Sverige har redan ett värdlandsavtal Рbefinner sig under det amerikanska kärnvapenparaplyet sedan sex decennier

Senast uppdaterad: 2016-01-22


Sverige har redan ett ‚Äúv√§rdlandsavtal‚ÄĚ. Det √§r med USA och var enda s√§ttet att r√§dda det socialdemokratiska arbetarpartiet fr√•n internt sammanbrott inf√∂r beslutet att Sverige utvecklade egna k√§rnvapen.

L√§sare som vill veta mer om Sveriges egentliga plats i v√§rldsordningen rekommenderas b√∂ckerna “V√§sts m√∂rka hj√§rta” och “Demokrati till D√∂ds”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Sven, 2016-01-28 @ 11:38

  Tala om landsföräderi, men detta är väl ändå toppen. Och förädarna går fria.

 • By Peter Grafstr√∂m, 2016-01-22 @ 16:58

  Det faktum att Nato-vurmarna nu är mycket otydliga om den beskrivna detaljen även om dom i svepande ordalag säger att det redan finns ett nära samarbete, visar att Nato-vurmarna inte vill väcka den Svensson som sover beträffande den stora nackdelen att vara måltavla för kärnvapenmotattacker.
  Deras tystnad avslöjar att vi inte bara bör undvika medlemskap i Nato utan dessutom fundera allvarligt på om det är klokt att ha detta paraply över sig. Angloamerikanerna tänker alltid i termer av att förorsaka alla, även allierade, differentiella försvagningar vilket sker om vi blir indragna. Vi bör räkna med att dom därför kommer att söka få tillstånd förstörelse i Sverige om storkonflikt uppstår. Dollarn tar över i förstörda länder och det är alltid eftersträvansvärt för dem att sprida kaos. I båda världskrigen höll angloamerika igång kriget genom att se till att båda sidor erhöll behövliga leveranser. Någon egentlig ömsesidig geopolitisk konflikt förekom ej utan det var EN internationell storfinans och företagskartells manipulerande.
  Militärt vore det enkelt att förhindra båda världskrigen om man slog till mot svaga länkar i logistiken men så skedde ej genom eliters ingripande. Sverige hade fördel att hålla sig utanför. Vi tillhör inte dom som kan räkna med att styra skeendet på det angivna sättet utan vi löper större risk att bli förlorare om vi dras in.

Other Links to this Post

 1. V√§rdlandsavtal | corneliadahlberg — 2016-01-22 @ 12:42

statcounter