Systemkollaps Illuminati

Senast uppdaterad: 2015-12-31
Rubrikens systemkollaps Ă€r inte de pĂ„gĂ„ende försöken att förstöra Europas nationalstater – utan kollapsen av den dolda maktens lögner om vad som i skrivande stund Ă€r pĂ„ gĂ„ng och vem som egentligen styr vĂ€rlden.

Hur reagerar en trollkarl om det trick han genomför kollapsar och verkligheten – i alla sin kranka blekhet – uppenbaras för Ă„skĂ„darna?

LÄtsas att fadÀsen Àr en del av tricket och pÄ stÄende fot Àndra i manuset?

Ta till distraktion och dra publikens uppmÀrksamhet bort frÄn debaclet?

Om kollapsen Àr för omfattande och inget annat hjÀlper skulle en drastisk ÄtgÀrd kunna vara att starta brandlarmet och tömma salongen.

 

Den nakna kejsaren

Corbettreport intervjuar visselblÄsaren Sibel Edmonds om situationen i Turkiet.

Efter Rysslands ingripande pĂ„ Syriens sida hösten 2015 kunde systemmedia inte lĂ€ngre dölja förhĂ„llandet att ISIS (liksom tidigare al-Qaida, det muslimska brödraskapet och alla andra fejkorganisationer) inte Ă€r nĂ„got annat Ă€n lejda hejdukar utbildade, finansierade, utrustade och kontrollerade av VĂ€sts underrĂ€ttelsetjĂ€nster och dess allierade – allt pĂ„ uppdrag av finansoligarker i London, Washington och Tel Aviv.

Visst – Turkiets president Erdogan med familj stödjer ISIS.

Men detta Àr inte nÄgon nyhet och ej heller det viktigaste att kÀnna till.

Systemmedia tiger nogsamt ihjÀl vÀsentliga fakta liksom reflektioner om hur samarbetet med ISIS kunnat ske trots USA:s alla vakande satelliter och avlyssnade telefonsamtal och alla lÀsta epost-meddelanden.

Verkligheten Ă€r att Erdogan Ă€r blott en underkonsult till NATO och VĂ€st och dess oligarker – en man i dag synes beredd att offra för att rĂ€dda sina egna skinn.

Vilket blir finansoligarkernas nÀsta steg, om allmÀnheten inte lÄter sig luras och dras med i den pÄgÄende hysterin?

LÀsaren inte förvÄnas om finansoligarkerna startar brandlarmet och sparkar i gÄng ett vÀrldskrig, som nÀr det vÀl startat, riskerar att spinna bortom all kontroll.

Även huset Saud i Saudiarabien har ju hamnat i systemedias blickfĂ„ng – trots att avhuggna huvuden alltid rullat pĂ„ gatorna i huvudstaden Riyad.

Eller mÄhÀnda Àr finansoligarkerna sÄ pressade att de vÀljer den största falskflagg attack som tÀnkas kan: manifestationen av nÄgon form av hot som inte kommer frÄn jorden.

LĂ€sare som Ă€nnu inte bottnat i förstĂ„elsen att den internationella politiken blott Ă€r gatuteater, dĂ€r publiken luras att delta i rollen som skĂ„despelare, finner i böckerna “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan” samt “Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen” vĂ€rdefull bakgrundsinformation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Other Links to this Post

  1. Blueshift » VĂ„ldtĂ€kstsunamin – Feministregimen Löfven AWOL — 2016-01-07 @ 12:54

statcounter