Det hemliga skÀlet till riksmedias förnyade lögner om Syrien

Senast uppdaterad: 2016-02-09


Den amerikanske historikern och författaren Webster G. Tarpley talar med den franske Mellanöstern-experten Thierry Meyssan i Syrien.

Syriens demokratiskt valda regeringschef Bashar al-Assad hĂ„ller pĂ„ att vinna kriget mot VĂ€sts terroristgrupper i landet, inklusive ISIS/Daesh…

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Jakob Lipczynski, 2016-02-11 @ 10:52

   Jag Àr inte sÀker pÄ att al-Assad hÄller pÄ att vinna kriget, dÀremot hÄller han pÄ och inte förlora det. Han kommer, med rysk och iransk hjÀlp, att Äterta de viktigaste stÀderna men att fÄ tillbaka hela Syrien kommer inte att gÄ med nÀrvarande, för dagen, faktorer och tillgÀngliga medel. Det Àr vÀl kanske lika bra eftersom det bara Àr den vÀstra delen av landet som Àr anvÀndbart. Turkiet dÀremot trodde (och konspirerade) att al-Assad skulle försvinna inom ett Är (2012) och att hela flyktingkrisen aldrig skulle intrÀffa. Nu har de ett enormt problem och de skickar de flesta de slÀpper in till Europa. DÀrför borde det enda rÀtta av Europa vara att bygga en enorm mur mellan Grekland/Bulgarien och Turkiet och sÀtta vissa flottor pÄ att bevaka den grekiska ö-vÀrlden.

  Other Links to this Post

  statcounter