Vandringen in i polisstaten – Socialdemokratin darrar pĂ„ manschetten

Senast uppdaterad: 2017-09-12
Videon till höger togs nÀr polisen pÄ eftermiddagen den 10 september 2017 överföll, misshandlade och grep en grupp medlemmar i nordiska motstÄndsrörelsen (NMR) pÄ vÀg hem efter en fotbollsmatch.

HÀndelsen Àr den senaste i en kampanj i vilken polisen sedan ett par veckor tillbaka eskalerat trakasserierna av medlemmar i NMR.

Vad Àr det regimen Löfven och dess huvudmÀn önskar uppnÄ?

Försöka skrÀmma NMR inför MotstÄndsrörelsens planerade demonstrationen i Göteborg den 30:e september 2017?

Har Sveriges statsbÀrande parti, Socialdemokraterna (SAP), drabbats av insikten att deras politiske huvudmotstÄndare inte Àr M eller SD, utan utgörs av ett socalistparti som Àr nationalistiskt och som med en till synes mycket stark organisationsförmÄga arbetar sig upp underifrÄn?

Det tvĂ„ tydligaste tecknen pĂ„ att detta kan vara fallet (1) hur den socialdemokratiska rörelsen, inklusive fackförbund, i en koordinerad manöver nyligen försökte “pinka in” samtliga “revir” dĂ€r NMR skulle kunna tĂ€nkas hĂ„lla 1:a maj demonstration i dalarna 2018, samt (2) den kampanj av trakasserier Sveriges i dag helt centraliserad, militariserad och till synes fascistifierad poliskĂ„r, utsĂ€tter NMR och dess medlemmar för.

Vilket Àr dÄ maktens problem med NMR?

Maktens problem med NMR kan vara att MotstĂ„ndsrörelsen Ă€r det enda för svenska riksdagen registrerade parti som Ă€r antiglobalistiskt_ det vill sĂ€ga utgör en politisk motkraft mot den av internationella finansfamiljer artificiellt skapade och pĂ„drivna processen att pĂ„ ruinerna av ett förstört Sverige och en förstörd vĂ€rld upprĂ€tta en global diktatur dĂ€r de enda av makten “godkĂ€nda” mĂ€nniskorna Ă€r de som stat och bank mikrochippat och genom detta hĂ„ller som livegna.

NĂ„gra artiklar

 

Nedan: Radio Nordfront diskuterar den senaste tidens angrepp frÄn polisen

Listen to “RN DIREKT#47: Kriget med makthavarna! Och FashWave-tema!” on Spreaker.

 

Nedan: vittnesmÄl frÄn hÀndelsen i videon ovan

KĂ€lla: https://www.nordfront.se/polisattacken-stockholm-exklusiv-film-och-vittnesskildring.smr

     Vi var ett par aktivister och medlemmar frĂ„n NĂ€ste 1 som hade varit pĂ„ fotbollsmatch mellan AIK och Hammarby och möttes upp efter matchen utanför arenan. Vi begav oss dĂ€refter tillsammans mot BlĂ„sut tunnelbanestation. Utanför tunnelbanestation var polisnĂ€rvaron hög, bĂ„de i form av civilpoliser, poliser i uniform samt en drös piketbussar. Vi stannade till utanför stationen, dĂ„ det var kö och mycket folk som skulle in.
     En av de vĂ„ra sa plötsligt att han kĂ€nde igen en av poliserna som stod uppradade bakom oss, och man sĂ„g tydligt att polisen kĂ€nde igen honom dĂ„ han följde hans minsta rörelse. MotstĂ„ndsmannen stod och pratade och gestikulerade, nĂ€r plötsligt samma polisman kommer fram och sĂ€ger att motstĂ„ndsmannen ska ”lĂ€gga av med det han hĂ„ller pĂ„ med”. NĂ€r han dĂ„ undrar vad polismannen syftar pĂ„, sĂ„ rusar flertalet poliser fram mot oss med dragna batonger.
     Tre av oss drogs ivĂ€g och blev nedtryckta pĂ„ marken och en blev slagen i bakhuvudet med en batong samtidigt som resten av poliserna motade bort flera upprörda Ă„skĂ„dare.
     Folkmassan utanför tunnelbanestation reagerade pĂ„ gripandena och det oprovocerade vĂ„ldet. MĂ„nga protesterade och ifrĂ„gasatte Ă€ven polisens agerande. Polisen gick dĂ„ ivĂ€g med motstĂ„ndsmĂ€nnen till en piketbuss som stod parkerad lĂ€ngre bort. VĂ€l vid piketbussen kunde man höra hur en polis ringde in gripandet med orden ”Tre gripna, medlemmar i NMR!”
     Sedan kom det fram en polis och slet mobilen ur handen pĂ„ mig medan jag filmade och förklarade att han tĂ€nker beslagta den som ”bevismaterial”, varpĂ„ han stĂ€ngde av filmandet. Jag förklarade för honom att han inte har rĂ€tt att ta min mobiltelefon samt att jag har rĂ€tt att filma pĂ„ allmĂ€n plats. Dessutom förklarade jag att jag Ă€r journalist Ă„t en grundlagsskyddad tidning och att mobiltelefonen innehöll kĂ€llskyddat material och att de dĂ€rmed inte fick beslagta den. Efter mycket diskussion fram och tillbaka fick jag tillbaka min mobiltelefon, dock efter att de lagt över filmen pĂ„ sin dator.
     NĂ€r jag sedan frĂ„gade vad de var gripna för fick jag bara till svar:
     â€” Du vet varför.
     Jag gav mig dock inte och frĂ„gade gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng, men fick samma svar. Till slut tröttnade polismannen pĂ„ mig och sade:
     â€” Du vet varför, vi vet att de Ă€r medlemmar i NMR och ja, det Ă€r yttrandefrihet i Sverige, men den gĂ€ller bara till en viss grad.
     Polismannen uppmanade mig vidare att ”hĂ„lla mig borta” frĂ„n dessa ”grabbar”, dĂ„ de inte Ă€r nĂ„got ”bra umgĂ€nge”. Han sade vidare att jag skulle försöka att ”prata dem tillrĂ€tta”.

 

 

 

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

  Tack för ditt stöd!

  Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

  NORDEA: 4064 0030 412
  SWIFT: NDEASESS
  IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By Solen, 2017-09-13 @ 16:19

   SÄdant hÀr agerande förlorar polisen bara pÄ sjÀlva.

  • By anne, 2017-09-12 @ 23:54

   det Àr bara öppna fÀngelserna

  Other Links to this Post

  1. Upprörande | corneliadahlberg — 2017-09-12 @ 17:59

  statcounter