Varför den internationella finansmaffian dödade Gaddafi och bombade Libyen tillbaka till medeltiden

Senast uppdaterad: 2015-05-17
Fyra Är efter att det amerikanska imperiets medlemmar likt en flock stryktÀcka hyenor kastade sig över Libyen har nÄgon skapat en dokumentÀr som ger den maktpolitiska bakgrunden.

Det var inte avundsjuka över att Libyen var ett land med ett sÄ överlÀgset socialt skyddsnÀt att ingen i vÀstliga media vÄgade tala om det.

SkÀlet var att Gaddafi planerade att sjösÀtta en ny valuta, guld dinaren.

Hade denna blivit verklighet hade VÀsts finansoligarker kunnt kyssa bÄde den amerikanska dollarn och i förlÀngningen sina egna existenser adios.

2011 anmÀlde sju hundra svenskar regeringen, riksdagen och försvaret för terroristbrott, brott mot mÀnskligheten och krigsbrott med anledning av Sveriges deltagande i kriget.

AnmÀlan hade en sajt, highcrimes.org(i dag minnesportal).

Boken Demokrati till Döds dokumenterar processen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Hans Larsson, 2015-05-19 @ 22:51

    Har nÄgot blivit bÀttre sedan USA&co bombat Libyen, Irak-Afganistan? Kadaffi liksom Sadam Husein önskade fÄ betalt i guld för sin olja istÀllet för vÀrdelösa petrodollar.Kanske en orsak sÄ god som nÄgon för den krigsförning som sedan skedde.

  • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-05-18 @ 21:40

    Gadaffi hade lÄngt gÄngna planer pÄ skapande av en valuta som hade blivit en mardröm för globalisternas ekonomiska hasardspel. TyvÀrr fick dessa Sverige med i den internationella gagsterattacken som förstörde Libyen, vilket internationellt har skadat Sverige nÀr vi nu öppet deltar i globalisternas ogÀrningar trots att omvÀrlden tidigare hyllat vÄrt land för sin alliansfrihet.
    Libyen var dock en planerad mÄltavla förutom sex andra lÀnder i Mellanöstern. Googla pÄ Wesley Clark seven countries och lÀs vad numera pensionerade USA-generalen
    Wesley C. berÀttar om de ockupationer som planerats för att skapa det amerikanska imperiet som ÀndÄ bara Àr en del i Z-gÀngets marsch mot vÀrldsherravÀlde.

Other Links to this Post

statcounter