NATO:s hovnarr Turkiet leker med elden

Senast uppdaterad: 2015-11-19
Turkiets nedskjutning av ett ryskt stridsplan 2015-11-24 Ă€r en hĂ€ndelse i samma kategori som den rapporterade attacken av ISIS i Paris fredagen den 13:e november 2015 – ett desperat försök av ett döende imperiums psykopater och mörka krafter att fortfarande försöka vara relevanta.

MÄhÀnda finns dÀr ocksÄ mer personliga skÀl.

Turkiets valfuskande president Recep Tayyip Erdogan – NATO:s hovnarr – Ă€r nĂ€mligen den krumelur som via sin son sköter ISIS oljesmuggling och försĂ€ljning.

NÀr ryska bombplan hindrar ISIS frÄn att sÀlja sitt stöldgods blir det alltsÄ stora hÄl i familjen Erdogans privata piratkista.

Parallellt med detta spelar Erdogans dotter rollen som ISIS egen Florence Nightingale dÄ hon driver ett sjukhus nÀra grÀnsen dÀr hon plÄstrar om skadade terrorister.

Faktum Ă€r att Erdogan Ă€r sĂ„ insyltad i ISIS verksamhet att han av mĂ„nga betraktas som ISIS de facto chef – den dolda Kalifen.

Vad som kommer att avgöra situationen Àr hur NATO, som Turkiet Àr medlem i, vÀljer att reagera.

Om NATO snarast inte signalerar ett rejÀlt avstÄndstagande frÄn den turkiska krigshandlingen, riskerar historien att alltmer likna en krigshandling begÄngen av NATO mot Ryssland.

Klicka hÀr för att gÄ med uppropet Nej till NATO!

NÄgra lÀnkar

 

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€sare som inte Ă€r bekanta med Sveriges öde i planen pĂ„ att införa en global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

  1. NATO:s hovnarr Turkiet leker med elden | Arab Nyheter — 2015-11-26 @ 02:01

statcounter