Utomjordingarna Àr hÀr

Senast uppdaterad: 2012-06-04
Inom den sÄ kallade konspirationsforskningen Àr det en etablerad uppfattning att de krafter som Ànnu kontrollerar mÀnsklighetens öde, den handfull slÀkter vars innersta krets enligt uppgift kallar sig Illuminati, planerar för ett krig mot varelser frÄn andra solsystem.

“Hotbilden” det handlar om har fokus pĂ„ “bild” medan “hotet” nödvĂ€ndigtvis inte har sĂ„ mycket med verkligheten att göra.

Syftet Àr, som alltid nÀr det handlar om Illuminati, att skrÀmma mÀnniskor till underkastelse. I det hÀr fallet inför samma vÀrldsregering med diktatoriska befogenheter eliten misslyckades att trumfa igenom under COP-15 mötet i Köpenhamn förra Äret.

Hotet frÄn rymden bedöms vara en förutsÀttning för det amerikanska imperiets kontrollanter att vidmakthÄlla och expandera sitt militÀrindustriella komplex (MIK) bortom jorden och ut i rymden.[1]

      

Bortsett frÄn SciFi filmer frÄn Hollywood har Sverige hitills varit förskonad den hÀr typen av propaganda. VÄren 2010 hÀnde dock nÄgot. Ett anmÀrkningsvÀrt stort antal nyhetsredaktioner i landet drabbades av rymdvirus.

Första invasionsvÄgen: januari-februari 2010

   AB    2010-01-24    “Aliens kan vara fientligt instĂ€llda”
   TV4    2010-01-26    “Hur förbereder vi oss pĂ„ UFO kontakt?”
   EXP    2010-02-04    Nu diskuterar vĂ€rlden: Vad gör vi nĂ€r E.T. ringer?
Andra invasionsvÄgen: april 2010
   DN    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   SVD    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   GP    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   ÖP    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   HP    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   TTELA    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   DT    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   HD    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   LT    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   NLT    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   ekuriren    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   SN    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   Privata AffĂ€rer    2010-04-26    Hawking: Se upp för utomjordingar
   SVT Vetenskap    2010-04-26    Forskare: Se upp för utomjordingar
   SVT Rapport    2010-04-26    “Se upp för utomjordingar”
   TV4    2010-04-27    Är det farligt att kontakta utomjordingar?

En titt pÄ de tvÄ invasionsvÄgorna gör det svÄrt att frigöra sig frÄn misstanken att spektaklet koordinerades centralt och att den andra vÄgen iscensattes efter att den första inte haft önskad effekt pÄ allmogen.[2]

      
NĂ€r “Husbonden” efter den första vĂ„gens flopp Ă„ter instruerar agenterna i sitt nĂ€tverk att försöka skrĂ€mma allmogen med grĂ„ gubbar med melonskallar och gigantiska solbrillor, suckar de stackars journalister som nu, för andra gĂ„ngen, tvingas piska den hĂ€r döda hĂ€sten för att “vĂ€cka” befolkningen inför det förmenta invasionshotet.

SÄ den hÀr gÄngen kopierar journalister rakt av den missil Ola Westberg pÄ TT totat ihop.

Undantagen Ă€r SVT Rapport och Vetenskap dĂ€r man i alla fall uppfodrar orken att Ă€ndra lite i rubriken – ersĂ€tta “Hawking” med “Forskare” och klĂ€mma in tvĂ„ citationstecken.

Storebrorskanalen TV4 tar hotet-frÄn-rymden ett steg lÀngre och direkt varnar tittare och lÀsare frÄn att fraternisera med grannarna pÄ Vintergatan.

Det Àr lÀtt att le Ät TV4:s Àngslan över direktkontakt mellan mÀnniskor och varelser frÄn andra solsystem och dimensioner.

Jokern i den svenska infodammen heter Expressen. En googling pĂ„ “utomjording site:expressen.se” fĂ„r en att undra om det bĂ€sta Ă€ndĂ„ inte vore om denna propagandablaska helt enkelt bytte namn till “HĂ€nt i Rymden”, “Svensk Ödletidning” eller “UFO-aktuellt”.

Hursomhelst, eftersom risken Àr att allmÀnheten förr eller senare smittas av samma rymdsjuka som slagit ut tankeverksamheten pÄ landets nyhetsredaktioner Àgnas resten av denna artikel Ät att reda ut begreppen.

Vandringen börjar med en titt pÄ planetens kanske mest vÀlrenommerade vetenskapsman aktiv inom UFO-fÀltet. Den slutar, efter stop-over hos en brittisk flygjournalist, med en presskonferens svensk zenilmedia fortsÀtter att lÄtsas att de aldrig hört talas om.

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

  Jacques Vallee

  Jacques Vallees livslÄnga intresse för UFO-fenomenet sÀgs ha grundlagts av tvÄ hÀndelser.

  Den första var nĂ€r han som 16-Ă„ring tillsammans med sin mor sĂ„g ett UFO – d v s ett himlafenomen han inte kunde förklara.

  Den andra nÀr han ett par Är senare, som ung astrofysiker, sÄg en projektledare pÄ observatoriet i Paris förstöra ett par band pÄ vilket nÀrvaron av ett UFO registrerats.

        

  Ännu ett par Ă„r senare emigrerade Vallee till USA dĂ€r han vid sidan av sin karriĂ€r som forskare och författare inom UFO-fĂ€ltet doktorerade i datavetenskap och snabbt sögs upp av MIK, bl a in i det försvarsprojekt som trettio Ă„r senare skulle slĂ„ igenom som Internet.

  Tre faser eller aspekter kan skönjas i Vallees forskning och författarskap om UFO.

  Den första fasen handlar om UFO-fenomenet som sĂ„dant och Vallees försök att dissikera och analysera detta i böcker som “Anatomy of a Phenomenon” (1965) och “Challenge to Science” (1966). Fasen kulminerade med boken“Passport to Magonia” (1969) dĂ€r huvudtesen Ă€r att UFO-fenomenet inte Ă€r nĂ„got nytt utan har noterats alltigenom mĂ€nsklighetens historia. Det som i dag beskrivs som högteknologiska farkoster frĂ„n frĂ€mmande solsystem var fordom Ă€nglar, demoner och varelser frĂ„n andra dimensioner eller som bodde i molnen.

  Ett halvt decennium senare bekrĂ€ftades den kursĂ€ndring, eller expansion, Vallees UFO-forskning genomgĂ„tt. De skedde i böckerna “The Invisible College” (1975) och “Messengers of Deception” (1979).

  Vad som verkar ha skett mellan 1969 och 1975 Ă€r att Vallee drabbades av insikten att för att förstĂ„ UFO-fenomenet sĂ„ rĂ€cker det inte med att begagna sig av vetenskapliga analysmetoder, utan ocksĂ„ analysmetoder detektiver och underrĂ€ttelsetjĂ€nster arbetar med – nĂ€mligen att acceptera att motparten inte bara Ă€r ett rent “reaktivt” eller “ointelligent” fysikaliskt system, vars egenskaper skall kartlĂ€ggas, utan att det bakom UFO-fenomenet, eller i vart fall delar av det, finns intelligenser med agendor som kan vara dolda eller ha för avsikt att direkt vilseleda eventuella observatörer.

        
  I “Invisible College” diskuterar Vallee hur det mönster UFO-fenomenet bildar faktiskt pekar pĂ„ ett möjligheten av ett kontrollsystem, d v s att UFO-fenomenet anvĂ€nds för att “uppfostra” eller “trĂ€na” mĂ€nskligheten att marschera i en viss riktning.

  M a o – fenomenet Ă€r ett verktyg i nĂ„gons verktygslĂ„da för “social ingenjörskonst”.

  I “Messengers of Deception” hissar Vallee röd flagg för UFO-sekter som “Heaven’s Gate” (39 döda), “The Order of the Solar Temple” (c. 107 döda) och “Raelianerna” (? döda; ? klonade) vilka Vallee anser samtliga leker med totalitĂ€ra och fascistiska idĂ©er som han befarar kan komma att utvecklas till nya massreligioner. Bakom dessa sekter med förvĂ€ntningar om en kommande undergĂ„ng med efterföljande frĂ€lsare eller herreraser frĂ„n yttre rymden anar Vallee MIK och dess Ă€garstrukturer – d v s mĂ€nniskor (om bankirer med vĂ„ta drömmar om vĂ€rldsherravĂ€lde nu verkligen Ă€r medlemmar av mĂ€nsklighten) och inte interplanetĂ€ra resenĂ€rer.

  Senare böcker, som “Dimensions – exploring other dimensions”, “Confrontations – a scientific detective story” och “Revelations – an exercise in counterintelligence”, utgör uppdateringar av dessa teser och kunskapslĂ€get.

  Undertiteln pĂ„ “Dimensions” indikerar Vallees uppfattning av vad det genuina, icke-mĂ€nskliga, UFO-fenomenet synes handla om [fritt översatt frĂ„n Revelations, sid 226-227]:

  • UFO:s Ă€r flygande föremĂ„l som verkligen existerar. De Ă€r hĂ€pnadsvĂ€ckande fysiska anomaliteter som har förmĂ„gan att pĂ„verka perceptionen av tids- och rumsuppfattningen liksom medvetandet hos de som befinner sig i nĂ€rheten av dem. Vetenskapen borde lĂ€gga all förmĂ„ga och kraft pĂ„ att lugnt och metodiskt undersöka det hĂ€r fenomenet.

  Även om UFO-fenomenet till del verkligen skulle visa sig utgöras av besökare frĂ„n andra solsystem, Ă€r enligt Vallee möjligheterna betydligt fler Ă€n sĂ„. De kan likvĂ€l handla om medvetandeformer frĂ„n andra dimensioner eller andra tider.

  Undertitlarna till “Confrontations” och “Revelations” indikerar Vallees övriga slutsatser rörande UFO-fenomenet [sammanfattning Revelations 229]:

  1. Man har inom MIK konstruerat farkoster som kan beskrivas som “flygande tefat” som bl a anvĂ€nds för att vilseleda andra lĂ€nders militĂ€rer. Vallee verkar undvika att spekulera om hur dessa farkoster skulle framdrivas – d v s möjligheten att MIK löst frĂ„getecknen runt gravitation och naturen av dess kopplingar till elektromagnetism.
  2. Samtidigt som amerikanska underrÀttelsetjÀnster gjort att bra arbete att skrÀmma bort seriösa forskare genom att kasta ett löjets skimmer över UFO-fenomenet har man bak lyckta dörrar i hemlighet sjÀlva studerat UFO-fenomenet
  3. Syftet verkar dock inte bara ha legat pĂ„ att försöka lösa UFO-gĂ„tan som sĂ„dan – d v s förstĂ„ det genuina UFO-fenomenet (vilket Vallee inte tror att MIK lyckats med Ă€n) utan pĂ„ att utnyttja detta fenomen för egen fördel, bl a genom:
   1. Spela pÄ allmÀnhetens fascination av eller tro pÄ (liksom vetenskapens ointresse för) UFO:s för att dölja det egna kunskapslÀget och teknologier
   2. Utnyttja UFO-fenomenet för att manipulera mĂ€nskligheten (jmf. “Invisible College”) i ett slags kontrollsystem sĂ„ att denna marscherar i riktning mot en global fasciststat.

  Just det sistnÀmnda har Vallee tittat extra pÄ och funnit UFO-fenomenet, sÄsom utnyttjat för social ingenjörsskap, har följande effekter pÄ mÀnniskor och deras samhÀllen:

  1. Religiös “tro” pĂ„ UFO vidgar gapet mellan allmĂ€nheten och vetenskapliga institutioner
  2. Den propaganda “contactees” sprider (contactee: individ som sĂ€ger sig stĂ„ i kontakt med utomjordiska civilisationer) undergrĂ€ver uppfattningen av mĂ€nniskan som en varelse som har kontroll över sitt eget öde
  3. Förknippad med religiöst betingad UFO-tro följer Äsikten att det vore bra med en enda vÀrldsregering som styr hela planeten
  4. Organisationer som skapas runt “contactees” synes kunna bli grunden för nya religioner
  5. “Tro” ersĂ€tter “vetande” i samma utstrĂ€ckning uppfattningen att utomjordingar snart kommer att kontakta mĂ€nskligheten
  6. De trosdogma “contactees” sprider innehĂ„ller ofta uppfattningar som högre eller överlĂ€gsna raser och antidemokratiska totalitĂ€ra samhĂ€llssystem. Vallee anar bĂ„de MIK:s hand och plĂ„nbok bakom ett flertal av förekommande “contactees” och UFO-sekter.

  Den tredje aspekten av Vallees forskning rörande UFO-fenomenet Àr de science fiction romaner dÀr han menar att han kan sÀga vad han inte kan sÀga i faktaboksform.

  I “Fastwalker” (1996) och “Stratagem” (2007) beskriver Vallee en verklighet dĂ€r de onda krafterna Ă€r militĂ€rer och mĂ€nniskor inom MIK som i sin tur stĂ„r under befĂ€l av blĂ„blodiga bankirfamiljer i Europa – och lĂ€saren befinner sig, möjligen nĂ„got förvĂ„nad, stirrandes pĂ„ samma manipulatörer som presenteras i den hĂ€r artikeln om “Universums hĂ€rskare”.

        
  I vallees romaner Ă€r det mĂ€nniskor frĂ„n MIK som genomför de “abductions” (kidnappningar med vidhĂ€ngande biologiska undersökningar och vĂ„ldtĂ€kter ombord pĂ„ förmenta flygande tefat) som Ă€r sĂ„ populĂ€ra inom apokalyptiska UFO-sekter.

  Syftet med MIK:s sista “abduction” i “Fastwalker” Ă€r att lobotomera en kvinna som haft nĂ€rkontakt med representanter för ett genuint, icke-mĂ€nskligt, och vĂ€nligt sinnat UFO-fenomen som MIK vill hindra henne frĂ„n att berĂ€tta om för andra.

   

  Nick Cook

  Nick Cook Ă€r flygjournalist pĂ„ vĂ€rldens mest prestigefyllda militĂ€rtidskrift Jane’s Defense Weekly.

  Efter att med jÀmna mellanrum ha sprungit pÄ rykten om att den amerikanska militÀren i djupt hemligstÀmplade projekt har farkoster som faktiskt drivs med antigravitation började han diskret undersöka pÄstÄendena.

  Efter en tio Är lÄng resa via hemlighetsfulla forskare, arkiv och mystiska laboratorier i USA och Europa nÄdde han i mÄl vad som en gÄng hette Nazityskland.

        
  Cooks slutsatser, sĂ„som de presenteras i hans bok “THE HUNT FOR ZERO POINT – INSIDE THE CLASSIFIED WORLD OF ANTIGRAVITY” (2001):

  1. JodÄ, MIK verkar sedan flera decennier faktiskt sitta pÄ farkoster som drivs medelst antigravitationsteknologi
  2. Det vetenskapliga och tekniska genombrottet skedde inte i USA – utan i Nazityskland. Vad som hĂ€nde var att den amerikanska militĂ€ren bl a under en operation som hette “Project Paper Clip” under andra vĂ€rldskrigets sista dagar smugglade ut sĂ„ mycket det kunde av nazitysk hjĂ€rnkapacitet och teknik man förmĂ„dde.
        Operationen liknar alltsĂ„ det amerikanska imperiets stöld av sovjetisk militĂ€r teknologi som skedde i kölvattnet pĂ„ kalla kriget och som Ă€r bakgrunden till bl a den s k Estoniakatastrofen.
  3. Kopplat till den fysik som har med antigravitation att göra Ă€r ocksĂ„ fenomenet nollpunkts- eller vakumenergi – vilken Ă€r outtömlig eller konstant förnybar – vilket innebĂ€r att om de fysikaliska principer det rör sig om blev allmĂ€nt kĂ€nda skulle mĂ€nskligheten aldrig mer behöva pumpa en enda liter olja ur marken.

  I dag Àgnar sig Nick Cook ocksÄ Ät att skriva om forskning om alternativa energisystem.

  Veta mer?

  Boken som film: UFOs – The Secret Evidence (2005)

  DokumentĂ€r om bl a den Ă€nnu hemligstĂ€mplade flygfarkosten “Aurora”: Billion Dollar Secret (2007)

  Nick Cooks site: High Frontiers

  New Energy Congress

   

  Rockefeller

  LÀsare vars hypnos rörande det hÀr med ET och UFO Àr sÄ djup att det sjÀlvstÀndiga tÀnkandet fortfarande inte tinat upp ur koman rekommenderas nedanstÄende presskonferens frÄn den 9:e maj 2001.

  Vid konferensen tar en hel panel med vittnen inifrÄn den amerikanska regeringens nattvÀktarstat och MIK steget ut ur garderoben och berÀttar om vad de sjÀlva sett av UFO-fenomenet.

  Konferensen skall enligt uppgifter ha setts av runt en miljard mÀnniskor (youtube versionen har i alla fall laddats ned över en miljon gÄnger sedan februari 2006).

  PĂ„ frĂ„gan hur i allsindar denna presskonferens överhuvudtaget blev av synes svaret vara att dess huvudman Steven Greer har kopplingar till bl a Rockefeller-sfĂ€ren, vilket skulle kunna innebĂ€ra att den typ av “disclosure” Greer driver Ă€r just den som Rockefeller-klanen vill se.

  TvÄ Äterkommande teman i Greers arbete Àr ett stÀndigt nÀrvarande pÄstÄendet att alla utomjordingar, utan undantag, alltid Àr vÀnligt instÀllda till mÀnskligheten, samt en allestÀdes nÀrvarande nÄgot mer subliminal referens till stjÀrnan Sirius och stjÀrngruppen Orion.

  Huvudpunkter:

  • Jorden besöks av varelser frĂ„n andra solsystem.
  • MIK skjuter rutinmĂ€ssigt ned, tillfĂ„ngatar och dödar dessa besökare.
  • De kidnappningar och ombordföranden (“abductions”) som rapporteras genomförs inte av utomjordingar utan av MIK som del i en psykologisk operation riktad mot mĂ€nskligheten.
  • Ägarkrafter relaterade till MIK planerar för ett “vĂ€rldarnas krig”. SkĂ€let Ă€r inte att mĂ€nskligheten skulle vara hotad av varelser frĂ„n andra solsystem utan för att skrĂ€mma mĂ€nskligheten till att acceptera en global fasciststat under en vĂ€rldsregering med diktatoriska befogenheter.
  • MIK förfogar över egna farkoster drivna av bl a antigravitationsteknik
  • Ett av skĂ€len till att MIK inte informerat vĂ€rlden om detta Ă€r att antigravitationsteknologin Ă€r intimt förknippad med nollpunktsenergi – frĂ„n vilket gratis energi kan erhĂ„llas.
        MIK och dess Ă€garstrukturer trivs bra med en mĂ€nsklighet som fortsĂ€tter att vara slavar under stora oljebolag – liksom centralt kontrollerade nĂ€tverk för distribution av elektricitet.

   

   

   

   

   


  1. jmf. http://www.expressen.se/Nyheter/1.2091620/toppforskaren-varnar-manskligheten-ut-i-rymden-eller-do
  2. Vanligen via icke offentliggjorda gallupundersökningar och analyser av blogosfÀren

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  statcounter