I vÀntan pÄ slutet

Senast uppdaterad: 2016-07-25

 

MĂ„hĂ€nda den bĂ€sta mĂ„ttstocken för att bedöma svensk sĂ€kerhetspolitik inte Ă€r att spekulera i hur Sverige hĂ„lls utanför kriget, utan hur landet ser ut efter kriget det dragits in i Ă€r över…

Dessa var de fyra kÀnda sÀkerhetspolitiska modellerna för lÀnder i Europa under det Kalla Kriget:

 1. Medlemskap i NATO (bildat 1949)
 2. Medlemskap i Warsawapakten (WP) (bildat 1955)
 3. Neutralitet (bl a Schweiz modell)
 4. SĂ€kerhetsavtal med Moskva (bl a Finlands modell)
Sverige fann en femte vÀg: det strategiska bedrÀgeriet, dÀr Sverige lÄtsades vara neutralt men i verkligheten var en dold medlem i den vÀstliga militÀralliansen som skyddades av USA:s kÀrnvapenparaply.

Bortsett frÄn att det angloamerikanska imperiet efter det Kalla Krigets slut Älat sig Ànda fram till grÀnsen till Ryssland, sÄ har den övergripande situationen inte förvÀndrats nÀmnvÀrt.

Finansoligarkerna bakom imperiet önskar fortfarande att en gÄng för alla montera ned den Ryska Federationen.

Sveriges geografiska belÀgenhet, som frontavsnitt pÄ inflygningskorridoren till den Ryska Federationens hjÀrtland, förblir densamma.

 

Varför imperiets finansoligarker vill att Sverige gÄr med NATO

 

Om kriget kommer

NÀr kriget vÀl brutit ut gÀller förmodligen inga regler.

Ryssland och dess befolkning slÄss för sin överlevnad och torde göra vad som krÀvs för att sÀkerstÀlla denna.

Imperiet har nog inte heller nÄgot annat val: att starta vÀrldskrig Àr att gÄ all-in och satsa allt pÄ ett kort.

Förlorar imperiet Àr bÄde USA:s och NATO-alliansens dagar över.

Hur gÄr det för Sverige?

 

TvÄ scenarier

Under den lyckosamma omstÀndighet att kriget inte eskalerar till ett kÀrnvapenkrig, finns redan ett facit för hur Sverige drabbas.

USA har i sina krig alltsedan atombombandet av de japanska stÀderna Hiroshima och Nagasaki sensommaren 1945 inte bara dödat mÀngder med civila, man har de facto förklarat krig mot Livet sjÀlvt: mot den skattkista av livsformer som sedan miljarder av Är har jordens biosfÀr som sitt hem.

 

Avlövningmedlet Agent Orange som USA anvÀnde under kriget mot Vietnam dödade inte bara skogar och mÀnniskor, det ledde till genetiska skador som befolkningen i Vietnam fem decennier senare lider av.

Ett annat brot mot livet Ă€r Pentagons begagnade av utarmat uran under krigen i mellanöstern, som resulterat i hela kullar missbildade barn födda i regionen – en farsot som förutses fortsĂ€tta i flera generationer till.

Det Ă€r inte bara imperiets krigföring som utgör en de facto krigsförklaring mot biosfĂ€ren, Ă€ven dess “fredstida” aktiviteter Ă€r ett hot mot livet pĂ„ Jorden: GMO, chemtrails liksom den amerikanska flottans de facto kampanj att uttrota havets dĂ€ggdjur (valar och delfiner) Ă€r tre exempel.

Sverige kan efter kriget kallt rÀkna med en skadad svensk genpool samt fördÀrvade ekosystem: generationer av svenskar kommer i framtiden födas med missbildningar och svÄra sjukdomar.

De “konventionella” vapensystem som orsakat detta kommer att vara amerikanska, bl a utarmat uranium.

KÀrnvapenkriget dÄ?

Vad hÀnder i fall det ocksÄ kommer?

Sveriges geografi garanterar att den ryska federationens försvarstyrkor alltid kommer att behandla Skandinaviens östra halva med avsevÀrt större hÀnsyn till natur och ekologi Àn USA nÄgonsin gjort eller kommer att göra.

Den radioaktivitet som drabbar Sverige drabbar nÀmligen ocksÄ Ryssland.

LĂ€sare som inbillar sig att eftersom Moskva politiskt ligger lĂ€ngre frĂ„n Stockholm Ă€n Washington D.C. sĂ„ gör det detta ocksĂ„ geografiskt, rekommenderas att reflektera över vad som skedde med Sverige nĂ€r kĂ€rnkraftverket i Tjernobyl drabbades av hĂ€rdsmĂ€lta vĂ„ren 1986 – samt det historiska faktum att under det Kalla Kriget var Stockholm den europeiska huvudstad som lĂ„g nĂ€rmast Moskva och som Sovjetunionen inte hade nĂ„gon form av sĂ€kerhetsavtal med.

 

 

 

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Jan-Ola Gustafsson, 2016-07-29 @ 22:18

   BetrÀffande USA:s krigsförbrytelser med anvÀndande av Utarmat Uran (Depleted Uranium) i bomber och andra projektiler, sÄ titta pÄ de fasansfulla resultaten av detta pÄ http://www.rense.com/general70/deathmde.htm

   Sprid gĂ€rna vidare för detta har mörkats effektivt i MÅNGA Ă„r.

  • By LadulĂ„s, 2016-07-26 @ 14:22

   USA’s historia i korta drag: Storbritannien, Frankrike och Spanien erövrade det nordamerikanska territoriet, förutom de vĂ€stligaste delarna och kontinentens centrala delar under 1600-talet. DĂ€r Ă€gnade de sig Ă„t folkmord i det som idag utgör USA, Canada och Mexico. Efter det amerikanska frihetskriget, trappade USA upp slakten pĂ„ ursprungsbefolkningen dramatiskt och landet var i början pĂ„ 1900-talet sĂ„ gott som fullstĂ€ndigt etniskt rensat.

   Redan under 1800-talet Ă€gnade sig USA Ă„t aggressiv utrikespolitik, som under 1900-talet eskalerat dramatiskt, med VK1, VK2, Korea-kriget, Vietnam-kriget som ‘höjdpunkter’. (Bevisen för USA’s hand bakom vĂ€rldskrigen har noga dolts, genom USA’s totala kontroll av media i vĂ€stvĂ€rlden, men det Ă€r bara att tillĂ€mpa principen ‘Cui bono est’, sĂ„ inser man vem som ligger bakom.)

   USA’s utrikes- och inrikespolitik följer en röd trĂ„d, frĂ„n 1776 till vĂ„ra dagar, och avviker inte en tum. Uppenbarligen nĂ€rmar vi oss raskt slutmĂ„let, dĂ€r angreppen pĂ„ alla folk, inklusive USA’s egna befolkning, eskalerat dramatiskt.

   De som driver denna linje i USA saknar alla hĂ€mningar – de drar sig inte för nĂ„gonting. Att finansiera slakten pĂ„ tiotals miljoner ryssar och kineser (via kommuniststöd), till att atombomba och brandbomba civila japaner resp. tyskar, till att bomba och förgifta miljontals vietnameser och irakier, bekommer dessa ondskefulla monster inte ett dugg.

   Alla vet om denna ondskefulla maktutövning – vilket ju Ă€r sjĂ€lva meningen med den. Vi skall skrĂ€mmas till tystnad och underkastelse – och det Ă€r precis vad som skett i vĂ€rlden: FĂ„ vĂ„gar uttala sig och Ă€nnu fĂ€rre vĂ„gar agera mot det hela. I vĂ„r rĂ€dsla Ă€gnar vi oss dĂ€rför Ă„t ytliga nöjen, resor och fjolliga pseudofrĂ„gor. Alla vet och darrar inför kunskapen!

   Men som sagt: Vi nĂ€rmar oss slutmĂ„let med stormsteg. Att pĂ„ strutsmanĂ©r stoppa huvudet i sanden (eller under armen) hjĂ€lper inte lĂ€ngre. Den totala förintelsen av vĂ„r vĂ€rld stĂ„r för dörren – hĂ€rskarna har sin stora plan och den tar inga mĂ€nskliga eller andra hĂ€nsyn.

   Det totala kriget har redan redan börjat. Det bedrivs pÄ alla fronter: Förgiftningar av hela befolkningar via GMO, chemtrails och vaccinationer pÄgÄr intensivt. Total desinformation och debilisering via media och i skolor. Bombning och förstörelse av stater i fr.a. Mellanöstern och i Rysslands randstater. Uppladdning inför militÀr slutuppgörelse med kÀrnvapenmakterna Ryssland och Kina, som kommer att fullfölja den totala förstörelsen av jorden.

   Ryssland kommer inte att ha nÄgot val: Om NATO upprÀttar baser i Sverige, sÄ mÄste de att atombomba oss vid ett storkrig. Visst kommer Àven deras eget land att drabbas, men USA kommer i alla fall att atombomba Ryssland, sÄ tillskottet hÀrifrÄn blir marginellt. Dessutom ger vÀtebomber mindre radioaktivitet Àn Tjernobyl-gjorde.

   Det sataniska mÀnniskohat, som ligger bakom ondskans imperium USA, vet inga grÀnser. Kissinger, Brzezinsky och Soros (bakom vilka stÄr, dreglande av blodtörst, Rothschild, Rockefeller, vÄr egen Wallenberg och de andra i bankmaffian) gnuggar sina hÀnder i förvÀntan inför den förstörelse, som vÀntar.

   I flera hundra Ă„r har pengamaktens ondska tillĂ„tits förgifta vĂ„ra sinnen och vi stĂ„r nu inför Ragnarök. Om inte de mĂ€ktiga besinnar sig, sĂ„ Ă€r det snart över…

   ADMIN

   Tack för sammanfattning!

   Betr atomvapens anvÀndande pÄ svenskt territorium Àr nog USA den troligare kandidaten för att kÀrnvapenbomba Sverige. Man gör det nÀr man vill förneka det i regionen konventionellt starkare Ryssland tillgÄng till Skandinaven och Nordatlanten.

   Ett par NATO-bomber i megatonklassen över Öresund och Stora BĂ€lt och Östersjön Ă€r stĂ€ngd.

   Förvandla Gotland till ett radioaktivt ödelandskap och Ryssland kan inte anvÀnda det heller.

  Other Links to this Post

  statcounter