Stormvarning Almedalen

Senast uppdaterad: 2017-06-30
I Sverige rÄder enligt grundlagarna frihet att yttra sig och bilda opinion.

Samtidigt hÀrbÀrgerar landets politiska etablissemang Äsiktspoliser som vill undergrÀva och beskÀra denna frihet och bara godkÀnna vissa tankar.

Uppfattningar som inte hotar den pÄgÄende globaliseringen: processen att pÄ ruinerna av Sverige, dess oavhÀngighet, sprÄk, kultur och ursprungsbefolkning, upprÀtta en kontantlös global tyranni.

I desperat försök att jÀmka samman och rationalisera diametralt motsatta begrepp som frihet och ofrihet, sjÀlvbestÀmmande och globalisering, sjunker etablissemanget allt djupare ned i kollektiv psykos.

HjÀrnröntgen av Sveriges politiska etablissemang

Trots förvirringen verkar man i dag i alla fall ha identifierat en fiende att projicera den egna hĂ€rdsmĂ€ltan pĂ„ – liksom en dĂ€rmed relaterad koordinat i tid och rum.

Fienden Àr det hos valmyndigheten registrerade politiska partiet Nordiska MotstÄndsrörelsen.

Tidsrumskoordinaten: Visby under Almedalsveckan, den 2 till 9 juli 2017.

 • Distributören: 247 kr
  Bokus: 292 kr
  Ad Libris: 295 kr
 • Distributören: 23 2kr
  Bokus: 281 kr
  Ad Libris: 285 kr
 • Fast egentligen Ă€r MotstĂ„ndsrörelsen bara en halmgubbe – en lĂ„tsasfiende.

  Den riktiga fienden, den vars namn den dolda makten inte öppet vĂ„gar peka ut, Ă€r alla de medborgare som genomskĂ„dat globaliseringen och tappat förtroendet för dess föresprĂ„kare – liksom processens i dag kanske mest pĂ„tagliga uttryck: det pĂ„gĂ„ende folkmordet pĂ„ Sverige och dess ursprungsbefolkning: de etniska svenskarna.

  PÄ grund av att MotstÄndsrörelsen sökt och fÄtt beviljat tillstÄnd att hÄlla en manifestation i Visby under Almedalsveckan, har nÄgra namnkunniga politiker öppet förklarat att de inte avser nÀrvara vid den sÄ kallade politikerveckan i början pÄ juli,

  Sist ut i raden av dessa yttrandefrihetens öppna fiender Àr Sveriges utrikesminister Margot Wallström, som frÄn sitt Elfenbenstorn i hjÀrtat av FjolltrÀsk den 28 juni 2017 ifrÄgasatte MotstÄndsrörelsens rÀtt att nÀrvara och delta i Sveriges kanske mest högprofilerade politiska evenemang.

  Vad Wallström gjorde Àr inget annat Àn att i kraft av sitt Àmbete uppmana myndigheter som inte lyder under hennes department att bryta mot grundlagen.

  I ett land med fungerande folkstyre, borde Wallströms offentliga bannbula ha resulterat i en anstormning av anmÀlningar mot henne till Riksdagens Konstitutionsutskott (KU).

  TyvÀrr Àr det bara riksdagsledamöter som kan anmÀla statsrÄd till KU.

  Men det kan bli vÀrre.

  Vilket blir den dolda maktens nÀsta steg i försöken att stoppa svenskens uppvaknande inför det enorma hot globaliseringen utgör mot hans vÀlstÄnd, livsföring och land?

  En falsk flagg attack i Almedalen som skylls pĂ„ MotstĂ„ndsrörelsen – eller kanske till och med pĂ„ Ryssland?

  Romaner i kategorierna “memento” eller “predicitve programming” rörande just detta uppslag har redan publicerats:

  LÀsare som önskar veta mer om falskflagg attacker och terrorism har den hÀr boken:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • By LegeNet, 2017-06-30 @ 14:28

   Eftersom grundlagen definierar vad staten Àr, sÄ Àr det inte staten som agerar dÄ grundlagen bryts.

  • By Sigge J-son, 2017-06-30 @ 10:20

   NÄgra meningar föll ju bort frÄn den ursprungliga texten:

   Det Ă€r alltsĂ„ VI — ALLA icke hjĂ€rntvĂ€ttade klarsynta etniska Svenskar — som Ă€r “hotet mot demokratin” och dĂ€rmed “Fienden” som mĂ„ste kriminaliseras via efterkonstruerade juridiska “tillĂ€gg/gummiparagrafer” i lagtexter och bekĂ€mpas med ALLA medel!!
   VI 50-talister som jobbat sedan tonĂ„ren och tillsammans med vĂ„ra förĂ€ldrar samt mor-och farförĂ€ldrar byggt upp det Sverige vi HADE runt 1970 — vilket dĂ€refter i eskalerande takt raserats till den sorgliga rest vi ser idag….

  • By Sigge J-son, 2017-06-30 @ 09:41

   MKT bra summering — precis Mitt-i-prick!!!

   För det ÄR nĂ€mligen pĂ„ det viset, att vad protesterande etniska Svenskar Ă€n sĂ€ger i den offentliga debatten mot t.ex. avskaffande av sedlar & mynt, eskalerande okontrollerad MASS-invandring, den kollapsade sjukvĂ„rden, CO2-beskattning pga “klimathotet”, den ineffektiva/inkompetenta Polisen samt det havererade rĂ€ttssystemet — sĂ„ förvrids det av Ring-P1, (((etablissemanget))), politiker och kosher-media till exempelvis “konspirationsteorier”, “nazism”, rasism, “hatbrott” och/eller “ett hot mot demokratin”!

  Other Links to this Post

  1. Blueshift » Stormvarning Almedalen – Life, Death and all between — 2017-06-30 @ 22:48

  2. Stormvarning Almedalen | corneliadahlberg — 2017-06-30 @ 11:58

  statcounter