CNN + CIA: VÀrldens sÀmsta krisskÄdisar

Senast uppdaterad: 2015-12-14
SkÀlet till att vi inte publicerat nÄgot större om de pÄstÄdda skjutninganra i San Bernandino ska inte tas som intÀkt för att denna hÀndelse skulle vara som massmedia rapporterar.

Det Àr den inte.

Vi vill helt enkelt inte trötta ut vÄra lÀsare med att om och om och om och om igen rapportera om fenomenen Àngslans strategi, falskflagg attacker och hÀrskarstrategin problem-reaktion-lösning.

LÀsare som ÀndÄ Àr intresserade kan se lögnerna om San Bernandino demonteras pÄ andra stÀllen.

MÄhÀnda har intervjun nedan ÀndÄ nÄgot nyhetsvÀrde?

Har den dolda makten börjat fĂ„ sĂ„ ont om krisskĂ„disar att man lĂ„ter CIA:s/CNN:s “stjĂ€rna” Andersson Cooper ta in vilka amatörer som helst?

Eller vill man att det skall vara sÄ uppenbart?

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med Sveriges öde i planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Mats Rydberg, 2015-12-14 @ 15:23

    VĂ€ldigt konstigt att dom verkade inte det minsta ledsna alls. Dom stod nĂ€stan och smĂ„log hela tiden. Hade det varit en familj som verkligen hade förlorat en familjemedlem sĂ„ dom grĂ„tit ordentligt, inte en enda tĂ„r föll hĂ€r vad man kunde se. De personer som verkade sĂ„ att sĂ€ga mest tagna av det var den sĂ„ kallade familjens vĂ€n och Andersson Cooper…

Other Links to this Post

statcounter