Tyske “skogsrambon” Yves Rausch en falsk-flagg attack och påverkansoperation?

Tyske “skogsrambon” Yves Rausch en falsk-flagg attack och påverkansoperation?

Frågorna hopar sig över tysk och internationell medias fascination över fallet med den 31-årige uteliggaren som påstås ha avväpnat fyra poliser och i skrivande stund sägs jagas i ett skogsmassiv i landet södra delar.

Det hela liknar alltmer en psykologisk påverkansoperation mot allmänheten och eventuellt också en falsk-flagg händelse…

  • Slutet på Juni 2020: media rapporterar att regimen Merkl i Tyskland vill avväpna landets militära elitförband KSK.
  • En vecka senare: en hemlös 31-åring vid namn Yves Rausch påstås ha avväpnat fyra poliser, tagit deras vapen och ammunitionoch befinner sig sedan dess på fri fot i Schwarzwald skogen i landets södra delar.
  • En massiv sökinsats med fokus på elitförband har ännu misslyckats med att lokalisera och gripa Rausch – trots helikoptrar, drönare och värmekameror.

Ett sammanträffande?

Sedan dess har media börjat beskriva Rausch nu som “farlig”, en “pedofil” och en “vapengalning”. Andra spekulerar att 31-åringen är en tysk motsvarighet till den amerikanska UNA-bombaren.

Inget av detta har bekräftats av intervjuer med vänner och arbetskamrater, som istället beskriver Rausch som ofarlig, en naturmänniska och duglig snickare som nyligen förlorade arbete och bostad.

UNA-bombar påståendet härstammar enligt uppgift från ett påstått fynd på Rausch sista kända address: två A4-ark med en kortfattad naturromantisk och opolitisk text skriven av någon annan än Rausch, men som man gissar att Rausch gillar.

Texten handlar om att leva i harmoni med naturen och det ser ut som att globalisterna passar på att klämma in så mycket det kan av sina sedvanliga hjärntvättsteman.

Globalisterna försöker sedan länge att få människor att vara rädd för naturen – att se den som farlig.

Ett tidigt exempel på just denna skrämselkampanj är myten om att solen orsakar hudcancer, när det i själva verket är “solskyddkrämerna” som gör det.

Det dolda syftet med “naturen-är-farlig” propagandan är att medelst rädsla får människor att acceptera att leva i mega-städer.


Stöd oss!

Donera via kort eller paypal


(går via naturalimmunity.org)

Donera i kryptovaluta


bitcoin: 1H3udR8EzwoMnAbNekEdagfSkvBVTqJyKM
bitcoin cash:qzxmfwl0ygwn0tayt43atdvzxrvwzn3ylq0vffprwm
ethereum: 0x88b5Bf87Eba1Cb9c8d71842A13dB9da77C5d5581


Distributören: 233 kr
Titeln tillgänglig också via Bokus
Titeln tillgänglig också via Ad Libris
Titeln tillgänglig också via Akademibokhandeln

Distributören: 177 kr
Titeln tillgänglig också via Bokus
Titeln tillgänglig också via Ad Libris
Titeln tillgänglig också via Akademibokhandeln

One Reply to “Tyske “skogsrambon” Yves Rausch en falsk-flagg attack och påverkansoperation?”

  1. ”Det dolda syftet med ’naturen-är-farlig’ propagandan är att medelst rädsla får människor att acceptera att leva i mega-städer.”
    — Det finns ett spår till: När tyranniets grindar stängs, kommer många att få den ’goda idén’ att ’gömma sig på landet’ — något ”eliten” dock är väl medveten om. Inte en enda individ kommer att tillåtas gömma sig någonstans. När det blir dags för diktatur, behöver staten motivera investering i resurser till att jaga upp folk i naturen, vilket nu sker i Tyskland.

Comments are closed.