Ungerns regering massmobiliserar folket – varnar för “Sorosplan”

Senast uppdaterad: 2017-10-31

 

Nedan Äterfinns i svensk översÀttning en enkÀt den ungerska regeringen nyligen skickade ut till landets alla hushÄll.

EnkÀten bestÄr av sju frÄgor och utgör en allvarlig varning för den massinvasion av unga mÀn i vapenför Älder den judiskamerikanske mÄngmiljardÀren George Soros, som ombud för bland andra den anrika bankfamiljen Rothschild, vill fortsÀtta att tvinga pÄ Europa.

KĂ€lla: Ungern varnar folket för “Sorosplan”.
Den ungerska regeringens direktlĂ€nk: Here’s the questionnare that allows the people to have their say on the Soros Plan.

 1. George Soros vill övertyga Bryssel att vidarebosÀtta Ätminstone en miljon invandrare frÄn Afrika och Mellanöstern Ärligen pÄ EU:s territorium, inklusive Ungern.

  Soros har under mĂ„nga Ă„r arbetat för att Ă€ndra Europa och de europeiska samhĂ€llena. Han vill nĂ„ sitt mĂ„l med en vidarebosĂ€ttning av massor av folk frĂ„n olika kulturella bakgrunder. NĂ€r har presenterade sin plan beskrev han den sĂ„lunda: ”EU mĂ„ste acceptera Ă„tminstone en miljon asylsökande Ă„rligen under överskĂ„dlig framtid” (Project Syndicate, 26 september 2015).

  Europaparlamentet stöder en liknande position. Den offentliga institutionen har stött omflyttningsprogram och upprÀttandet av invandringsvÀgar. (2015/2342. (INI))

 2. George Soros planerar Àven tillsammans med ledare i Bryssel att tvinga EU:s medlemslÀnder, inklusive Bryssel, att ta ned grÀnsskyddsstaket och öppna grÀnserna för invandrare.

  VĂ€lbevakade grĂ€nser innebĂ€r ett effektivt skydd mot olaglig invandring. Det Ă€r ingen slump att avskaffandet av grĂ€nsskyddsstaket Ă€r en viktig del i Sorosplanen. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt skulle grĂ€nserna vara öppna för invandrare. MiljardĂ€ren [Soros] har sagt att ”vĂ„r plan behandlar skyddet av flyktingar som mĂ„let och nationella grĂ€nser som ett hinder” (Bloomberg Business, 30 oktober 2015).

  Vissa ledare i Bryssel har Àven kraftigt kritiserat grÀnsskyddet. MigrationskommissionÀren [Dimitris Avramopoulos] sade i juni: det Àr ingen bra lösning om EU: medlemslÀnder sÀtter upp staket vid de yttre grÀnserna.

 3. En del av Sorosplanen planerar att Bryssel omfördelar invandrare som samlats i vÀsteuropeiska lÀnder pÄ en obligatorisk grund med hÀnvisning till i synnerhet östeuropeiska lÀnder. Ungern skulle tvingas delta i detta ocksÄ.

  George Soros skrev det följande om omflyttningen av invandrare: ”Om de inte blir permanenta och obligatoriska delar av det gemensam europeiska asylsystemet kommer det att falla samman.” (Financial Times, 26 juli 2015) 2015 togs ett beslut i Bryssel dĂ€r Ungern i ett första skede skulle tvingas ta emot 1 294 invandrare. DĂ€refter, 2016, föreslog EU-kommissionen att göra det möjligt att omfördela invandrare i ett begrĂ€nsat antal (IP/16/1620) I samstĂ€mmighet med George Soros förslag ska Ă€ven en EU-myndighet för asyl etableras vilket ytterligare undergrĂ€ver nationellt bestĂ€mmande över invandring. Om vidarebosĂ€ttningskvoterna trĂ€der i kraft kommer ungrare inte att kunna ha nĂ„got att sĂ€ga till om i frĂ„ga om vilka de ska bo tillsammans med i framtiden.

 4. Baserat pÄ Sorosplanen skulle Bryssel tvinga varje medlemsland, inklusive Ungern att betala [motsvarande 275 000 kronor] i statsstöd för varje invandrare.

  Enligt Soros mĂ„ste stora summor lĂ€ggas ut pĂ„ invandrare. ”EU bör tillhandahĂ„lla [motsvarande 143 000 kronor] per asylsökande under de vardera första tvĂ„ Ă„ren för att hjĂ€lpa till med boende, sjukvĂ„rd och utbildning – och att göra det mer lockande för medlemslĂ€nderna att ta emot flyktingar.” (Project Syndicate, 26 september 2015). Enligt miljardĂ€ren ska denna summa betalas via lĂ„n. Soros föreslĂ„r att skatter ska höjas för att betala tillbaka lĂ„nen. MiljardĂ€ren skulle höja momsen och skatter pĂ„ bensin och turism. Förra Ă„ret, i Bryssel, rekommenderade Soros att EU, för att hantera migrantkrisen, skulle minska jordbruks- och sammanhĂ„llningsfonderna för centraleuropeiska lĂ€nder.

 5. George Soros vill Àven att migranter fÄr lÀttare straff för de brott de begÄr.

  George Soros, som har en omfattande finansiering, stödjer otaliga organisationer om stödjer invandring och försvarar invandare som har begĂ„tt olagliga handlingar. Ett exempel, den ungerska HelsingforskommittĂ©n argumenterade nĂ€r det gĂ€ller att förbjuda grĂ€nsövergĂ„ngar att ”tillĂ€mpningen av strikta rĂ€ttsliga följder för olagligt intrĂ€de kan anses oroande.” En annan Sorosfinansierad organisation, Amnesty International, har otaliga gĂ„nger krĂ€vt att Ahmed H slĂ€pps fri, den man som fĂ€lldes för att ha attackerat en ungersk polisman som försvarade grĂ€nsen med stenar. Amnesty vill Ă€ven att den ungerska staten betalar kompensation.

 6. Sorosplanen mÄl Àr att minska sprÄks och kulturers vikt i europeiska lÀnder för att skynda pÄ integrationen av olagliga invandare.

  George Soros skriver i sin bok ”Open Society” att ”tillbakagĂ„ngen för [suverĂ€na stater] borde vara en vĂ€lkommen utveckling.” Soros har öppet pratat om att inte slĂ€ppa övertygelsen om att migration Ă€r bra för Europa. Han har bett icke-statliga organisationer och företag att sponsra invandring. Han sĂ€ger Ă€ven att kontinenten borde ta aktiva steg mot att etablera öppna samhĂ€llen. Även i dag tar de frivilligt bort europeiska och kristna symboler i vissa europeiska lĂ€nder och multinationella företag för att inte ”skada invandrares kĂ€nslor”.

 7. En del av Sorosplanen Àr att utföra politiska attacker pÄ lÀnder som motsÀtter sig invandring och belÀgga dem med tuffa straff.

  Det största hindret för utförandet av Sorosplanen Àr de regeringar som tar stÀllning för nationell suverÀnitet och motsÀtter sig olagliga invandring. Soros kan Ànnu inte föra in en miljon invandrare till Europa i dag eftersom det finns regeringar som motsÀtter sig detta. Den ungerska regeringen uppfyller Schengenavtalet nÀr den skydda grÀnserna och bygger staget för att hindra att Sorosplanen sÀtts i verket. Soros och ett antal beslutsfattare i Bryssel angriper vÄrt hemland av den anledningen. Enligt ett förslag frÄn EU-kommissionen mÄste medlemslÀnder som inte delar i vidarebosÀttningsprogrammet betala [motsvarande 2,4 miljoner kronor] som straff för varje migration. (2016/0133. (COD)) En ungersk löntagare skulle behöva arbeta i Ärtionden för att tjÀna ett sÄdant belopp

Den nationalkonservativa regeringens förklaring till konsultationen Àr bÄde att man vill sÀtta tryck pÄ EU dÀr just nu ett nytt asylpaket hÄller pÄ att förhandlas fram och att man vÀrnar Ungerns sÀkerhet.

– Regeringen vĂ€nder sig Ă„ter till det ungerska folket och ber alla som bryr sig om landets sjĂ€lvstĂ€ndighet och suverĂ€nitet och alla som tycker Ungerns sĂ€kerhet och nationella kultur Ă€r viktiga att delta i den nationella konsultationen om Sorosplanen, sade den ungerske regeringskommunikationsminister Bence Tuzson i förra veckan.

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

  • By Hans Nilsson, 2017-10-31 @ 15:05

   Vi skulle behöva en Victor Orban eller en Vladimir Putin som Statschef i Sverige. Det hastar att fÄ till en förÀndring innan loppet Àr helkört för ALL framtid för vÄrt land.

  • By Peter Grafström, 2017-10-31 @ 09:42

   Orbanisera Europa!!

  Other Links to this Post

  1. Ungerns regering massmobiliserar folket – varnar för “Sorosplan” | corneliadahlberg — 2017-11-03 @ 09:11

  2. Blueshift » Ungerns regering massmobiliserar folket – varnar för “Sorosplan” – Life, Death and all between — 2017-10-31 @ 17:32

  statcounter