Svenska Akademin konverterar till Zionismen – byter sedan bransch och börjar kriga mot Polar Music Prize

Senast uppdaterad: 2016-10-16
“Den gudarna vill förgöra slĂ„r de först med vansinne”, lyder ett antikt talesĂ€tt.

Med citatet som facit Àr det i dag inte svÄrt att misstÀnka att Sveriges nuvarande etablissemang Àr pÄ vÀg att implodera.

Den 13:e oktober kungjorde den sĂ„ kallade Svenska Akademin att Ă„rets Nobelpristagare i litteratur inte Ă€r en författare, utan en musiker – Bob Dylan.

Detta var inte första gÄngen Dylan förlÀnades ett svenskt pris.

Robert Alan Zimmerman – Ă€ven kĂ€nd under artistnamnet “Bob Dylan”

År 2000 erhöll han det Ă„rets Polar Music Prize, för sin musikaliska gĂ€rning.

Nedan: 2 gĂ„nger Rachel Mohlin. Till vĂ€nster i en sketch om kriminalprofessorn Leif G W Perssons syster Birgitta och till höger i en sketch om svenska akademin frĂ„n Ă„r 2016…

 

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 •  

   

   

   

   

  • By Peter Grafström, 2016-10-18 @ 00:35

   Han har skrivit böcker ocksÄ. Men det ser inte bra ut för han anklagas för omfattande plagiering bÄde betrÀffande böcker och musik.
   HÀr en avslöjande kritik av hur han plagierar literatur:
   http://dissidentvoice.org/2013/12/bob-dylan-and-plagiarism/
   Det Àr mindre berömda mÀnniskor som berövas sin berÀttigade ersÀttning sÄ det finns inget skÀl att skydda honom.
   En Herr Damiano, vars hemsidor rensats visar hur Dylan’s Dignity(vĂ€rdighet) Ă€r ett plagiat. Och det gĂ€ller mĂ„nga andra lĂ„tar ocksĂ„. Det Ă€r svĂ„rt att vinna rĂ€ttsligt mot resursstarka motparter och Dylan borde inte lita pĂ„ att advokater som agerar i hans intresse gör det Ă€ven betrĂ€ffande hans anseende. Dylan kanske inte orkar men resultatet Ă€r att han förlorar i anseende. Varför inte göra upp pĂ„ ett anstĂ€ndigt vis. SmĂ„ sĂ„r och fattiga vĂ€nner… Dylans gamla anteckningar gĂ„r ju för stora summor i auktioner.
   Men antagligen Àr han ocksÄ i fara för han har sen tidigt 60-tal rekryterats som en sorts motmedel mot den dÄ existerande oppositionen mot Vietnamkriget. Och det gÄr nog inte att hoppa av ostraffat. Han försökte visst ~1966 men dÄ sabbade dom karriÀren för honom. Eftersom det Àr oklart hur mkt som var egen kreativitet sÄ rÀckte det kanske med att lÀmna honom Ät sin egen förmÄga för att sÀnka honom?
   Han kanske Ă€r ett offer för en gammal regeringsintrig som han inte kan ta sig ur. Vem vet. Man skall kanske inte döma för hĂ„rt…

   ADMIN

   Tack för info, men vÄr artikel handlar om svenska akademin.

  Other Links to this Post

  statcounter