Sverige vaknar – reaktionen pĂ„ globaliseringen hĂ€r, men rĂ€cker den?

Senast uppdaterad: 2015-04-06
Det visade sig bli Sveriges bönder som först satte ned foten i protest mot den pÄtvingade sprÄngmarschen in i finansoligarkernas globala diktatur.

Det skedde under parollen landsbygdsupproret.

Initiativtagaren mot den “fanatiska urbaniseringen” heter Erika SörengĂ„rd och Ă€r frĂ„n Örebro.

Den breda reaktionen mot globalisternas vÄta drömmar har i Sverige i dag alltsÄ ett startdatum: den 3:e april 2015.

NÄgra lÀnkar för lÀsare som vill veta mer och stödja Sveriges bönder, och genom dem alla andra, i befrielsen frÄn globaliseringsvansinnet:

FrÄgan Àr hur lÄngt det hÀr rÀcker för att förmÄ rikspolitiker som fastnat i globaliseringsrusets missbruk att ÄtervÀnda till livet.

Kontantuppropet har ju sedan 2012 samlat in snart 6 000 namn och resulterat i en riksdagsinterpellation (2012) och en frĂ„gestund i riksdagen (2015) – Ă€ndĂ„ sker inget.

Precis som mĂ€nniskor som fastnat i tungt drogmissbruk inte kan stoppa sig sjĂ€lva i jakten pĂ„ nĂ€sta “fix” sĂ„ synes Sveriges hela politikeretablissemang fast suget pĂ„ nĂ€sta “sil” NWO.

Vad krÀvs för att förmÄ denna klass av obotliga missbrukare att ta tag i sina liv och börja ÄterstÀlla Sverige till hur det var?

 

 

LÄngfredagen den 3:e april 2015: Landsbygdsupprorets Erika SörengÄrd i samtal med Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht pÄ mynttorget i Stockholm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Bernt, 2015-04-07 @ 18:52

  Vad bra med nÄgra som sÀger nÄt.
  Kan vi andra gÄ vidare utifrÄn detta initiativ tror ni??
  det sker ju öppet till allas beskÄdan.
  Det gÀller att lÄta sig inspireras!

 • By Jan-Ola Gustafsson, 2015-04-06 @ 18:45

  Lantbrukarna stryps till konkurs av “sina egna” organisationer, de s k bondeĂ€gda megakoncernerna Arla och Scan, som lever sina egna liv pĂ„ ryggen av hĂ„rt arbetande och skuldtyngda lantbrukare.
  Bönderna skulle klara sig bÀttre med lokala/regionala kooperationer ungefÀr som det fungerade innan byrÄkrater, finansspekulanter och stordriftsfantaster gjorde bönderna till moderna torpare/rÀnteslavar.

Other Links to this Post

statcounter