Vem mördade egentligen Anna Lindh?

Senast uppdaterad: 2015-06-10

Var det som den officiella versionen pĂ„stĂ„r, en svĂ„rt förvirrad ung man som hör “röster” i huvudet, eller var det nĂ„gon av lĂ€karna pĂ„ Karolinska sjukhuset?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By ove mollvik, 2015-06-17 @ 08:04

  Javisst var det en statskupp -86 men helt enligt SÀpos regler och Guillous tolkning av lagen. Bo Holmberg förstod efter att ha varit civilminister hur det hela gick till men varför gick aldrig att förklara förrÀn ocksÄ Lindh sÄsom utrikesminister fÄtt insyn i Natos intrigspel. Franchell kunde sÄ i nya slavstatens tjÀnst Äta sig att med varje till buds stÄende medel undanröja de mest trovÀrdiga ÄterstÄende vittnena till statskuppen kan man nu tÀnka. Franchell gjorde till slut bort sig pÄ tv4 sÄ att ocksÄ jag blev vittne.

 • By ove mollvik, 2015-06-12 @ 08:24

  De 8 stickskadorna kunde omöjligt Ästadkommas med morakniv men helt klart med en dubbelbladig punch dagger som sÀrskilda agenter utbildas för. I ett obevakat ögonblick efter den lyckade operationen kan Lindh istÀllet ha getts insulin. NÀr Franchells roll dÄ kunde ifrÄgasÀttas dröjde det ju inte lÀnge förrÀn ocksÄ Bo Holmberg dog under lika mystiska omstÀndigheter. Franchell var i bÄda fallen ensam med offren innan de dog. BÄda hotade att precis som Palme och Sten Andersson kunna avslöja svenskt dubbelspel mot NATO innan de enligt författningens bokstav mÄste avlivas.

 • By Sliparn, 2015-06-11 @ 08:59

  Ole DammegÄrd om mordet pÄ Anna Lindh

  http://www.youtube.com/watch?v=QuuJOh-by8w

 • By Asgeir, 2015-06-10 @ 20:58

  Hur sÀker var egentligen identifikationen av MM? Man hade ju fatt i en annan kille först (som vanligt höll jag pÄ att sÀga).

  Sen tycks man inte ha gÄtt sÀrskilt djupt upp i timingen heller.

  Kanske samme kille som tog Palme, det Àr ju inte helt otroligt faktiskt.

 • By Jouni Taipale, 2015-06-10 @ 15:34

  KOLLA.. CIA-agent Kubasvensken GuantĂĄnamo-svensken?? Samma med bubbelmordet i Linköping..? (PĂ„verka Mijailo Mijailović dom?) VĂ„rd eller fĂ€ngelse.

Other Links to this Post

statcounter