Israels senaste attack pÄ mÀnskligheten

Senast uppdaterad: 2017-03-05
Mannen pÄ bilden till höger sÀgs heta Robert Rozett och arbeta för den israeliska statliga myndigheten Yad Vashem.

Yad Vashem Ă€r ett museum tillĂ€gnat den sĂ„ kallad Förintelsen – den historiska lögn alltfler mĂ€nniskor öppet vĂ„gar ifrĂ„gasĂ€tta.

Det enda bevis decennier av forskning om “Förintelsen” funnit Ă€r nĂ€mligen att det inte fanns nĂ„gra gaskammare för mĂ€nniskor, att det inte fanns nĂ„gra masskrematorier, och att antalet omkomna judar i tyska arbetslĂ€ger sĂ„som Auschwitz var (enligt röda korset) tvĂ„ hundra sjuttio tusen eller (enligt tyska arkiv bevarade i Ryssland) 60 421inte sex miljoner.

Det som dödade var huvudsakligen katastrofala sanitÀra olÀgenheter skapade av de allierades terrorbombningar av civil tysk infrastruktur.

Robert Rozett. Chefsbibliotikarie vid den israelska myndigheten Yad Vashem – krĂ€ver censur av böcker som avslöjar den zionistiska braklögnen om “Förintelsen”, den kassako som tillĂ„tit Israel att under snart ett helt sekel leva gott pĂ„ bland annat tyska dĂ„ligt-samvete bidrag.

SkĂ€let till att Rob hamnat med bild och namn i den hĂ€r artikeln Ă€r att han i egenskap av chef pĂ„ en israelisk myndighet nyligen skickade ett brev till onlineföretaget Amazon dĂ€r han krĂ€vde att Amazon börjar censurera böcker som avslöjar den zionistiska braklögnen om “Förintelsen”, och dĂ€rmed hota den enorma kassako som hitills tillĂ„tit Israel att leva gott pĂ„ bland annat europeiska och amerikanska dĂ„ligt-samvete bidrag.

Detta förtjÀnar paus för eftertanke.

En företrÀdare för en myndighet i en teokratisk stat, krÀver alltsÄ att bokutgivare i frÀmmande lÀnder börjar censurera delar av deras samhÀllsvetenskapliga försÀljning.

Sveriges regeringschef Stefan Löfven böjer knĂ€ inför vĂ€rldszionismen. Platsen Ă€r Yad Vashem musĂ©et i Israel, symbolen för en av vĂ€rldshistoriens största politiska maktlögner – “Förintelsen”.

För lÀsare som fortfarande inte förstÄr: Om det skall vara okej för företrÀdare för den judiska teokratin Israel att krÀva sÄdan censur i andra lÀnder, borde det dÄ inte ocksÄ vara okej för t ex muslimska teokratier att krÀva detsamma i bland annat Sverige?

Det sistnĂ€mnda har faktiskt skett, 1989, dĂ„ Irans ledare Ayatolla Khomeini uttalade en dödsdom över den indisk-brittiske författaren Salman Rushie för hans islamkritisk bok “Satansverserna”.

Eftersom svensk riksmedia, inklusive Dagens Nyheter, dĂ„ sympatiserade starkt med den heliga yttrandefriheten – kanske DN:s chefsapostel Peter Wolodarski kan göra detsamma i dag, och skydda försĂ€ljningen av historisk forskningsliteratur signerad av bland andra nedanstĂ„ende författare?

(lÀnkarna leder till listor över böcker de författat)

LĂ€sare intresserade av en mer light version av verkligheten bakom lögnerna om “Förintelsen” finner nedan ett frĂ„ge-quiz som blott tar nĂ„gra minuter:

ONLINE-TEST: VAD VET DU EGENTLIGEN OM “FÖRINTELSEN”?

Veta mer:

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Sverker, 2017-03-10 @ 15:04

   Kommentar till Monica Danielsson, samt allmÀnt, Àr att den dÀr staten Israhell dom; lurat sig till/stulit/intrigerat sig till/anstiftat VK2 för att uppnÄ, Àr fel pÄ egentligen alla sÀtt.
   Dels sÄ finns det ingen som helst rÀttighet att ha en nation för specifikt EN religion. Ingen annan grupp har det.
   Dels sÄ var den fysiska landmassan redan ett annat land med legitima innevÄnare.
   Jag rÀknar inte upp mer utav den mycket lÄnga listan pÄ kriminella komponenter varför israHell Àr en styggelse, utan tÀnkte ge ett skÀl som kanske inte mÄnga kÀnner till, nÀmligen att det hÀr gÀnget mÀnniskor som uppfunnit sin egen gudsutvaldhet, faktiskt redan hade en fysisk landmassa som var enkom för dom.
   Ett rejÀlt landomrÄde dessutom, ca dubbla Palestina.
   Stalin gav dom det som heter BIROBIDJAN, ca 1928.

   LĂ„ngt innan den s.k ”förintelsen” sĂ„ledes. Gott om land, gott om tid att ”fly”.
   Detta faktum Àr naturligtvis extremt besvÀrande för dom, sÄ med sedvanliga dimridÄer och kontroll över medierna, sÄ Àr detta nÀstan okÀnt för nÀstan alla.
   HÀr Àr en ypperlig genomgÄng av hur det ligger till i verkligheten, som dom skyr som pesten.
   http://www.jailingopinions.com/birobidjan.htm

   Dessutom har dom skapat sin skit-nation av ett annat syfte, att undkomma resten av vÀrldens rÀttsordning, dÄ alla kriminella av deras grupp flyr dit nÀr det brÀnns, ty dom har inget utlÀmningsavtal med nÄgot annat land.
   En paria för mÀnskligheten, kort sagt.

  • By Nordic, 2017-03-07 @ 20:12

   Dessa 6 miljoner började judarna redan gapa om under tidigt 1900 tal nÀr den ryska Tsaren var vid makten, finns artiklar frÄn tiden som visar pÄ detta.
   Jag tror att denna judiska fabel om förintelsen anvĂ€nds för att dölja det riktiga folkmordet som skedde i Ukraina under 30 – talet pĂ„ ca 6 miljoner vita Ryssar! Samt den totala underskattade siffran pĂ„ 60 miljoner vita ryssar under hela kommunism tiden.

   Titus 1:14
   not giving heed to Jewish fables, and commandments of men, that turn from the truth.

  • By Monika Danielsson, 2017-03-06 @ 20:01

   Även om 6 miljoner skulle vara sant, Americas befolkning av indianer rĂ€knades till c.a. 60 miljoner nĂ€r Columbus kom dit. Vid andra vĂ€rldskrigets slut var dem 800 000. Det kallar jag för Förintelsen. Var Ă€r deras kultur idag? Deras sprĂ„k? Deras livsstil? Judar Ă€r oftast ekonomiskt vĂ€lmĂ„ende, dem har sin religion, kultur och sprĂ„k intakt. Dem har fĂ„tt ett land och rövat till sig mer. SĂ„ vad snackar dem om Förintelsen? LĂ€nken gĂ„r till en kort video dĂ€r jag fick veta ovannĂ€mnda siffror om indianerna. https://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg

  • By Sebban, 2017-03-06 @ 16:34

   PÄstÄendet att en kvarts miljon judar dog i tyska koncentrationslÀger Àr en lögn. Det finns exakta siffror hur mÄnga som dog i Auschwitz, funna i dom ryska arkiven pÄ 90-talet.
   https://www.darkmoon.me/2016/official-german-records-of-prisoners-in-auschwitz-concentration-camp-from-may-1940-to-december-1944/
   Under min skoltid indoktrinerades vi med böcker och dokumentÀrer om förintelsen som talade om 11 miljoner mördade i Auschwitz, 6 miljoner judar och 5 miljoner icke judar.
   Ja, personligen kan jag inte kÀnna annat Àn hat mot politiker och mediehoror som skapat denna antihumana lögnaktiga politiska system falskeligen kallad, av samma lögnaktiga neobolsjeviker, för demokrati.

   ADMIN

   Artikeln uppdaterad nu ocksÄ med kÀllan given av den som kommenterat.

  • By Peter Grafström, 2017-03-06 @ 14:00

   A propos att ni lÀnkar till Fria Sidor angÄende Churchill och Britternas grymheter:
   http://english.khamenei.ir/news/2197/8-10-million-Iranians-died-over-Great-Famine-caused-by-the-British
   Halva Irans dÄvarande befolkning strök med och Britterna hindrade avsiktligt livsmedelstransporter.

  • By Sverker, 2017-03-06 @ 13:04

   Ypperlig sammanstĂ€llning om “förintelsen”.
   Det enda som man med fog kan sÀga Àr förintat, Àr förstÄndet, pÄ de stackare som hjÀrntvÀttats att tro pÄ denna skrÀckhistoria.
   Utöver “förintelse”-bluffen, sĂ„ konvergerar de flesta utav deras andra djĂ€vulstyg,typ; 911, attacken pĂ„ USS Liberty, Banksystemet, anstiftare till Franska & Ryska revolutionerna, anstiftare till första och andra vĂ€rldskriget, etc, etc (oĂ€ndlig lista!)
   Det blir nÀrmast en spÀnnande tÀvling om vilket som spricker först för dom?
   Den första dominobrickan vÀlter resten, och dÄ kommer det Àntligen rÀfst och rÀttning för denna grupp.
   Mörker för dom, ljus för resten av mÀnskligheten, och denna gÄngen kommer dom aldrig att kunna manipulera sig till en maktposition igen.

  Other Links to this Post

  statcounter