Regeringen bjuder in NATO för att tillsammans trÀna pÄ att slÄ ned svenskt civilmotstÄnd

Senast uppdaterad: 2014-11-04
I radiointervjun nedan bekrÀftas att utlÀndsk militÀr i dag övar pÄ att slÄ ned civil motstÄnd i Sverige.

Med anledning av övningarna lÀnkar vi nedan till en debattartikel Aftonbladet publicerade 2009-05-11..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2014-11-05 @ 15:59

  Lyssnar man till radiointervjun överst pÄ denna sajt sÄ förstÄr man att den NATO-lakej som svarar pÄ reporterns frÄgor sedan lÀnge Àr mentalt intrimmad i den desinformationspsykologi som de senaste Ären kÀnnetecknat de ÀmnesomrÄden som handlar om svensk trupps nutida legouppdrag i det Amerikansk-Israeliska globala imperiets tjÀnst.
  Den utmĂ€rkta debattartikeln som ocksĂ„ finns pĂ„ sidan stĂ€mmer pĂ„ pricken med vad som förberetts i mĂ„nga Ă„r av svenska rikspolitiker och dĂ€rmed i praktiken Ă€r rent landsförrĂ€deri. Sprid lĂ€nken sĂ„ mycket ni kan, de flesta borde ju ha ett antal hedervĂ€rda svenskar i bekantskapskretsen som behöver kĂ€nna till vad som pĂ„gĂ„tt vĂ€ldigt lĂ€nge utan att vi via vĂ„ra “fria” media fĂ„tt nĂ„gon information om det undergrĂ€vande av landets sjĂ€lvstĂ€ndighet som pĂ„gĂ„tt och pĂ„gĂ„r men nu Ă€nnu snabbare. Utan en kritisk opinion kommer vi innan vi anar att befinna oss i en situation dĂ€r den svenska demokratiska drömmen var en sĂ„pbubbla som brast!

 • By Erik L, 2014-11-05 @ 10:24

  “UtlĂ€ndsk militĂ€r riktade vapen mot bilar”
  RÄkar du ut för detta, testa dÄ detta: Slit upp en naturtrogen leksakspistol ur fickan och rikta rakt mot dom. DÄ fÄr du snart svart pÄ vitt pÄ hur tuffa dom egentligen Àr.

 • By Sven-Erik Forslin, 2014-11-04 @ 15:14

  SVERIGE, SVERIGE, FOSTERLAND – SOM STALS AV BILDERBERGSKA OHYRAN – MED HJÄLP AV SVENSKA LANDSFÖRRÄDARE!

Other Links to this Post

statcounter