Planerar VÀst en gigantisk falsk flagg attack att skyllas pÄ Ryssland?

Senast uppdaterad: 2015-12-10
Förvirringen och krigslarmet i Syrien kunde knappast vara vÀrre.

2011 startar CIA och MI6 Ă„ det zioangloamerikanska imperiets vĂ€gar ett pĂ„hittat “inbördeskrig” i Syrien, som i sjĂ€lva verket ett amerikanskt krig via ombud som utgörs av legoknektar.

Syftet med kriget Àr att störta regeringen Bashar al-Assad.

NÀr folkvalda i Storbritannien och sedemera USA röstar nej till det planerade kriget, uppfinner CIA och Israel terrorgruppen ISIS.

Efter att medelst diplomati sommaren 2015 ha löst problement med Israels stÀndiga krigshetsande mot Iran, accepterar Ryssland Syriens inbjudan att hjÀlpa landet att bekÀmpa ISIS.

I september inleder Ryssland en luftoffensiv som pÄ tvÄ mÄnader löser problem som den amerikanska militÀrmakten inte lyckats göra nÄgot Ät pÄ tvÄ Är.

Som straff för framgÄngen sprÀngs i oktober 2015 ett civilt ryskt flygplan pÄ vÀg frÄn Sharm el-Sheik till Ryssland.

I slutet pÄ november 2015 skjuter sÄ Turkiet ned ett ryskt bombflygplan.

Men inte heller detta fĂ„r Ryssland att tappa balansen – som med lugn stĂ€mma förklarar att Ă€ven om vad Turkiet gjort enligt folkrĂ€tten Ă€r Casus Belli – d v s ger Ryssland rĂ€tt att starta krig mot Turkiet, sĂ„ kommer Ryssland inte att svara “symmetriskt” och starta krig.

Rysslands replik blir istÀllet att lÀgga korten pÄ bordet och berÀttar vad man vet om nedskjutningen och hur Turkiets kriminella ledarskap Àr ISIS huvudmÀn som i sin tur sÀljer den stulna oljan till Israel.

Under tiden som detta sker har en pÄstÄdd terrorattack iscensatts i Paris (13:e november 2015), som VÀst omgÄende tar som ursÀkt för att försöka ta tilbaka initiativet i Syrien, som man börjar bomba.

Den stora skillnaden Ă€r att medan Ryssland har rĂ€tt att bomba i Syrien, eftersom man bjudits in av landets regering, sĂ„ Ă€r varje enskild amerikansk, fransk, brittisk och turkisk kula eller bomb ett brott mot internationell rĂ€tt – nĂ„got alla verkar ha glömt i uppstĂ„ndelsen.

Vad mÄnne komma hÀr nÀst?

Enligt ett avlyssnat epost-meddelande försöker just nu det ISIS- och terroristsponsrande Qatar att köpa ryska bomber av typen OFAB 250-270 av kuppregimen i Ukrainas huvudstad Kiev.

Bomberna kan inte anvÀndas som de Àr at Qatars eget flygvapen, men skulle kunna rullas in ett omrÄde i en lastbil och sedan tillÄtas detonera.

Enligt epost-meddelandet vill Qatar köpa tvÄ tusen av dessa bomber.

Man skulle kunna tÀnka sig att Qatar skulle kunna fÄ ett bra pris, nÀr de köper sÄ mÄnga bomber pÄ en gÄng.

Per styck kostar bomberna enligt uppgift 700-800 amerikanska dollar.

SĂ„ brĂ„ttom har Qatar att fĂ„ lĂ€gga rabarber pĂ„ dessa bomber att det skippar hela förhandlingsproceduren och pĂ„ stĂ„ende fot erbjuder sig att betala 2 100 dollar för varje bomb – d v s tre gĂ„nger över normalpriset.

FrÄgan pÄ mÄngas lÀppar just nu: Vad avser Qatar och dess allierade göra med alla de rysktillverkade bomber man just nu till överpris panikköper frÄn kuppmakarna i Ukraina?

Avsluta Är 2015 med en gigantisk falskflagg attack mot civila mÄl man sedan försöker skylla Ryssland för?

Det skulle inte vara första gÄngen det zioangloamerikanska imperiet skulle göra nÄgot sÄdant: attacken med kemiska vapen i Ghoutta den 21 augusit 2013 var ju en falskflagg attack iscensatt av CIA:s legoknektar.

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med Sveriges öde i planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

  1. Vad försvarar NATO? | Jan Millds blogg — 2015-12-15 @ 21:17

  2. Planerar VĂ€st en gigantisk falsk flagg attack att skyllas pĂ„ Ryssland? | Arab Nyheter — 2015-12-11 @ 21:33

statcounter