ny teknologi ska slÀppas till allmÀnheten eller inte. SÄ sett ligger bankirmaffian pyrt till, kan de verkligen skrÀmma befolkningen i vÀst till den grad att de inte ens vÄgar befatta sej med ny teknologi? Indien, Kina och Ryssland lÀr inte bry sej utan det blir en totalbankrutt hÀr. Om Sovjet kom rejÀlt pÄ efterkÀlken under sina +70 kommunistÄr lÀr ett decennium i bakvattnet idag innebÀra katastrof i NATOs USA och EU.

Other Links to this Post

statcounter