NATO:s hovnarr Turkiet leker med elden

Senast uppdaterad: 2015-11-19
Turkiets nedskjutning av ett ryskt stridsplan 2015-11-24 är en händelse i samma kategori som den rapporterade attacken av ISIS i Paris fredagen den 13:e november 2015 – ett desperat försök av ett döende imperiums psykopater och mörka krafter att fortfarande försöka vara relevanta.

Måhända finns där också mer personliga skäl.

Turkiets valfuskande president Recep Tayyip Erdogan – NATO:s hovnarr – är nämligen den krumelur som via sin son sköter ISIS oljesmuggling och försäljning.

När ryska bombplan hindrar ISIS från att sälja sitt stöldgods blir det alltså stora hål i familjen Erdogans privata piratkista.

Parallellt med detta spelar Erdogans dotter rollen som ISIS egen Florence Nightingale då hon driver ett sjukhus nära gränsen där hon plåstrar om skadade terrorister.

Faktum är att Erdogan är så insyltad i ISIS verksamhet att han av många betraktas som ISIS de facto chef – den dolda Kalifen.

Vad som kommer att avgöra situationen är hur NATO, som Turkiet är medlem i, väljer att reagera.

Om NATO snarast inte signalerar ett rejält avståndstagande från den turkiska krigshandlingen, riskerar historien att alltmer likna en krigshandling begången av NATO mot Ryssland.

Klicka här för att gå med uppropet Nej till NATO!

Några länkar

 

Läsare som inte är bekanta med planen på att införa en global diktatur rekommenderas boken “Västs mörka hjärta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

Läsare som inte är bekanta med Sveriges öde i planen på att införa en global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

  1. NATO:s hovnarr Turkiet leker med elden | Arab Nyheter — 2015-11-26 @ 02:01

statcounter