Staten pĂ„ vĂ€g införa tvĂ„ngsvaccinering – DN censurerar

Senast uppdaterad: 2016-04-04

NedanstÄende saxat frÄn Linda Karlströms vaccin.me..

DN tog ned denna debattartikel om riskerna med tvÄngsvaccinering i Sverige

Debattartikeln ”VĂ„ra barn ska inte tvĂ„ngsvaccineras” av Sara Boo, Scott Tips, Marina Ahlm, Linda Karlström och Michael Zazzio publicerades torsdagen morgon den 7 januari 2016 pĂ„ DN Åsikt, men ett par timmar senare togs den ned. Innan publicering hade artikeln refuserats av DN Debatt som hĂ€nvisade till DN Åsikt. Kravet var att artikeln mĂ„ste ha bra kĂ€llhĂ€nvisningar, vilket adderades till artikeln. Texten godkĂ€ndes av DN Åsikt varpĂ„ den publicerades. DĂ€refter hĂ€nde nĂ„got. Artikeln togs ned.

Klockan 11.22 fick Sara Boo följande mail frĂ„n DN Åsikt:

Hej,
Vi har trots allt bestÀmt oss för att inte publicera ditt inlÀgg.
Med vÀnlig hÀlsning,
Jessika Svensk, redaktör DN.Åsikt
asiktsredaktionen[snabel-a]dn.se

VÄSTS MÖRKA HJÄRTA – DEMOKRATI TILL DÖDS

LÀs dem i dag - i morgon Àr det försent...

VÄra barn ska inte tvÄngsvaccineras

I en motion till riksdagen föreslÄr Sofia Arkelsten (M) att det allmÀnna vaccinationsprogrammet ska bli obligatoriskt. Vi anser att det mÄste vara upp till förÀldrarna att bestÀmma om man vill utsÀtta sitt barn för riskerna som vaccinering faktiskt medför.

Argumentet för att införa ett obligatoriskt vaccinationsprogram handlar ofta om att de som vÀljer bort vaccinet utsÀtter andra för fara nÀr de inte Àr med och motverkar förebyggande mot smitta. Det anförs ocksÄ i Sofia Arkelstens motion.

  • Men var Ă€r de vetenskapliga bevisen för att de som tackar nej till vaccin utsĂ€tter sina barn för fara?
  • Var Ă€r de vetenskapliga bevisen för att vaccin inte leder till onödiga iatrogena sjukdomar?
  • Var Ă€r de lĂ„ngsiktiga studierna som bevisar vacciners sĂ€kerhet?
  • Var Ă€r de vetenskapliga bevisen för att vaccinerade Ă€r friskare och har bĂ€ttre hĂ€lsa Ă€n ovaccinerade?
  • Var Ă€r de vetenskapliga bevisen för att ovaccinerade utsĂ€tter vaccinerade för fara?

Och skulle det inte finnas sÄdana vetenskapliga bevis sÄ faller ju hela syftet med att vaccinera överhuvudtaget!

Socialstyrelsen skriver sjÀlva:

”vacciner som utvecklades i början eller mitten av förra seklet vanligtvis inte Ă€r utvĂ€rderade med dagens krav pĂ„ placebokontrollerade effektprövningar. Detta gĂ€ller till exempel difteri, stelkramp, polio, mĂ€ssling och i vĂ€stvĂ€rlden röda hund.”

SÄ, trots att vacciner inte har genomgÄtt korrekta vetenskapliga prövningar sÄ tas det för givet att det skulle vara vetenskapligt bevisat att vacciner skulle vara sÀkra och effektiva. Inga lÀkemedel Àr utan biverkningar och detta gÀller sÄledes Àven vaccin.

I en studie frÄn 1991, publicerad i Journal of the Royal Society of Medicine kom man fram till det spontana rapporteringssystemet missade uppemot 98 procent av biverkningarna.

I en annan rapport publicerad i den vetenskapliga tidskriften JAMA kom forskarna fram till slutsatsen att endast omkring 1 procent av alla biverkningar blir rapporterade till FDA (USA:s motsvarighet till LĂ€kemedelsverket).

I Kina visade en studie att av alla biverkningar som rapporterades i Shanghai 2009, var 42,5 procent vaccinbiverkningar med sÄ allvarliga reaktioner som njurinsufficiens, trombocytopeni, lymfadenopati, anafylaktisk chock och dödsfall.

Det finns mÄnga exempel pÄ smittspridning trots hög vaccinationstÀckning. Det Àr dags att inse det faktum att vaccin inte Àr sÄ effektiva som man frÄn början har trott. Vacciner ges till hela folkgrupper i syfte att skydda ett fÄtal mÀnniskor och det Àr dags att stÀlla sig frÄgan om det Àr etiskt försvarbart att riskera hela folkgruppers hÀlsa till förmÄn för ett fÄtal mÀnniskor, dessutom med tveksam bevisföring.

Under decennier har mÀssling i USA bara ökat trots obligatorisk vaccinering.
Epidemier i skolor
med 99 procents vaccinationstÀckning har förekommit pÄ flera hÄll. Dödligheten har tiodubblats. PÄ en drabbad gymnasieskola visade en översyn av patientjournalerna att samtliga av de 411 elever hade dokumentation av en dos med vaccination mot mÀssling, helt i enlighet med Illinois lag. Alla elever insjuknade vilket visar att sjukdomen kan uppkomma i populationer trots 100 procents vaccinationstÀckning.

VĂ„ra spĂ€dbarn, det ömtĂ„ligaste som vi har, som inte ens har hunnit utveckla nĂ„got bra immunförsvar fĂ„r 21 vacciner (vissa vacciner Ă€r koncentrerade till en och samma spruta) under loppet av 18 mĂ„nader, i det svenska barnvaccinationsprogrammet. En del barn – de som har Ă€nnu sĂ€mre immunförsvar Ă€n normalt kan fĂ„ upp till 27 vacciner under samma tidsperiod. Detta motsvarar att en vuxen individ fĂ„r omkring 200 vacciner under samma tidsperiod om man rĂ€knar lĂ€kemedel per kg kroppsvikt. VĂ„gar Sofia Arkelsten och andra med tvĂ„ngsvaccineringstankar tĂ€nka sig att genomgĂ„ en sĂ„ pass aggressiv vaccinationsperiod innan de uttalar sig?

UtifrÄn de mÀnskliga rÀttigheterna, Àr sÄdana politiska tilltag som att tvÄngsvaccinera mÀnniskor ett pÄtvingat straff och som rÀttsligt kan rubriceras som överlagt mordförsök samt försök till vÄllande till kroppsskada eftersom vi vet att vaccinering med sÀkerhet leder till allvarliga individskador, sjukdomstillstÄnd och dödsfall för en del individer. Det mÄste stÄ var och en fritt att vÀlja om man skall utsÀtta sig sjÀlv och/eller sina barn för sÄdana uppenbara risker. Vi kan inte i ett humant demokratiskt samhÀlle med tvÄngstaktik och berÄtt mod offra vissa barn.

Text: Sara Boo ordförande för National Health Federation Sweden. Scott Tips, president National Health Federation. Marina Ahlm, sekreterare NHF Sweden och medarbetare pÄ Vaccin.me. Linda Karlström redaktör pÄ Vaccin.me. Michael Zazzio, medicinsk forskare samt ordförande föreningen SARA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter