Varning för statskupp

Senast uppdaterad: 2016-07-01

 

Vi vet inte hur bÀst förfara med uppgifterna nedan och överlÄter till lÀsarna att göra sin egen bedömning.

Kontexten i vilket sammanstÀllningen nedan skall ses Àr..

Sammanfattning

Inom en snar framtid planeras iscensÀttandet av en större falskflagg hÀndelse i Sverige.

Det dolda syftet Àr att provocera fram en statskupp, i vilket det allt mer sektliknande Sverigedemokraterna planeras bli regeringsbildare.

ObekrÀftade detaljer rörande hÀndelsen innefattar bland annat följande:

 • Stefan Löfven avlĂ€gsnad
 • ISIS – asylsökare som terrorister
 • Utropandet av ett kalifat
 • MĂ€lardalen – SödertĂ€lje

Mot bakgrund av att delar av statsförvaltningen infiltrerats av samma globalistiska krafter som tagit över SD och dĂ€rför kan vara inblandad i hĂ€ndelsen (eller i vart fall har förkĂ€nnedom om den – men inte agerar pĂ„ detta) Ă€r frĂ„gan hur meningsfullt det Ă€r att kontakta myndigheter med informationen.

En gissning Àr att ett möjligt sÀtt att avstyra, eller i vart fall kapsejsa eller försena, spektaklet och/eller den dÀrmed förknippade statskuppen Àr att innan hÀndelsen iscensÀtts neutralisera den faktion, med de facto och de jure landsförrÀdare, statskuppen planeras föra till makten: nÀmligen SD:s nuvarande partiledning.

Problemet Ă€r inte vĂ€ljare som lagt sin röst pĂ„ Sverigedemokraterna eller partiets grĂ€srötter, utan dess nuvarande ledarkader – en junta med en dold agenda som arbetar för frĂ€mmande intressen och som hĂ„ller sig fast vid makten blott genom Ă„terkommande utrensningar inom organisationen.

Om statskupppen lyckas, kommer takten öka i Sveriges upplösande som folkhem och land, för att i stĂ€llet införlivas i en diktatorisk överstatlig ordning dĂ€r FN planeras fungera som vĂ€rldsregering och NATO vĂ€rldsarmĂ©: ett arrangemang som bak lyckta dörrar styrs av dolda internationella privata finansintressen…

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Jo, 2016-07-13 @ 14:46

   Nu tror jag ni Àr och snurrar lite, om SD var för det som Àr kÀnt som one world order skulle de dÄ vilja ha eu urtrÀdde??
   Ni har en bild pĂ„ Jimmie Åkesson tro ni verkligen nĂ„gon Ă€n Ă€r sĂ„ pass populĂ€r han kan ta över makten frĂ„n honom..

   Jo NMR Àr ett bÀttre alternativ möjligen men nÀr fÄr man se om dom ökat i en opinionsmÀtning??
   Det skulle jag vilja vet dom finns mig veterligen inte ens som alternatv nĂ€r man gör opinions mĂ€tningar…

   ADMIN

   Bara för att ett politiskt parti i opposition pÄstÄr att de skall göra nÄgot innebÀr inte att de i maktposition levererar. Skulle SD ens stoppa immigrationen, om de vann? Om partiets nuvaran junta Àr lika lojal mot sina vÀljare som man Àr mot partiet och dess grÀsrötter, Àr risken överhÀngande att de lÀmpar alla vallöften överbord.

   Att Åkesson skulle vara populĂ€r Ă€r en myt. Verkligheten synes vara att han – efter Åsa Romson – Ă€r den minst betrodde partiledaren av alla…

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article22512715.ab

  • By Balder, 2016-07-12 @ 08:48

   “50 000 man insmugglade”? Dumheter. Det Ă€r ungefĂ€r vad som finns i hela Syrien. Ett storskaligt jihadanfall ligger relativt lĂ„ngt borta, armĂ©n vet vad som pĂ„gĂ„r, det finns fortfarande för mycket vapen bland vanligt folk och vĂ„ra grannar skulle inte stĂ„ och titta pĂ„ heller. Ett mindre “kalifat” hĂ€r och dĂ€r möjligen..
   En falskflagg? Kanske. SD tycker jag nog börjar bli positionerade, nĂ€r man avlĂ€ser media. Ganska kaxigt av Åkesson att kalla för EU omröstning..lite för kaxigt kĂ€nns det som..och snacket frĂ„n flera lĂ€ger om Åkesson som statsminister..
   Det Àr fullt möjligt att de kommer fÄ en maktposition för att polarisera och skapa gatustrider mm och i den processen locka fram vÄra bÀsta krigare för senare likvidering.
   Men det hela kommer bli en relativt utdragen process. Globalisterna/satanisterna har tÄlamod och dom har oss redan dÀr de vill ha oss, i en nedÄtgÄende kurva, styrke, intelligens och moralmÀssigt.

  • By TLarsson64SE, 2016-07-11 @ 20:59

   Sedan 2013 trÀnar vÄra myndigheter invandrarungdomar i prickskytte:
   http://www.allehanda.se/angermanland/solleftea/laddade-for-prickskytte
   Man fĂ„r förmoda att prickskyttar blir en vĂ€sentlig ingrediens i vĂ„ra myndigheters fabricerade ”inbördeskrig” med oss.

  • By Hans Nilsson, 2016-07-11 @ 11:02

   Det Àr hög tid för de Svenskar som fortfarande har nÄgot vett kvar i skallen att se om sitt hus om detta inte Àr gjort skall det göras snarast möjligt.

  • By Nordic, 2016-07-11 @ 08:59

   Dom börjar bli desperata, “Folkets demonstration” verkar inte fĂ„ den önskade effekten, NMR ökar, som tordes vara den enda sanna oppositionen till sionismens vĂ€rldsherravĂ€lde, vilket denna grupp alltid har drömt om. Senaste gĂ„ngen dom vara nĂ€ra vara precis innan andra vĂ€rldskrigets utbrott, men stoppades tillfĂ€lligt dĂ„. Nu har dom kommit lĂ„ngt om inte lĂ€ngre i deras planer med UN (Jew United Nations) samt Nato.
   Sionisterna vill skynda pĂ„ förloppet onekligen. Kanske sker i samband med 100 Ă„rs “jubileumet” för den “ryska revolutionen” 1917?

  • By TLarsson64SE, 2016-07-11 @ 05:57

   Tycks vara samma som Henning Witte talat om: I september 2016 kommer ett massivt angrepp frĂ„n ISIS 50.000 till Sverige insmugglade krigare. Attentatet mot HĂ€glaredsmasten tycks ha kopplingar, liksom olyckan pĂ„ motorvĂ€gsbron i SödertĂ€lje, vilken berĂ€knas reparerad strax innan. Blir den riggad? Det blir inbördeskrig, med begynnelse kring SödertĂ€lje, halshuggna svenskar, slĂ€ckt el/radio/TV och kommunikation, utropande av kalifat, samt mord pĂ„ kritiska ledare. ”Kritiska ledare” innebĂ€r mer Ă€n bara politiker. Samma krafter (”elitens” agenter) kontrollerar ISIS, SD, polisen, SĂ€po, vĂ„ra politiker och medier. VĂ„r militĂ€r samarbetar med NATO, ”elitens” planerade vĂ€rldsarmĂ©. NĂ€r ISIS angriper, Ă€r SĂ€po deras ledningscentral, polisen deras hemliga stödtrupp, och vĂ„ra medier deras disinformationscentral. ”Eliten” skapade de franska och ryska revolutionerna, med metoden att fĂ€lla altare och tron, och döda det kulturbĂ€rande samhĂ€llsskiktet. FĂ„r vi en grön terror i Felix Dzerzhinskys anda? ISIS krigare Ă€r blott den synliga fronten, medan vĂ„ra infiltrerade myndigheter falskt leder oss in i en polisstat — möjligen under folkets jubel och applĂ„der. HjĂ€rtliga gratulationer till alla svenska sömngĂ„ngare. Är det dags att vakna upp nu?

  • By Rayne Storme, 2016-07-11 @ 03:09

   Tycker det var rÀtt intressant att Magdalena Andersson var inbjuden till Ärets Bilderbergmöte. Att dom valde henne fick mig att spekulera i om dom planerar en finanskrasch i Sverige inom nÄgra mÄnader, alternativt göra en rockad i toppen och byta Löfven mot henne.

  Other Links to this Post

  1. Varning för statskupp – men först en False flagg ? | Arab Nyheter — 2016-07-11 @ 07:16

  statcounter