Dags för en svensk 9/11-sanningskommission

Senast uppdaterad: 2013-12-21
I tidernas begynnelse, innan blueshift.nu och dess föregÄngare fanns.

Ja, till och med innan Aftonbladet publicerade debattartikeln Sverige – en kugge i ett “amerikanskt imperium”.

Redan innan dess, kontaktades sÀkerhetspolisen, MUST och FOI med den enkla frÄgan..

Utredde ni nĂ„gonsin hĂ€ndelserna i USA den 11:e september 2001 – eller svalde ni Bush-regimens officiella version rakt av?

Responsen imponerade inte utan bekrĂ€ftade att den svenska s k “staten” var och förblir en del av det amerikanska imperiet.

I fallet med sĂ€kerhetspolisen lĂ„tsades man att man inte ens förstod frĂ„gan – eller sĂ„ begrep man det faktiskt inte.

Med andra ord, den svenska nattvÀktarstatens vÀktare gjorde vad de gjort allt sedan andra vÀrldskrigets slut, darrade av skrÀck inför Onkel Sams skugga.

 

VĂ€lkommen till 9/11 – vĂ€rldshistoriens största masspsykologiska operation nĂ„gonsin

Första vÀrldskriget var över pÄ fyra Är.

Andra vÀrldskriget pÄ fem.

I kölvattnet pĂ„ 9/11 har följt över ett decennium av krig, övervakning och förlorade mĂ€nskliga fri- och rĂ€ttigheter – en process som Ă€nnu inte sett sitt slut.

Hur Àr detta möjligt?

Enligt uppgift omkom knappt tre tusen mÀnniskor den 11:e september 2001.

Det Àr mindre Àn 20% som mördas varje Är i USA eller 10% av de som dödas i trafiken.

PÄ andra sidan ekvationen finns hundratusentals (om inte miljontals) med döda och miljoner med flyktingar i och frÄn lÀnder som Irak, Afghanistan, Pakistan, Libyen, Syrien och pÄ Afrikas horn.

9/11 var en masspsykologisk operation syftande till att paralysera mÀnsklighetens tankeförmÄga och fÄ den att acceptera marschen rakt in i global diktatur dÀr total övervakning, förlorade mÀnskliga rÀttigheter och eviga krig Àr normaltillstÄndet.

Innan den kollektiva chocken frĂ„n 9/11 avklingat och normal tankeverksamhet Ă„terinstĂ€llt sig sĂ„ injicerades mĂ€nsklighetens kollektiva medvetande via massmedia med mantror som “terror”, “terrorism”, kriget mot “terrorismen” liksom “kontrollerad sprĂ€ngning”.

I dag anvĂ€nds hotet frĂ„n “terrorismen” till allt möjligt och omöjligt: frĂ„n förbud att medföra egna drycker pĂ„ flygplan till förbud att sĂ€tta in kontanter pĂ„ det egna kontot, i alla fall inte utan att kontoinnehavaren förnedrats genom att pĂ„ heder och samvete lova att pengarna inte kommer ifrĂ„n terrorism eller annan grov kriminalitet.

Och snart Àr kontanterna borta.

SamhÀllsklimatet arkitekterna bakom 9/11 krystat fram har gjort mÀnniskolivet mindre vÀrt.

NĂ„gra sĂ€tt detta skett pĂ„ Ă€r genom FRA-lagen, det landsomfattande trafikspionagesystemet Argus, ökat statligt hemlighetsmakeri och olagligt samarbete med frĂ€mmande makter resulterande i svenska “sjĂ€lvmĂ„l” för syftet att rĂ€dda regeringen.

Sedan finns ju fenomenet med hur den svenska polisen anammat militÀr taktik, med resultatet att mÀnniskor i dag i Sverige till synes lagligen och utan konsekvenser skjuts ihjÀl till höger och vÀnster helt i onödan.

Allt detta och mycket annat har skett pÄ basen av gigantisk lögn om vad som egentligen hÀnde den 11:e september 2001.

HÀr Àr ett exempel: tidningen fokus har gjort en sammanstÀllning över de lagförÀndringar 9/11 ledde till i Sverige mellan 2001 och 2007/2008.

Ny lagstiftning

Sedan 2001 har följande lagar med anknytning till terrorbekÀmpning införts i Sverige:

 • Lag om straff för finansiering av sĂ€rskilt allvarlig brottslighet i vissa fall (2002:444).
 • Ändring i lagen om hemlig kameraövervakning (2003:1148).
 • Lag om vissa former av internationellt samarbete i brottsutredningar (2003:1174).
 • Lag om straff för terroristbrott (2003:148).
 • Lag om överlĂ€mnande frĂ„n Sverige enligt Europeisk arresteringsorder (2003:1156).
 • Lag om internationellt polisĂ€rt samarbete (2003:343).
 • Lag om sjöfartsskydd (2004:487).
 • Förordning om att tullen ska informera polisen om skjutvapen som förs över svensk grĂ€ns (2006:527).
 • Lag om passagerarregister (2006:444).
 • Lag om kvalificerade skyddsidentiteter (2006:939).
 • Lag om Ă€ndring i lagen om yrkesverksamhet pĂ„ hĂ€lso- och sjukvĂ„rdens omrĂ„de (2006:132).
 • Lag om sĂ€kerhetsskydd i riksdagen och dess myndigheter (2006:128).
 • Lag om Försvarsmaktens stöd till polisen vid terrorismbekĂ€mpning (2006:343).
 • Lag om hemlig rumsavlyssning (2007:978).
 • Lag om Ă„tgĂ€rder för att förhindra sĂ€rskilt allvarliga brott (2007:979).
 • Lag om mĂ€rkning av plastiska Ă€mnen (2007:64).
 • Lag om Ă€ndring i tullagen om tullkontroll av kontanta medel (2007:271).
 • Flera Ă€ndringar i sĂ€kerhetsskyddslagen (2007:984, 2008:6869).
 • Flera Ă€ndringar i Migrationsverkets förordning (2004:294, 2007:996, 2007:681, 2008:440).

 

Tre grader av vakenhet – tre dofter av rĂ€dsla

Arkitekterna bakom 9/11 synes ha haft Ätminstone tre mÄlgrupper för sin plan att förvandla jorden till en banksterelitens och de multinationella företagens globala diktatur.

 1. MÀnniskor som abdikerat den egna tankeverksamheten: den hÀr gruppen tror pÄ den amerikanska regeringen nÀr denna pÄstÄr att attackerna utfördes av en leversjuk saudier och 19 av hans kompisar. Den hÀr gruppens tankeverksamhet Àr sÄ blockerad att nÀr de t ex nÄs av informationen att den amerikanska federala polisen, FBI, aldrig efterlyste Osama Bin Laden för 9/11-attacken sÄ passerar denna omÀrkt förbi.
 2. MĂ€nniskor som börjat inse att den officiella 9/11-versionen inte hĂ„ller: den hĂ€r gruppen Ă€r rĂ€dd kanske inte sĂ„ mycket för de terrorgrupper vĂ€sterlĂ€ndska underrĂ€ttelsetjĂ€nster som MI5, CIA och MOSSAD skapar och utrustar och skickar ut för att skapa problem (vars “lösningar” alltod Ă€r mer av receptet polisstat), utan av det enkla faktumet att man inser att krafter som planerar och iscensĂ€tter dödsritualer som 9/11, Bali 2002, Madrid M-11, London 7/7, Mumbai 2008, Norge 22/7, Flight 253 och Stockholm 12-11 faktiskt Ă€r sĂ„dana psykopater att det Ă€r kapabla att iscensĂ€tta folkmord dĂ€r 90-95% av mĂ€nskligheten förgĂ„s och starta vĂ€rldskrig. Den hĂ€r mĂ„lgruppen har den dolda makten försett med ett par sĂ€kerhetsventiler för att kunna hanteras. En av ventilerna Ă€r grupper av lĂ„tsas-kritiker som t ex Architects & Engineers for 9/11 Truth, vars uppdrag Ă€r att fĂ„nga upp missnöjet och uppvaknandet och kanalisera det i det för makten ofarliga kravet pĂ„ en “ny” 9/11-utredning – efter vilket aktivismen upphör och den dolda makten Ă„ter upplever sig fri att fortsĂ€tta med sin diaboliska plan. Den hĂ€r mĂ„lgruppen serveras ocksĂ„ en lögn som upphöjts till evangelium – myten att World Trade Center förstördes medelst s k “kontrollerad sprĂ€ngning” av skyskraporna. Hur detta rent praktiskt skulle ha gĂ„tt till Ă€r ett minfĂ€lt man nogsamt undviker.
 3. Den tredje mÄlgruppen Àr mÀnniskor som tagit sig tid att försöka förstÄ vad som faktiskt utspelade sig vid 9/11: nÀr de börjat titta pÄ det sÄ inser de snabbt att ett hitills okÀnt avancerat vapensystem förvandlade WTC till damm dÀr det stod (skyskraporna slog aldrig i marken). I denna mÄlgrupp Äterfinns bl a olika lÀnders ledningar, vars underrÀttelsetjÀnster naturligtvis snabbt insÄg att nÄgot inte stÀmde med vad som sades i massmedia. Det hÀr var meddelandet som utgick frÄn New York till alla vÀrldens regeringar den 11:e september:

  “Titta nu pĂ„ vad vi gör med WTC: med oerhörd precision och under stor tystnad sĂ„ förvandlar vi hela detta komplex till damm pĂ„ nĂ„gra minuter. Vi kan göra detsamma med era lĂ€nder, era huvudstĂ€der, era regeringar. Era kĂ€rnvapen Ă€r vĂ€rdelösa mot de vapensystem vi har”

  Kanske Ă€r detta förklaringen till att resten av vĂ€rldens lĂ€nder tyst accepterade den gigantiska 9/11-lögnen – de förstod vad som skulle kunna ske om de motsatte sig viljan hos bankstermaffian i ondskans axelmakt: London-Washington-Tel Aviv.

Sanning om vad som förstörde WTC den 11:e september 2001 kan dock vara en av den dolda maktens kÀnsligaste punkter. SkÀlet Àr att om de fysikaliska principer som var inblandade blir förstÄdda av en bredare allmÀnhet kommer mÀnskligheten snabbt överge s k fossila brÀnslen för sina energibehov, kanske framförallt vad gÀller transport.

Videon nedan sammanfattar situationen pÄ tretton minuter..

 

 

Veta mer

LÀsare som önskar uppdatera kunskaperna rörande 9/11 rekommenderas de tvÄ böckerna och förelÀsningarna nedan..


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter