Svensken – vĂ€rldens mest utrotningshotade minoritet

Senast uppdaterad: 2016-10-30
Sverige har sedan 1975, dÄ den dÄvarande statsministern Olof Palme presenterade proposition 1975:26, varit en moralisk stormakt som mÄste upplÄta landet för resten av mÀnskligheten.

Processen har under decennierna dĂ€refter eskalerat, för att under den förre Moderatledaren Fredrik Reinfeldt gĂ„ pĂ„ steroider – och nu under konungarikets nuvarande regeringschef, Stefan Löfven, vĂ€xlat upp till LSD.

Det politiska etablissemanget Àr i dag sÄ höga pÄ sitt dödsdriftsrus att de inte lÀngre ens lever i samma Universum som vÀljarkÄren.

Svensk skolklass 1970

MĂ„hĂ€nda Ă€r det bara en frĂ„ga om tid, innan statsrĂ„den kastar sig ut i luften frĂ„n taket pĂ„ Rosenbad – i förvissning om de ocksĂ„ kan flyga.

Eftersom dödsdriftsknarket statsrĂ„den dagligen pumpar i sig leder till hjĂ€rnskador kanske en framkomlig vĂ€g att upprĂ€tta kontakt med missbrukarna i pundarlyan pĂ„ Helgeandsholmen Ă€r att dra deras fokus till en minoritet som verkligen behöver tas om hand och beskyddas: vĂ€rldens minsta och i dag mest utrotningshotade folk, kultur och sprĂ„k av dem alla – svensken.

VĂ€rldens mesta förstasprĂ„k Ă€r enligt uppgift mandarin, som talas av nĂ€stan en miljard mĂ€nniskor. PĂ„ andra plats kommer spanskan, som talas av ca 400 mlijoner. PĂ„ tredje plats finns engelskan, som Ă€r förstasprĂ„k för ca 360 miljoner mĂ€nniskor, samt hindi – som talas av 295 miljoner mĂ€nniskor.

PÄ femte plats av vÀrldens mest talade sprÄk kommer arabiskan, med 280 miljoner utövare. NÄgot större Àn denna sprÄkgrupp Àr den i stort sett överlappande etniska gruppen araber, som i sin tur en tredjedel av vÀrldens 1,5 miljarder muslimer.

I den andra Ă€nden av sprĂ„kskalan, bland planetens mest sĂ€llsynta sprĂ„k, finner man svenskan – pĂ„ plats 91 av 100.

Bland grannarna Äterfinns Kirundi (Afrika) och Hmong (Sydostasien) och vÀrldens minst talade sprÄk Konkani, som talas av 7,4 miljoner mÀnniskor i sydvÀstra Indien.

Tar man hĂ€nsyn till att bara 6 eller 7 miljoner av Sveriges pĂ„stĂ„tt 9 miljoner invĂ„nare faktiskt Ă€r svenskar, pĂ„ riktigt, sĂ„ hamnar Sverige faktiskt nedanför Konkani – d v s svenskan Ă€r (pĂ„ wikipedias lista) vĂ€rldens mest sĂ€llsynta förstasprĂ„k.

Enligt pundarna i tjackarkvarten i Rosenbad har Sverige fem officiella minoriteter:

 • Judar
 • Romer
 • Samer
 • Sverigefinnar
 • Tornedalingar

Av dessa fem Àr det bara tre som hör hemma i Sverige: Samer, Sverigefinnar och Tornedalingar.

I jÀmförelse med antalet svenskar Àr gruppen Judar ingen minoritet alls. Judar har en enorm samhörighet inom den egna gruppen, oavsett vilket eller vilka lÀnder de för tillfÀllet vistas i och berÀknas totalt uppgÄ till ca 15 miljoner i hela vÀrlden.

Antalet judar pÄ jorden Àr alltsÄ dubbelt sÄ stort som antalet svenskar.

Situationens allvar understryks av den enorma makt judar utövar i Sverige – via bl a klanen Bonnier.

ÄndĂ„ Ă€r det judarna som regeringen vill att svenskar skall tro Ă€r minoriteten?

OcksÄ antalet romer i vÀrlden (Àven det en grupp som vÀgrar integreras i och bli lojala till de samhÀllen de lever i) övertrÀffar antalet svenskar.

ÄndĂ„ förvĂ€ntas svensken att i alla lĂ€gen lĂ€mna företrĂ€de för ocksĂ„ romer. Inklusive att acceptera att de bryter sig in i och tar över deras bostĂ€der.

Det kanske mest iögonfallande Ă€r dock beredvilligheten hos Sveriges nuvarande politiska etablissemang att i Sverige beskydda den förmenta “minoriteten” en kvarts miljard araber och en och halv miljard muslimer – pĂ„ bekostnad av de 6-7 miljoner svenskar som i sitt eget land Ă€nnu icke utrotats.

Vad Sveriges politiska etablissemang sedan 1975 Àgnar sig Ät Àr inget annat Àn folkmord pÄ en av vÀrldens minsta minoriteter: det svenska folket.

FortsÀtt gÀrna knarka, Stefan, men börja göra det rÀtta.

Det finns en etnisk, sprĂ„klig och kulturell minoritet pĂ„ planeten som befinner sig bara nĂ„got decennium ivĂ€g ifrĂ„n att – i sitt eget land – ha utrotats: svensken.

Vi vet inte om du minns det, men du var sjĂ€lv en gĂ„ng en del av detta folkslag – innan du blev globalist och narkoman.

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By JePe, 2016-11-06 @ 16:34

   Var inte medveten om att Sverige Ă€r ett Rockefeller-fĂ€ste. Men med tanken pĂ„ att vi befinner oss mitt i “slutspelet” av nuvarande finanssystem och att “blĂ€ckfisken” kommer att vinna över Rockefeller ser Sveriges framtid ganska grĂ„tt ut. NĂ€r nĂ„gon form av guldankring har Ă„ter införts fĂ„r vi se vas som blir kvar av “gamla” Sverige, men jag Ă€r ganska sĂ€kert att den nuvarande Kommunism (vĂ€nster fascism), Feminism och Genderism kommer att vara “gone forever”. Medelsvensson kommer snart att befinna sig i an vĂ€rld vilken han/hon inte förstĂ„r lĂ€ngre.
   P.S. Det bÀsta exemplet pÄ hur hjÀrntvÀttat man Àr i Sverige Àr hur mÄnga svenskar skulle rösta för Clinton.

  • By Sverker, 2016-10-31 @ 07:41

   Svensken vaknar vÀl nÄn gÄng, men dÄ Àr det försent.
   Har sjÀlv tyvÀrr fÄtt bita i grÀset och fly landet.
   MÀngden svenskar med galloperande stockholmsyndrom Àr mig övermÀktigt.

  Other Links to this Post

  1. Svensken – vĂ€rldens mest utrotningshotade minoritet | Arab Nyheter — 2016-10-31 @ 06:33

  statcounter