Har Sverige en hemlig motstÄndsrörelse?

Senast uppdaterad: 2016-05-08
Det har pÄ senare Är blivit alltmer uppenbart att det finns ett starkt och organiserat motstÄnd inom den amerikanska statsapparaten, mot globalisternas plan pÄ att infoga mÀnskligheten och planeten under en diktatorisk vÀrldsregering.

En av de i dag mer synliga aspekterna pÄ motstÄndet verkar vara republikanernas presidentkandidat, fastighetsmagnaten Donald Trump.

Sveriges etablissemang har sedan lÀnge nÀra kontakter med USA:s etablissemang.

I dag Àr frÄgan: inkluderar kontaktytan ocksÄ det organiserad motstÄndet mot globaliseringen?

Pusslar man ihop ett antal fallna dominobrickor i den svenska ankdammen Ă€r det inte svĂ„rt att börja misstĂ€nka att det nĂ„gonstans, nere i den svenska nattvĂ€ktarstatens kryptor, faktiskt kan finnas ett organiserat motstĂ„nd mot globaliseringen – ett motstĂ„nd som genom bl a infokrigföring i ökad takt avpolleterar fiendens agenter, en efter en.

 • Wallenbergs Investor fast i skatterazzia. Detta Ă€r stort. Wallenberg has hitills varit en integrerad del av den dolda makten. Nu har familjen fĂ„tt en offentlig kĂ€ftsmĂ€ll.
 • Epoken Mona Sahlin, PK-Sveriges egen Joseph McCarthy, Ă€r över. Nu stundar rĂ€ttegĂ„ng för brott tanten offentligen erkĂ€nt (men kallar misstag). Skadeverkningarna strĂ€cker sig lĂ€ngre och kan signalera början pĂ„ slutet för betydligt fler, bland andra TV-krumeluren Robert Aschberg och den olagliga och zionistiska underrĂ€ttelsetjĂ€nsten EXPO.
 • Slutet för kryptozionisten Mehmet Kaplan, en terroristsympatisör som infilterat Miljöpartiet.
 • Slutet för Yasri Khan, en terroristsympatisör som infiltrerat Miljöpartiet

Det gÄr idag inte att utesluta att globalisterna inom Sveriges etablissemang i dag funderar pÄ lömska motÄtgÀrder för att kunna fortsÀtta destruktionen av Skandinavien och norden.

I avsnittet nedan presenterar MotstÄndsrörelsens Radio Nordfront ett motiv till den uppskruvade NATO-propagandan: globalisterna tror att det blir lÀttare för utlÀndska soldater att slÄ ned pÄ och döda upprörda svenskar Àn för svenska soldater och poliser att göra det.

Faktum Ă€r att NATO med regerings tillstĂ„nd redan övat inför just den möjligheten…

I avsnittet diskuteras ocksÄ slutet pÄ epoken Mona Sahlin och varför hon hade en egen sÀkerhetsanstÀlld som plockades frÄn sÀkerhetspolisen: Henarndo Labbé Solinas.

Vem Àr denne man?

Spion?

Torped?

Statligt avlönad snuttefilt?

Koordinatorn för all den mötesstörande gatuteater som iscensÀtts för att beröva bl a folkets demonstration och den nordiska motstÄndsrörelsen deras i grundlagen skyddade rÀttigheter att bilda opinion?

Mona Sahlins hemlige agent: Hernando Labbé Solinas, 700213-XXXX.

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Other Links to this Post

  1. TĂ€nkvĂ€rt | corneliadahlberg — 2016-05-17 @ 18:55

  2. Mona Sahlin Ă€r ett emigrationsskĂ€l — Emigrera frĂ„n Sverige — 2016-05-10 @ 19:17

  statcounter