Valmyndigheten: 130% valdeltagande i TĂ€by

Senast uppdaterad: 2014-09-20
I vÄras dokumenterade vi hur lÀnsstyrelser landet runt Àgnar sig Ät systematiskt valfusk.

NĂ€r detta pĂ„pekades och överklagades sĂ„ erkĂ€nde man i sak men sade att lĂ€nsstyrelserna har rĂ€tt att frisera valsedlar och siffror under röstrĂ€kningen och sammanstĂ€llningen – sĂ„ lĂ€nge det inte pĂ„verkar valresultatet i stort.

SkÀrmdumparna nedan har tagits direkt frÄn valmyndighetens informationsportal och bekrÀftar att det fuskats ocksÄ i valet den 14:e september 2014.

Alla som gÄtt i skolan innan Alliansens Jan Björklund förstörde den vet att det Àr matematiskt omöjligt att ha ett valdeltagande högre Àn 100%.

ÄndĂ„ sĂ„ Ă€r detta vad valmyndigheten redovisar.

HÀr Àr skandalsiffrorna..

Kanske Àr förklaringen att moderata och rika mÀnniskors röster Àr mer vÀrda Àn andras?

I alla kommunerna Àr nÀmligen M störst och tvÄ av kommunerna (TÀby och BÄstad) tillhör landets 10 rikaste..

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Mikael, 2014-09-26 @ 08:51

  Om man frÄgar valmyndigheten sÄ fÄr man följande svar:

  “Ja det ser konstigt ut. Valdeltagande berĂ€knas under registringen av rösterna, valdeltagande Ă€r totala antalet röster som har registrerats dividerat med summan av de röstberĂ€ttigade i de valdistrikt som har registrerats.

  HÀr Àr det fiktiva valdistriktet uppsamlingsdistriktet som gör att det blir konstigt, uppsamlingsdistrikt Àr ett fiktivt valdistrikt dÀr de sena förtidsrösterna rÀknas dÀrför finns ingen information om antalet röstberÀttigade dÀr, utan den finns i de fysiska valdistrikten.

  NĂ€r samtliga valdistrikt Ă€r rĂ€knade kommer valdeltagandet visas rĂ€tt.”

 • By Clas Östman, 2014-09-21 @ 17:05

  NĂ€r hĂ€ften av distrikten Ă€r rĂ€knade ligger valdeltagandet pĂ„ 89,29%. Till den som kommenterade min kommentar kan jag sĂ€ga: “Vad var det jag sa!”. Ni borde nog ta och “coola” ner er lite och inte se konspirationer i allt möjligt. Ta reda pĂ„ fakta innan annars gör ni er bara löjliga!

  KOMMENTAR:

  SÄ clownerna pÄ valmyndigheten har efter nÄgra dygns skandal lÀrt sig att frisera bokföringen Ät rÀtt hÄll.

  Den minst konspiratoriska tolkningen av vad som dokumenterats Àr att de som programmerat valmyndighetens datorer inte ens kan addera till 100.

  Kanske hade de folkpartiets Jan “PISA” Björklund som mattelĂ€rare.

 • By Martin, 2014-09-21 @ 10:57

  Procenten för 2010 Àndras ocksÄ. PÄ skÀrmdumpen Àr det 128%, sen har det dalat nerÄt och precis nu 12:57 sÄ Àr det 100.00%

  Dom kanske hÄller pÄ att rÀkna 2010 Ärs val ocksÄ.

  Det ser ju mycket mÀrkligt ut.

 • By robin, 2014-09-21 @ 09:56

  dom rÀknar giltiga röster som 100%.
  Sen adderar dom blanka röster och ogiltiga röster utanför detta som jag lÀser det iaf.

 • By Clas Östman, 2014-09-21 @ 09:06

  Förklaringen Ă€r antagligen att de inte har rĂ€knat klart rösterna. Avvakta till röstrĂ€kningen Ă€r klar sĂ„ ska du se att siffrorna blir mer normala. Röstdeltagandet kommer sĂ€kert att vara större Ă€n genomsnittet och det beror pĂ„ att högersympatisörer i större utstrĂ€ckning gĂ„r och röstar medan vĂ€nsteranhĂ€ngare oftare “ligger hemma pĂ„ soffan”.

  KOMMENTAR:

  Vi ser fram emot slutresultatet.

  Vad blir “procenten” nĂ€r den redan Ă€r 130 innan rĂ€kningen ens Ă€r klar?

  666%

  🙂

 • By Bergatorparen, 2014-09-21 @ 00:36

  De tar oss, kanske rĂ€ttligen sĂ„, att vara dumma i huvudet. I Sverige vill ingen höra sanningen, för den har man stĂ€mplat som “konspirationsteori” och dĂ„ Ă€r man inte “upplyst” som man tror pĂ„ den. Den VERKLIGA stupiditeten Ă€r den att folk reagerar pĂ„ det viset – men nu Ă€r det ju sĂ„ att det uppsĂ„tliga fördummandet av befolkningen har varit mycket framgĂ„ngsrikt ty det appellerar till latmasken i den flesta. INGEN ids bry sig ty det Ă€r mer bekvĂ€mt att sitta framför dumburken och kolla avtrubbade program som dessutom Ă€r politiskt korrekta. Jag har slutat tro att jag kan vĂ€cka folk ur den koma som de sjĂ€lv försatt sig i eftersom de inte Ă€r beredda att lida den pin som ett uppvaknande utan tvekan kommer innebĂ€ra för de som sussat sĂ„ lĂ€nge. Sverige Ă€r ett förlorat land som kommer gĂ„ samma vĂ€g som Atlantis – men i Atlantis GJORDE man saker – saker som förvisso var mer avancerade Ă€n vad de mĂ€ktade med, men de sov Ă„tminstone inte – fastĂ€n NU vilar de – i fred. Det kommer ALDRIG ske nĂ„got uppvaknande i Sverige dĂ€rför att VILJAN till ett sĂ„dant SAKNAS – helt och hĂ„llet.

Other Links to this Post

 1. Senaste valfusk | corneliadahlberg — 2014-09-21 @ 16:23

 2. thevotes | historien — 2014-09-21 @ 07:53

 3. Riggade val nu Ă€ven hĂ€r? | Konkursverket.se — 2014-09-21 @ 04:45

statcounter