Ute ur garderoben

Senast uppdaterad: 2012-06-05

Det Àr nu bekrÀftat.

Det finns en konspiration att upprÀtta en global diktatur.

Vad som mÄhÀnda var mindre kÀnt Àr hur djupt insyltad Sverige Àr i den diaboliska planen.

Även om man tidigare kunnat ana hydrans konturer i ankdammen har den dĂ€r Ă€ndĂ„ hĂ„llit sig relativt dold.

       

Nu har monstret brutit ytan.

I en debattartikel i DN[1] den 21:a februari propagerar Bo Ekman för en vÀrldsordning dÀr lÀnder och folk förlorat sina suverÀniteter till en global tillsynsmyndighet som med ekonomisk, polisiÀr och militÀr makt skall korrigera lÀnder som inte sköter sig. Ekman vill ocksÄ utfÀrda tankeförbud för nationella regeringar eftersom det vore en absurditet att nationella ledare skulle ha sina alldeles egna vetenskapliga rÄdgivare.

I artikeln stödjer sig Ekman pÄ tvÄ kryckor till varför planeten behöver en vÀrldsregering med diktatoriska befogenheter:

  1. Fortsatt tro pĂ„ att det i dag vederlagda AVA – det Antropogena VĂ€xthus Argumentet – d v s att mĂ€nskligheten pĂ„ nĂ„got skulle ligga bakom en pĂ„stĂ„dd klimatuppvĂ€rmning
  2. Att bara en vÀrldsregering kan lösa den motsÀttning som existerar mellan folk- och lÀnders suverÀnitet kontra den av transnationella giganter och privata internationella bankirer pÄdrivna globaliseringsprocessen

LÀsare som inte kÀnner till att AVA Àr dött och temperaturen pÄ planeten har sjunikit de senaste nio Ären kan updatera sina kunskaper hÀr, hÀr,hÀr och hÀr.

        Ekmans beskrivning av globaliseringen bekrĂ€ftar att han menar samma ekonomiska imperialism vĂ€rlden redan Ă€r bekant med dĂ€r privatĂ€gda internationella banker och transnationella giganter uppbackade av amerikansk och europeisk vapenmakt, under “frihetens och demokratins” korstĂ„gsfana marcherar in i och slĂ„r sönder och ta över lokala och nationella ekonomier.

Ekmans “lösning” pĂ„ det hĂ€r övergreppet mot lĂ€nders och folks rĂ€tt till sjĂ€lvbestĂ€mmande Ă€r nu att helt göra sig av med lĂ€nder och folk.

Den 10 mars 2010 sponsrar [2] Ekmans TĂ€llbergstiftelse nĂ„got som heter Riskkollegiet som hĂ„ller en konferens pĂ„ kungliga vetenskapsakademin pĂ„ temat: “Hur klarar vi en vĂ€rld med 9 miljarder mĂ€nniskor?”

FrÄgan Àr retorisk.

Ekman och hans utlÀndska medbrottslingars uppfattning Àr nÀmligen att planeten redan hÀrbÀrgerar 6 miljarder för mÄnga mÀnniskor och att en betydligt mer lÀttkontrollerad befolkning rÀknar runt 500 miljoner.

Vem minns inte Storbritanniens Prince Philips kommentar att om han skulle inkarnera igen sÄ ville han göra det som ett virus för att kunna reducera planetens befolkning.

       

Djupet av Ekmans egen mĂ€nniskokĂ€rlek indikeras av rubrikerna pĂ„ tvĂ„ artiklar han tidigare fĂ„tt publicerade i svenska dagbladet: “Det stora hotet Ă€r mĂ€nniskan” och “MĂ€nniskans arrogans mĂ„ste tyglas”.[3]

Konferensdeltagare skall inte hoppas för mycket pÄ att fÄ se presentationar av livsbefrÀmjande och hÄllbara lösningar pÄ lokal eller ens nationell nivÄ, typ ökad lokal frihet för stÀrkt förmÄga till sjÀlvförsörjning, utan bör bereda sig pÄ att fÄ sina hjÀrnor masserade till att acceptera de mÀnskliga massreduceringar som planeras liksom den vÀrldsregering som kommer att mikrostyra de som överlever.[4]

Ekman Àr inte ensam i sitt kriminella vansinne, en titt pÄ hans stiftelses hemsida inkluderar bl a föjande kollaboratörer:

      Alejandro Litovsky
Alexander Crawford
Anders Wijkman
Anneli Björkman
Ann-Mari Ceder-MĂ€hlkvist
Åsa Pettersson
Bo Ekman
Carl Mossfeldt
Caroline Stiernstedt Sahlborn
Cecilia Nordström
Christine Loh
Erika Sigvardsson
Göran Gennvi
      Hans-Olov Olsson
Jan Eliasson
Jim Wine
Joanna Garbalinska
Johan Rockström
Karin Bruce
Linn Austin
Marcello Palazzi
Niclas Ihrén
Rebecca Oliver
Sara Ekman
Sara Ersson
Ulla-Britt Frajdin-Hellqvist

NĂ„gra av TĂ€llbergstiftelsens sponsorer:

  • Svenska postkodlotteriet
  • Utrikesdepartementet
  • NĂ€ringsdepartementet
  • Miljödepartementet

Vad hÀnde egentligen?

Gick inte drömmen om ett ariskt vÀrldsherravÀlde i graven med Nazityskland?

”Domedagsindustrin har blivit en sjĂ€lvgĂ„ende maskin”

 


 

1. “En ny vĂ€rldsordning ett mĂ„ste efter debaclet i Köpenhamn”
2. PRESSINBJUDAN FRÅN Sveriges lantbruksuniversitet, Uppsala universitet och Riskkollegiet
3. SVD 2007-02-05 och 2007-10-21
4. Seminarium: Hur klarar vi en vÀrld med 9 miljarder mÀnniskor?

 

statcounter