Stalingrad 2.0 – Israels golgatavandring mot historiens krematorium

Senast uppdaterad: 2015-10-17
Den 7:e oktober 2015 var dagen det angloamerikanska imperiet en gÄng för alla gick in i vÀggen och sÄg slutet pÄ en epok.

I motsats till Stalingrad 1.0, dĂ€r tvĂ„ miljoner mĂ€nniskor sĂ€gs ha dött, var de mĂ€nskliga offren betydligt fĂ€rre. SkĂ€let Ă€r karaktĂ€ren hos ledarna i den i dag ledande nationen i den nyfödda multipolĂ€ra vĂ€rlden – Ryssland.

Det Àr nÀmligen sÄ hÀr: pÄ den internationella storpolitikens brÀde spelar USA poker, medan Ryssland spelar schack.

Den historiska vattendelaren utgjordes av Moskvas framgÄngsrika attack mot 11 terroristmÄl i Syrien, en attack som genomfördes med 26 kryssningsrobotar avfyrade frÄn Kaspiska havet.

HÀndelsen bekrÀftar inte bara att Ryssland uppnÄtt nÄgon slags militÀrteknisk paritet med USA, utan ocksÄ att det antirobot-system (ABM) USA sedan Kalla Krigets slut i takt med NATO:s expansion tagit allt nÀrmare Ryssland, ett slag reducerades till en enorm felsatsning av amerikanska skattemedel.

Det amerikanska ABM-systemet Àr avsett för att skjuta ned ballistiska robotar pÄ vÀg mot Nordamerika, d v s kÀrnvapenbestyckade raketer som flyger i bÄgformade banor högt upp i atmosfÀren för att mot slutet av fÀrden trilla ned i huvudet pÄ ovetande amerikanare.

Det dolda stratagement bakom systemet Ă€r, eller var (som det Ă€r i dag), inte att skydda NATO-medlemmar i Europa, utan att ge Washington förstaslagskapacitet – d v s kunna starta och vinna ett kĂ€rnvapenkrig mot Ryssland, utan att Ryssland kan göra nĂ„got Ă„t det.

 

FrÄn Paritet till överlÀgsenhet

Den korta versionen av vad kartan högst upp i artikeln visar Àr att Ryssland tack vare sin geografi ur ett militÀrteknologiskt perspektiv efter den 7:e oktober 2015 totalt dominerar Europa och Mellanöstern. Ryssland kan nÀmligen frÄn sitt eget territorium slÄ ut terroristbaser och andra motstÄndare, inklusive USA:s stridskrafter, utan att dessa synes kunna göra nÄgot Ät det.

Ett memento utspelade sig nÀmligen i Svarta Havet vÄren 2014, nÀr ett ryskt stridsflygplan frÄn 1967 fullstÀndigt krossade moralen ombord pÄ det amerikanska krigsfartyget Donald Cook.

Det skedde nÀr den ryske piloten med en knapptryckning slog av all elektronik ombord pÄ det amerikanska fartyget och sedan genomförde 12 fingerade attacker mot det, som hade de varit verkliga, hade placerat fartyget pÄ havets botten inom ett par minuter.

Ännu en nyhet som “missats” av svensk riksmedia Ă€r förhĂ„llandet att Ryssland, medelst sin förmĂ„ga till telekrigföring, har upprĂ€ttat en gigantisk elektromagnetisk kupol över östra Syrien och Medelhavet, en dom med 300 km radie i vilken NATO och USA Ă€r blinda och döva.

Inte ens amerikanska satelliter förmÄr enligt uppgift att penetrera den hÀr domen och se vad som sker i Syrien.

FrÄgan Àr hur i vilken skala Ryssland kan projicera denna kapacitet.

Sommaren 2014 stÀngde man alltsÄ ned ett enskilt fartyg. Hösten 2015 projiceras förmÄgan inom ett omrÄde pÄ drygt 280 tusen kvadratkilometer.

Var gÄr egentligen den yttre grÀnsen för den ryska kapaciteten inom telekrigföring hösten 2015?

 

Samtidigt i Sverige

Att svensk media inte kommer informera lÀsaren om det hÀr enorma historiska omslaget i vÀrldspolitiken beror i hög utstrÀckning pÄ att landets chefredaktörer dÄ först mÄste informera lÀsaren om att Sverige och vÀrlden befunnit sig i krig sedan den 11:e september 2001.

Det vill chefredaktörerna inte göra eftersom detta Àr detsamma som att erkÀnna att de Àr fullblodssociopater som Àgnat sina yrkesliv Ät att ljuga och bedra.

Sedan finns sjÀlvmordsbombarna inom Alliansen, ja, nÄgot annat gÄr det faktiskt inte att kalla moderaternas Anna Kinberg-Batra, kristdemokraternas Ebba Busch Thor, folkpartiet fascisternas Jan Björklund och Centerns Annie Lööf, nÀr dessa i den förÀndrade omvÀrldssituationen dÀr Ryssland med framgÄng pÄ slagfÀltet börjar rulla tillbaka den amerikanska globalismen för att implementera en multipolÀr vÀrld, istÀllet Àn hÄrdare vill knyta Sveriges öde till ett döende imperiums oundvikliga slut.

Utomlands har dock reaktionerna varit annorlunda.

Bara nĂ„gra timmar efter Stalingrad 2.0 förklarade EU-kommissionens president Jean-Claude Juncker att “Vi kan inte tilllĂ„ta att vĂ„rt förhĂ„llande med Ryssland dikteras av Washington.”

För Juncker verkar “vi” i sammanhanget vara detsamma som Europa.

 

Sanning och konsekvens

Den store förloraren vid Stalingrad 2.0 Àr dock inte ett sanslöst överanstrÀngt USA, som faktiskt skulle mÄ mycket bÀttre av att göra processen kort med sina inhemska zioneokonservativa sociopater och ÄtergÄ till att bli den vÀn till Europa mÄnga Ànnu minns det som och ocksÄ vill se det som.

Den i sÀrklass största förloraren vid Stalingrad 2.0 Àr i sjÀlva verket Israel, denna av FN en gÄng terrorstÀmplade entitet som aldrig var ett riktigt land utan blott en internationell husockupant med kÀrnvapen.

För att vara ett riktigt land krÀvs nÀmligen att man har en grundlag, en konstitution, och internationellt erkÀnda grÀnser.

Israel saknar allt.

FrÄgan Àr ocksÄ vilken nytta Tel Aviv i dag egentligen har av all den kÀrnvapenteknologi man stulit frÄn USA, eftersom Ryssland med en knapptryckning ÀndÄ kan stÀnga av alla krigsmaskinerna?

MÄhÀnda Àr det hÀr förklaringen till den aktuell explosionen av oorganiserade palestinska sjÀlvmordsattacker pÄ judar i Israel: bÀttre Àn nÄgon annan har de förtryckta i regionen förstÄtt att huset Rotshchilds zionistiska experiment Israel nu sjunger pÄ sista versen och drar nu sina strÄ till stacken.

Utan USA hade Israel nÀmligen inte existerat i dag.

FrÄgan Àr om melodin kommer att sluta i dur eller moll.

Kommer Israels ledare att gilla lÀget och under ordnade former arrangera sin sorti ur Mellanöstern, eller kommer man att agera som den galna desperado premiÀrministern Benjamin Netanyahu om och om igen visat sig vara, och försöka iscensÀtta en planetÀr falskflagg attack av sÄdan rang att 9/11 framstÄr som en söndagsutflykt?

Det tillfÀllets fönster den Netanyahu och krafterna bakom denne marionett, finansoligarkerna, kan komma att utnyttja Àr den största militÀrövning Europa sett sedan andra vÀrldskriget, Trident Juncture, som startade den 19 oktober och sÀgs pÄgÄ till mitten pÄ november.

Just hur desperat Israels ledning Ă€r visas av Netanyahus försöka att beskylla Palestinierna för att ha övertalat Adolf Hitler att genomföra en förment historisk hĂ€ndelse som bara utspelat sig i Hollywood – den s k “Förintelsen”.

Oavsett vilka ondskeulla tankar som just nu jagar varandra i Benjamins mörka hjÀrna, kommer vi bli uppriktigt förvÄnad om Israel fortfarande existerar nÀr Loa Falkman sjunger in det nya Äret 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By brunnen_g, 2015-10-23 @ 11:50

  SĂ„ sjĂ€lvklart…egentligen!

 • By Fahrenheit451, 2015-10-23 @ 11:13

  En klockren analys i den geopolitiska djungeln.

 • By Fahrenheit451, 2015-10-23 @ 11:11

  Klockren analys.

 • By Jonas, 2015-10-22 @ 19:27

  Tack för en grym artikel.

Other Links to this Post

 1. Stalingrad 2.0 – Israels golgatavandring mot historiens krematorium | Arab Nyheter — 2015-10-22 @ 12:04

statcounter