NÀsta fas i systemkollapsen: Inbördeskrig eller en regering som axlar sitt ansvar?

Senast uppdaterad: 2016-01-23


Den enklaste motmedlet pÄ det verkstÀllande av den s k Kalergiplanen som massinvasionen av illegala och asylsökare utgör Àr att tvinga regeringen att omgÄende genomföra följande ÄtgÀrdsprogram:

 1. OmgÄende inleda direkt- och massavvisningar av asylsökare i kategorin ensamstÄende mÀn.

  NĂ€stan inga av de som anlĂ€nder kommer frĂ„n lĂ€nder i krig och kan dĂ€rför direktavvisas – oaktat innehav av ev id-handlingar.

 2. I övriga fall Àr frÄgan i vilken utstrÀckning ensamstÄende mÀn i vapenför Älder överhuvudtaget kan vara flyktingar.

  Är de snarare inte desertörer, om inte i lagens mening sĂ„ i vart fall moraliskt, dĂ„ de flyr ansvaret att ta hand om sina egna lĂ€nder?

  Sedan finns den bekrÀftade verkligheten att Ätskilliga av dessa mÀn Àr kriminella, ev ocksÄ terrorister, som vill Sverige illa.

  Man mĂ„ste i sammanhanget ocksĂ„ frĂ„ga sig hur mycket “barn” individer som pĂ„ egen hand, ofta under strapatsliknande former, tar sig hela vĂ€gen till Nordeuropa frĂ„n frĂ€mmande kontinenter faktiskt Ă€r?

 3. Vad gÀller alla de ensamstÄende mÀn som olagligen vistas i landet (enligt uppgift över 40 000), mÄnga av dem asylsökare som fÄtt avslag: Varför inte införa en tidsbegrÀnsad amnesti för dessa, sÄ att de i gengÀld mot att de frivilligt anmÀler sig hos myndigheterna erhÄller ekonomisk hjÀlp för att under mÀnskliga former kunna ÄtervÀnda hem till sina egna lÀnder och vÀl dÀr erbjudas en bra nystart.
 4. AnvÀnda samma frivillighetsmodell ocksÄ pÄ svenska passinnehavare med invandrarbakgrund och dubbelt medborgarskap och som misslyckats med att integrera sig i Sverige.

LĂ€sare som vill veta mer om Kalergiplanen rekommenderas boken “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€sare som vill veta mer om planen pĂ„ att förstöra Sverige och vĂ€rlden rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter