Varför Decemberöverenskommelsen var bÀttre Àn ett nyval

Senast uppdaterad: 2014-12-29

 

Responsen pÄ vÄr artikel Sverige ZOG: 1 -0 har varit sÄdan att vi följer upp med ett klargörande.

För oss Ă€r en av mĂ„ttstockarna huruvida politiska beslut Ă€r “bra” eller “dĂ„liga” i vilken utstrĂ€ckning dessa frustrerar Sveriges upplösande som suverĂ€n nation och landets pĂ„tvingade marsch in i en global polisstat.

Ju mer ett beslut frustrerar försöken till globalisering – desto bĂ€ttre Ă€r det.

För oss syntes alternativet nyval i mars 2015 hÀrvidlag som betydligt vÀrre Àn den Decemberöverenskommelse som nu förhindrar att Sverige blir en politiskt paralyserad bananrepublik med konstanta regeringskriser.

Det hÀr Àr nÀmligen vad vi befarade hade skett om Decemberöverenskommelsen icke kommit till stÄnd: Socialdemokratin hade i valet 2015 riskerat att krossas och förvandlas till ett skvalpparti typ Alliansens bihang, FP, KD och C.

SAP:s position som Sveriges största parti hade övertagis av antingen av M eller SD – det sistnĂ€mnda ett parti som alltsĂ„ domineras av utlĂ€ndska krafter som vill Sverige illa (Israel och Zionismen).

Slutet pĂ„ SAP hade inneburit slutet pĂ„ det moderna Sverige – den svenska modellen.

SkÀlet Àr det uppenbara.

Oavsett vad man tycker om socialdemokratisk politik sÄ Àr den historiska verkligheten att det Àr Sveriges statsbÀrande parti.

Sverige hade vid ett nyval i mars 2015 permanent förvandlats till ett borgerligt u-land dÀr landets suverÀnitet i globalistiskt rus fortsÀtter att privatiseras bort.

Men detta hade bara varit början pÄ elÀndet.

SD Ă€r en torped i den svenska samhĂ€llskroppen som anvĂ€nds för att skapa motsĂ€ttningar och konflikter, sĂ„som frĂ€mlingsfientlighet – inklusive den för Israels expansionistiska krigsagenda sĂ„ positiva Islamofobin.

SD Àr ocksÄ ett parti som slÄss fulare Àn andra. Det var dÀrför regeringskrisen överhuvudtaget uppstod.

Det finns skĂ€l till att hela riksdagen frĂ„n höger till vĂ€nster stĂ„r bakom Decemberöverenskommelsen (inklusive V). Folkvalda frĂ„n andra partier har lĂ€rt kĂ€nna SD och dess agenter pĂ„ ett sĂ€tt som resten av befokningen förskonats frĂ„n – med undantag för Soran Ismail och nĂ„gra andra.

Även om mĂ„nga som röstat pĂ„ SD gör det p g a upplevelsen att Sverige tar emot för mĂ„nga flyktingar, sĂ„ Ă€r detta argument bara valflĂ€sk för de krafter som kontrollerar SD. Det övergripande syftet för dessa Ă€r att bryta sönder Sverige och genom det införliva det i en global ordning.

Som det nu Àr sÄ har alltsÄ de internationella finansoligarkernas försök att via SD ytterligare förstöra Sverige stoppats, i alla fall tillfÀlligt.

Detta Àr en framgÄng.

Att lösningen planeras att hĂ„lla i Ă„tta Ă€r gör framgĂ„ngen inte bara Ă€r en taktisk tillfĂ€llighet – utan faktiskt strategisk.

SD har redan demonstrerat sin beredvillighet att gripa till jÀrnrör nÀr argumenten tryter och plan B för de krafter som styr partiet kan mycket vÀl vara att nu försöka skapa regeringskriser med gatan som plattform i stÀllet för riksdagen.

Om nu Allianspartierna och/eller S/MP Àr visa nog att fortsÀtta gÄ in i det rum till vilket KD nyligen öppnade dörren, nÀmligen att harmonisera Sveriges regler för flyktingmottagande med resten av norden (med resultatet att flyktingmottagandet till Sverige minskar) sÄ kommer SD och dess uppdragsgivare att ha förlorat sin enda valfrÄga och kanske ocksÄ gatan.
[Paragrafen ovan i rött eftersom de som kommenterar artikeln alla verkar ha missat den hÀr poÀngen]

Det finns naturligtvis inga garantier för att S eller MP förstÄr detta utan fortsÀtter med att (helt enligt zionismens önskemÄl) hata alla som vill diskutera flykting- och integrationspolitik.

Undantaget Ă€r vĂ€l M:s förre ledare Fredrik Reinfeldt vars hjĂ€rta uppenbarligen klappar mycket varmare för SD Ă€n för M – eftersom var gĂ„ng han nu för tiden öppnar munnen hjĂ€lper SD att rekrytera vĂ€ljare.

Ett enkelt sĂ€tt för de partier som ingĂ„tt Decemberöverenskommelsen att förhindra fortsatt nationell splittring Ă€r alltsĂ„ att fortsĂ€tta göra vad Göran HĂ€gglund pĂ„börjat – desarmera missnöjesbomben som tickar i landet och harmonisera reglerna för asylpoltik med hur det Ă€r i Sveriges grannlĂ€nder.
[Paragrafen ovan i rött eftersom de som kommenterar artikeln alla verkar ha missat den hÀr poÀngen]

Till sist: vilka politiker Àr de som kritiserar Decemberöverenskommelsen?

HÀr Àr tvÄ: Carl Bildt och Gunnar Hökmark. BÄde dessa Àr tunga zionister.

Och nÄgonstans Àr det ju sÄ hÀr: Om Carl Bildt sÀger att nÄgot Àr dÄligt för Sverige sÄ Àr det snarare sÄ att det Àr riktigt bra.

Man behöver inte ens veta vad frĂ„gan Ă€r för att veta detta 🙂

NÄgra lÀnkar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By xmaverickx, 2015-01-01 @ 02:43

  SÄ hÀr tycker judar om sioniststaten Israel https://www.youtube.com/watch?v=4qQBxkR5TTE
  http://www.rense.com/general86/zelephant.htm

 • By Jesper, 2014-12-31 @ 06:37

  Svar till admin:
  Huruvida de nya invandrarna avser pĂ„skynda “det kulturella och folkliga sönderfallet” eller ej avhĂ€nger ju naturligtvis av deras avsikter hĂ€r i landet. DĂ„ statistiken och gatubilden snabbt visar pĂ„ att bomber sprĂ€ngs, svenskar rĂ„nas och misshandlas och religiösa organisationer med syfte att överta landet etableras sĂ„ Ă€r ju sjĂ€lvklart detta att tolka som att avsikterna mĂ„nga gĂ„nger inte Ă€r de bĂ€sta. Detta Ă€r naturligtvis en faktor som leder oss i riktning mot NWO och dĂ€rmed Ă€r av godo för vĂ„ra diktatoriska politiker.
  Vad gÀller de frÄgor ni stÀller sÄ Àr svaret pÄ dem allesamman, med nÄgra förbehÄll, nÀstan uteslutande ja. Det till trots ser jag inte varför en kartell som kapar grundlagen för att fortsÀtta bedriva folkmord pÄ sin egen befolkning (FNs deklaration om mÀnskliga rÀttigheter, tredje paragrafen) och sin egen eklnomiska vinnings skull, nödvÀndigtvis skulle vara positivt eller i Sveriges favör. Att sedan Göran HÀgglund gÄr ut med ett simpelt utspel om minskad invandring dÄ ett nyval stod för dörren ser jag bara som rök och speglar, dÄ han sjÀlv var drivande i skapandet av kartellen (se fria tider).

  Kort och gott: ZOG kontrollerar bÄde enpartiet och SD, och en fortsatt massinvandring med balkanisering och stigande vÄldsspiral tror jag kommer att vara precis lika skadlig som om SD fick sitta pÄ makten.

  Det vi behöver Àr att förstatliga pengarna och i viss mÄn bankvÀsendet, först dÄ kan vi bli fria frÄn globalisternas ondskefulla imperium.

  ADMIN KOMMENTAR..

  Den slutliga lösningen pÄ hela den hÀr zionistiska bankcirkusen Àr förvisso att Äterförstatliga monopolet pÄ att skapa pengar.

  GĂ„ med vĂ„rt upprop för detta hĂ€r…

  http://raddasverige.nu/en-ny-nationalekonomi/

  Betr valet mellan Decemberöverenskommelsen (DÖ) och nyval: det hĂ€r Ă€r alltsĂ„ vĂ„r bedömning – som vi initialt kanske borde varit mer explicit med..

  DÖ = fortsatta stollerier av S och MP.

  Nyval = Införandet av permanent undantagstillstÄnd i Sverige. Det startar med landsomfattande raskravaller med starka islamofobiska undertoner iscensatta av de krafter som kontrollerar bl a SD. Det hÀr Àr Israels och Zionismens dröm. De vill sÀtta hela Europa i brand.

 • By Fredrik, 2014-12-30 @ 19:57

  Massinvandringen Àr en död filt över folkhemmet och vÀlfÀrden.
  DÖ Ă€r det sista vi sĂ„g av en teaterdemokrati.
  Det som nu ÄterstÄr Àr en enpartistat likt Kina.
  Vad anbelangar judar, zionister och IsraelvÀnner sÄ Àr det Ingen nöd pÄ dessa i nÄgot parti.

 • By Vauen, 2014-12-30 @ 18:41

  Intressanta tankegÄngar. Jag mÄste tillstÄ att grundförutsÀttningarna i vÄr demokratur alltid mÄste antas vara att vi inte har nÄgot egentligt val. Och jag har lÀnge hÀvdat att SD Àr kontrollerad oppositon. Bifogad lÀnk Àr en ingÄende artikel om det du skriver.

  http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/sd_zionit.htm

 • By Snaphane (@bobswed), 2014-12-30 @ 16:10

  Har lĂ€st Blueshift i nĂ„gra Ă„r, intressanta lĂ€nkar med annorlunda infallsvinklar, bra. Men senaste halvĂ„ret publiceras det mer och mer anti-SD artiklar. Droppen Ă€r ovanstĂ„nde “Sverige-Zog”.
  Uppenbarligen hatar Blueshift SD! Eller med andra ord 800.000 vĂ€ljare…..(snarare över en miljon ida).
  DÖ Ă€r en vĂ„t filt över demokratin i Sverige och innebĂ€r fortsatt massinvandring och garanterad systemkollaps.
  Jag slutar nu att prenumerera pÄ Blueshift och tÀnker inte skÀnka en krona mer till denna hat-site !

  ADMIN KOMMENTAR

  VĂ„r första SD-artikel publicerades redan hösten 2010. Den har titeln “Israel Ă€ger Sverigedemokraterna” (skedde pĂ„ annan sajt).

  GÄr det verkligen att sÀtta likhestecken mellan SD och dess vÀljare?

  I fall “DÖ” Ă€r en vĂ„t filt sĂ„ kanske detta Ă€ndĂ„ Ă€r att föredra framför det folkhem i brand som SD och andra arbetar sĂ„ hĂ„rt för att försöka starta – nu senast med att tutta eld pĂ„ moskĂ©er.

  Tror inte massinvandringen kommer att fortsÀtta.

  KD och Alliansen verkar ha begripit att nĂ€r, som du sjĂ€lv bedömmer det, en miljon vĂ€ljare sĂ€ger “nej” sĂ„ Ă€r det nog en bra idĂ© för folkvalda att lyssna.

  Du kan ju sjÀlv reflektera över vad som snabbast leder till systemkollaps: en vÄt filt eller en rasande brasa..

 • By stoffe, 2014-12-30 @ 12:16

  S Ă€r ett otĂ€kt zionistparti sedan minst 70tal,möjligen mycket lĂ€ngre endĂ„. Det hĂ€r Ă€r en fars vars enda syfte Ă€r att Ă€ndra i grundlagarna,varför skulle annars DÖ gĂ€lla över 2 mandatperioder?

  ADMIN KOMMENTAR

  Vad grundar du pÄstÄendet pÄ att SAP skulle vara zionistiskt bestucket?

  SĂ€ger inte att det inte skulle vara sĂ„ (vi har sjĂ€lva skrivit om Löfven i detta sammanhang) men undrar pĂ„ vilket sĂ€tt SAP skulle ha drabbats av zionistisk infiltration i högre grad Ă€n t ex partier inom Alliansen – om detta nu Ă€r vad du menar.

  Vi minns hur Olof Palme 1983 bjöd in den dĂ„varande ledare för PLO, Yassir Arafat att bo i Haga Slott – d v s kronprinsessans hem. Det hĂ€r skapade ett ramaskri, dĂ„.

  Listan Àr lÀngre.

  Det handlar alltsÄ om ett ramverksavtal mellan sex av riksdagens Ätta partier som stöds av sju av dessa partier som möjliggör för riksdagens största parti eller största gruppering av partier att kunna styra landet.

  Den stora poĂ€ngen med “DÖ” Ă€r att SD nu alltsĂ„ inte lĂ€ngre kan fortsĂ€tta sabotera landets ledning.

  Vad Àr problemet med det?

  Varför “DÖ” gĂ€ller tvĂ„ mandatperioder Ă€r uppenbarligen för att bĂ„da sidorna i avtalet, Alliansen och S&MP skall kunna dra fördel av det. S&MP fram till 2018 varefter Alliansen uppenbarligen rĂ€knar med, eller hoppas, att vinna valet.

  FörstÄr inte hur du fÄr in grundlagarna i det hela.

 • By aba, 2014-12-30 @ 09:28

  Sionister/elitister med maktbegÀr finns redan i dominans i Sverige inom alla partier och eller bakom samtliga.

  Beslut om multikulti togs av Palme 1976 med alliansens samtycke.

  Det finns ingen anledning att glorifiera nÄgot sittande parti eller dess historia. Socialdemokratin Àr mycket mörk och har mÄnga skelett i garderoben.

  1.http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2012/09/socialdemokraternas-ruttna-historia-del.html

  2.http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2012/11/socialdemokraternas-ruttna-historia-del.html

  3.http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/02/socialdemokraternas-ruttna-historia-del.html

  4.http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/05/socialdemokraternas-ruttna-historia-del.html

  5.http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/10/socialdemokraternas-ruttna-historia-del.html

  6.http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2014/01/socialdemokraternas-ruttna-historia-del.html

  7.http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2014/09/socialdemokraternas-ruttna-historia-del.html

  Direkt demokrati hade medfört att situationen verkligen speglat folkets vilje i ett val och Àven skyddat frÄn framtida schimÀrer som begÄs av folkvalda dÄ man lÀtt kan bytas ut.

  Svenskarna Ă€r för lama och godkĂ€nner att vĂ€lfĂ€rden mjölkas ut av mer eller mindre “köpta” politiker.

  Inget nytt alls men skillnaden Àr att vi numera kan fÄ information och kan se mer av detta genom annan öppenhet och rapportering om all korruption och mygel.

  Dagens scenario med SD och dess mycket synliga sinoistprÀgling Àr planerat sedan lÀnge.

  Sionisterna kan inte bomba sönder en demokrati med hög vÀlfÀrd/infrastruktur som man gjorde med tex Libyen.

  BÀsta sÀttet dÀrefter Àr att söndra inifrÄn genom den synnerligen frikostiga invandring vi haft de senaste decennierna.

  Öppna grĂ€nserna helt nĂ€r mĂ„ttet redan Ă€r rĂ„gat och man kan optimera ett parti som SD att öka markant.

  Syftet Àr och kommer att vara ett nationellt kaos mellan grupperingar.

  Snart Àr etniska svenskar en minoritet. Det tar bara nÄgra generationer sÄ har muslimerna dominans genom möjligheten till maximalt barnafödande etc dÄ muslimska kvinnor har mycket lÄgt % inom arbetslivet.
  Dom Àr muslimproducerande pÄ hög nivÄ.

  TÀnk nÀr vÀrlfÀrden kollapsar och alla dessa invandrare inte lÀngre fÄr allt gratis.

  Det Àr dÄ vi verkligen kommer att fÄ se pÄ oroligheter.

  Detta Àr alltsÄ inget nytt utan har pÄgÄtt sedan 1976.

  SD Àr bara det senaste i planen för att pÄskynda en söndring av Moder Svea!

 • By FM, 2014-12-30 @ 08:49

  FörstÄr din analys av skeendet. Dock min tro (observera tro) Àr att de enskilda medlemmarna ej hör till den sionistiska skaran. Dock saknar de, liksom de flesta andra, en förstÄelse för att förintelsen Àr en saga och dÀrmed förstÄr de inte SDs ledningens roll i det stora hela.

  Vi har sÄledes följande möjliga scenario: InslÀppet av parasiterande invandrare ökar. MotsÀttningarna ökar. Om 4 Är fÄr SD 45%. GÀller överenskommelsen dÄ? Om sÄ vad hÀnder dÄ? Personligen mÄr jag illa av att se delar av SD ledningen i den israeliska ockupationsarmens TV.

  Som sagt skeendet och dess konsekvenser Àr komplicerade att analysera.

 • By Jesper, 2014-12-30 @ 06:41

  I mina ögon resoneras det ur fel infallsvinkel i den hÀr artikeln. Om ett beslut Àr bra eller dÄligt avhÀnger av hur fort ett land marscherar in i den globala polisstaten, sÄ Àr ju denna situation pest eller kolera. Avvecklandet av Sverige som sjÀlvstÀndig nation och hem Ät det svenska folket undgÄs ju inte nödvÀndigtvis av en grundlagsÀndring och att det nu vÀntar Ätta Är av fortsatt kolonisering av landet, en politik som alla av kartellens partier idag Àr eniga i. Som ni tidigare nÀmnde i filmen om Löfvén, sÄ förutsÀtter marschen in i den nya vÀrldsordningen att man omdanar mÀnniskornas syn pÄ att de i respektive land Àr ett specifikt folk med ett egenvÀrde som befinner sig i distinkta nationalstater med (egentligt) syfte att frÀmja sina egna intressen. DÄ massinvandringen, och det kulturella och folkliga sönderfallet av vÄrt land genom detta beslut visas vara prio ett för sju av Ätta partier sÄ ser jag inte varför detta skulle vara bra. Det skall tillÀggas att jag Àr vÀl medveten om SDs vurm för polisstaten, men ser det inte som otroligt att denna hÄllning Àven lika gÀrna i framtiden kan antas, och inplementeras av sionisterna i FP och senare bli standard likt invasionspolitiken idag.

  ADMIN KOMMENTAR

  SD som “Pest” och parterna i Decemberöverenskommelsen som “Kolera” Ă€r en bra liknelse.

  Upplever Kolera som lindrigare Àn Pest.

  Men den stora poĂ€ngen som de som kommenterar hela tiden verkar missa Ă€r att Koleran börjat kurera sig sjĂ€lv – enĂ€r Göran HĂ€gglund (KD) öppnat dörren till diskussioner om Ă€ndringar i flyktingmottagandet.

  LÀget Àr dÀrför kanske ljusare Àn vad som antas?

  FrĂ„ga: Vad exakt Ă€r det som driver det “kulturella och folkliga sönderfallet av vĂ„rt land”?

  Är det nĂ€rvaron av nya mĂ€nniskor i Sverige?

  Är det Zionismens HBTQ-cirkus?

  Är det invandrarfamiljen Bonniers massmedia?

  Är det den hatpropaganda som sprids av EXPO, SKMA, Bonniermedia, m fl?

  Är det bristande intergrationspolitik?

  Är det Alliansens privatisering av skolan?

  Är det vĂ€xande ekonomiska klyftor?

  Andra politiska och mediala beslut?

  HĂ€r Ă€r en gissning: den faktor som minst orsakar “det “kulturella och folkliga sönderfallet av vĂ„rt land” Ă€r nĂ€rvaron av mĂ€nniskor med annan bakgrund Ă€n infödda svenskar.

  HÀr Àr erkÀnnande..

  http://blueshift.nu/david-duke-varnar-sverige/

 • By minnesdagen, 2014-12-29 @ 16:43

  HĂ„ller med om detta till 100% :
  – Om Carl Bildt sĂ€ger att nĂ„got Ă€r dĂ„ligt för Sverige sĂ„ Ă€r det snarare sĂ„ att det Ă€r riktigt bra. GĂ€ller för övrigt allt som skrivs i ledarsidorna pĂ„ G-P, Svd, Expressen osv…

  HĂ„ller inte med om detta :
  – SD Ă€r en torped i den svenska samhĂ€llskroppen. Det stĂ€mmer inte för hela partiet, bara en viss falang.

 • By Rolf Wern, 2014-12-29 @ 13:24

  Att SD har lite judiska kopplingar har jag alltid sett som ett alibi för att de pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan sĂ€ga att: “vi Ă€r inga nazister”. Vilket media gĂ€rna vill kalla dem för. Se bara pĂ„ vad som hĂ€nde Björn Söder nĂ€r han anvĂ€nde ordet judar.

  Men jag Àr ingen expert pÄ detta och tycker det Àr intressant med annorlunda infallsvinklar.

  ADMIN KOMMENTAR:

  “lite judiska kopplingar”..?

  Fick inte Kent Ekeroths tvillingbror Ted Israels högsta utmÀrkelse för arbetet med att infiltrera SD och leverera partiet till Israeli Security and Intelligence Service: ISIS/MOSSAD?

  http://blueshift.nu/breaking-news-riksdagskvinna-julia-kronlid-sd-filmad-pa-bar-garning-med-att-salja-ut-sverige-till-frammande-makt/

Other Links to this Post

 1. Blueshift » I vĂ€ntan pĂ„ inbördeskriget — 2014-12-31 @ 15:04

 2. Blueshift » Sverige – ZOG: 1 – 0 [uppdaterad] — 2014-12-29 @ 12:34

statcounter