Donald Trump pĂ„ RĂ€dda vĂ€rlden turnĂ©: Dag 1 – CIA

Senast uppdaterad: 2017-01-23
Kanske har massmedias benĂ€genhet till “fejknyheter” en lillebror?

“Jag-Ă€r-en-idiot-som-missat-poĂ€ngen-nyheter”?

SÄ hÀr rapporterar nÀmligen Erik Bergin (SVD) och Gustav Tronarp (AB), frÄn svensk riksmedia om USA:s nytilltrÀdde President Donald J. Trumps besök pÄ CIA:s högkvarter, pÄ sin första dag pÄ jobbet:

Verkligheten Àr att Trump i och med besöket pÄ CIA tog det första steget pÄ nÄgot som börjar likna ett triumftÄg för en vÀrld fri frÄn globalism.

Plot twist

Detta Àr Donald Trumps huvudpunkter frÄn CIA-talet nedan:

 • Tidigare kanske ni pĂ„ CIA inte upplevt att ni haft det stöd frĂ„n Vita Huset som ni önskat. Ni kommer att framtiden fĂ„ sĂ„ mycket stöd av oss att ni kanske till slut ber oss, “snĂ€lla inte mer stöd!” Men ni kommer att fĂ„ det.
 • Vi mĂ„ste göra oss av med ISIS. Vi har inget val. Islamsk terrorism mĂ„ste utplĂ„nas frĂ„n jordens yta. Detta Ă€r en typ av ondska ingen tidigare sett, annorlunda Ă€n reguljĂ€ra krig. CIA kommer att göra ett mycket bra arbete att avsluta detta nu. Tiden har kommit.
 • DĂ€r borta stĂ„r General Flynn (Trump understryker den amerikanska militĂ€rens stöd till honom sjĂ€lv samt dess nĂ€rvaro i CIA:s högkvarter).
 • Ni kommer att fĂ„ en ny chef som Ă€r jĂ€ttebra (Mike Pompeo, i skrivande stund inte bekrĂ€ftad).
 • Ni som Ă€r hĂ€r Ă€r den kanske viktigaste gruppen för att USA skall börja vinna igen. Jag Ă€r med er 1000%. Jag respekterar er. Jag Ă€lskar er. Ni kommmer att leda anfallet [mot ISIS och islamsk terrorism].

 

 

Mellan raderna:

 • CIA har alltsedan dess skapelse aldrig varit ett genuint instrument för nationalistisk amerikansk politik. Det har varit redskap för globalistiskt sinnade finansoligarker pĂ„ Wall Street att destabilisera och ta över andra lĂ€nder – liksom undergrĂ€va (och i fallet med John F Kennedy ocksĂ„ döda) amerikanska presidenter.
 • ISIS och annan islamsk terrorism har varit ett sĂ€tt för dessa finansoligarker och deras mullvadar inom den amerikanska statsförvaltningen att destabilisera vĂ€rlden Ă„t globalisterna. I likhet med den internationella narkotikahandeln har detta organiserats av CIA.
 • Genom mitt besök och tal hĂ€r informeras ni nu om att frĂ„n och med 2017 gĂ€ller nĂ„got helt annat. Ni skall omgĂ„ende avsluta allt stöd till ISIS och islamsk terrorism och istĂ€llet utrota denna mĂ€nsklighetens styggelse.
 • Ve den avdelningschef inom er myndighet (CIA) som försöker obstruera detta.

 

Genom besöket har Trump satt en enorm press pÄ finansoligarkernas mullvadar inom CIA.

Alternativet att inte följa de nya direktiven kan sluta i ond brÄd död.

Skottlossning mellan CIA och NSA har enligt uppgift redan intrÀffat i New York.

Trumps strategi bakom besöket hos CIA: HĂ„ll dina vĂ€nner nĂ€ra – och dina fiender Ă€nnu nĂ€rmare…

Veta mer?

LĂ€s vĂ„r bok VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan”

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Lasse, 2017-01-29 @ 08:31

   Vu behöver sluta lyssna till (((SVD))) och (((AB)))

  • By Peter Grafström, 2017-01-24 @ 08:48

   Trump sade i Cias kolonn-försedda byggnad, “vi mĂ„ste göra oss av med kolonnerna”. Somliga tolkar det som en syftning pĂ„ femte-kolonnerna. PĂ„ ytan sades det i samband med att det behövdes mer plats för Ă„hörare för att kolonnerna tog upp utrymme.

  • By TLarsson64SE, 2017-01-24 @ 01:26

   Det riktigt intressanta blir att se vad som hÀnder med Kina. Det finns starka misstankar att Trump handlar om globalisternas strategibyte: WW3 med axeln Ryssland/Kina blir för mycket för USA. DÀrför avser man nu att skapa fred med Ryssland och instÀlla andra operationer som Àr onödiga belastningar. Ryssland skall förrÄdas nÀr Kina har hanterats. För att kunna lura Ryssland i fÀllan, krÀvs en övertygande utrensning i de egna leden. Trump har vÀckt hoppet om en genuin revolution gentemot globalisterna; men det gÄr inte att helt tro pÄ honom förrÀn han visar att Àven situationen med Kina gÄr mot fred.

  Other Links to this Post

  statcounter