Sverige leder kampanjen att medelst mikrochip boskapsmÀrka mÀnskligheten

Senast uppdaterad: 2016-01-21

Ian R Crane avger lĂ€gesrapport…

Globalistföretaget Sogeti (Cap Gemini) lĂ„ter en av sina svenska lokalchefer bli vĂ€rldens första flygpassagerare som checkar in bara genom att trycka överdelen av sin hand mot en kortsensor…

Man kan frĂ„ga sig vad för en mĂ€nniska som lĂ„ter sig utnyttjas som försöksdjur i sĂ„dana hĂ€r “experiment”, i vilket Arlanda flygplats gladeligen deltog.

Svaret ges pĂ„ företagets hemsida: en avdankad hubot som 1997 blev olyckligt kĂ€r i en mobiltelefon frĂ„n Paris. MĂ„hĂ€nda var skĂ€let till att förhĂ„llandet inte utvecklades att huboten Andreas har mindre liv i blicken Ă€n 1984 Ă„rs Terminator-modell T800…

 

LĂ€sare som inte kĂ€nner till planen pĂ„ att förstöra Sverige och vĂ€rlden rekommenderas boken: “VĂ€sts mörka hjĂ€rta – 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan.”

LĂ€sare som undrar om Sveriges roll i att dra vĂ€rlden in i global diktatur rekommenderas boken Demokrati till Döds – Sveriges vĂ€g in i den globala diktaturen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • By Erik, 2016-01-24 @ 20:49

    …and no-one protesting…

    What next? First chipped, perhaps the next thing is to add serial ports for humans too? So, then they can be programmed electrically.

  • By Pete, 2016-01-22 @ 14:02

    Andreas Sjöström, “Du skyldig till allt vi kan komma pĂ„ till dess du har bevisat motsatsen”, oj dĂ„! Vilken tur att du hade ett “chip” sĂ„ att vi som kontrollerar kontrollörerna inte behöver arbeta för att verkligen bevisa att nĂ„got tokigt hade du nog tĂ€nkt att hitta pĂ„, lille medborgare!
    KontrollsamhÀllets sista utpost, chipade varelser. TÀnk vad hÀrligt sociala vi kommer att bli med sÄdana typer som Andreas Sjöström som ska styra och stÀlla i skepnaden av det sker för vÄrt eget bÀsta.

Other Links to this Post

statcounter