Socialdemokratins brott

Senast uppdaterad: 2018-03-09

Nedan Ă„terpubliceras frĂ„n Fria sidor en artikel som redan hunnit bli en klassiker…

Juden och kommunisten Genrikh Yagoda – en av historiens vĂ€rsta massmördare

Ingvar Carlsson, f.d. statsminister och socialdemokrat, skrev i en skrift ”Vad Ă€r socialdemokrati?” Ă„r 1981 att “reformisten rĂ€knar med att de stegvisa förĂ€ndringarna sĂ„ smĂ„ningom ska leda till en fullstĂ€ndig omdaning av samhĂ€llet. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt Ă€r reformisten revolutionĂ€r”. ÄndĂ„ stĂ„r han i SVT och hĂ€vdar att det Ă€r en förolĂ€mpning att socialdemokraterna kopplas samman med kommunisterna, Ă„ret Ă€r 1990. Samtidigt som man utĂ„t varit mĂ„n om att distansera sig frĂ„n kommunisterna har man gett omfattande stöd, pĂ„ mĂ„nga olika sĂ€tt, till kommunistiska regimer. Socialdemokraterna har aldrig tagit avstĂ„nd frĂ„n socialistiska och kommunistiska regimers brott och har sedan starten regerat med passivt stöd frĂ„n kommunisterna.

Socialdemokratiskt stöd till kommunisterna

1917 reste ledare för Sveriges socialdemokratiska parti till Petrograd för att gratulera till maktövertagandet. Hjalmar Branting var frimurare, precis som Lenin och Trotskij. 1919 anlĂ€nde lastĂ„ngaren Eskilstuna till Petrograd med lĂ€kemedel, förbandsartiklar och kirurgiska instrument. Det var en gĂ„va frĂ„n svenska socialister. I Limhamn utanför Malmö grundades en flygfabrik som pĂ„ 1920-talet sĂ„lde vapen till Bolsjevikerna. Per Albin Hansson lyckades stoppa militĂ€ra och civila insatser till stöd för Finland mot kommunisterna. Denna hjĂ€lp fick ordnas pĂ„ frivillig basis av svenska nationalister och motstĂ„ndsmĂ€n. NĂ€r röda khmererna tĂ„gade in i Kambodja tackade Pol Pot Sverige för allt bistĂ„nd. Socialdemokraten Birgitta Dahl hĂ€vdade att terrorn bara var en “lögn och spekulation”. Socialdemkraternas stöd till folkmordsregimen i Sydafrika och ANC, kommunistisk, var helt avgörande vid denna tidpunkt och skedde i det fördolda.

Kommunistiskt stöd till Sverige

Arbetarpartiet kommunisterna fick 1978-1990 över 13 miljoner i stöd frĂ„n Sovjetunionen. Även VPK fick stöd frĂ„n Sovjetunionen. Sverige var bara ett av 80 lĂ€nder som fick ekonomiskt bistĂ„nd, bl.a. det finska och danska kommunistpartiet. Den svenska regeringen vĂ€grade dock tillsĂ€tta en utredning trots att Ryssland 1993 var redo att lĂ€mna ut bevis. HĂ€xjakten pĂ„ de som samarbetade med nationalsocialisterna i Tyskland tar aldrig slut men de som samarbetade med kommunisterna, dĂ€r delar fanns bevarat i bl.a. Stasiarkiven, fĂ„r inte komma till allmĂ€nhetens kĂ€nnedom. Stora delar av materialet Ă€r nu förstört.

Ingvar Carlsson, Stefan Löfven, Jonas Sjöstedt och Lenin Àr fyra hjul under samma vagn

Infiltrationen

Den svenska vĂ€nstern har totalt infiltrerat varje del av samhĂ€llet. Kommunistledaren Lars Werner tyckte t.o.m. att LO-basen Stig Malm lĂ€t som en kommunist – Ă„ret var 1984. Det kryllade/kryllar av kommunister inom fackföreningsrörelsen, kulturen, universiteten och den politiska maktapparaten.

Marita Ulvskog var med i KFML(r) – Marxist-Leninisterna (revolutionĂ€rerna). Hon utsĂ„gs sedan till civilminister, Ă„r 1994, av Ingvar Carlsson, till kulturminister, Ă„r 1996, av Göran Persson, till Socialdemokraternas partisekreterare 2004 och 2009 till ledamot av Europaparlamentet, en post hon innehar Ă€n idag.

Claes Eklund, utbildad pÄ Handelshögskolan i Stockholm, utsÄgs till sakkunnig i Finansdepartementet redan 1982 för Socialdemokraterna och har sedan haft en lysande karriÀr inom statsförvaltningen, som chefsekonom pÄ Posten och SEB och har olika internationella uppdrag kopplade till EU. Han var ocksÄ med i KFML och KFML(r) studentförbund.

KFML chefsideolog, Bo Gustafsson, blev professor i ekonomisk historia vid Uppsala Universitet. Jan Myrdal kallade Stalins femĂ„rsplan för “förnuftets planekonomi”. Enligt Myrdal hade Sovjetunionen en bĂ€ttre ekonomisk utveckling Ă€n USA. Han ansĂ„g ocksĂ„ att Pol Pots terror i Kampuchea var “riktig och nödvĂ€ndig”. I det, enligt Jan Myrdal, “rĂ€ttfĂ€rdighetens rike” var det förbjudet att visa tillgivenhet för slĂ€ktingar och familjemedlemmar. Han hyllade ocksĂ„ Albanien och fick pris till Olof Palmes minne.

Jan Myrdal – vill inte tĂ€nka pĂ„ kommunisternas brott mot mĂ€nskligheten

Jakob Dahlin, Riksradion, deltog i maoisternas grundcirkel i marxism. Han gjorde program med TÀppas FÄgelberg, SR, och gav ut musik med Annika Hagström, tidigare skribent pÄ stalinistiska Norrskensflamman och flitigt anlitad av Expressen, TV4 och SVT. Hon Àr i sin tur gift med Anders Ehnmark, författare och skribent, som varit medlem i VPK och skribent pÄ stalinistiska Norrskensflamman, kolumnist pÄ Expressen och hedersdoktor i filosofi.

Artur Lundkvist, DN, önskade pÄ sikt en revolution i Sverige, Sven Delblanc ville arbeta för revolutionens röda vÄr och att i kampen inte visa nÄgon försonlighet, Olof Lagercrantz, DN, sÄg den nya mÀnniskan utformas i Nord-Vietnam. Lars Forsell, DN, drömde om ett enat socialistiskt Europa, Folke Isaksson, DN, föresprÄkade socialistiska revolutioner, Karl Vennberg, Aftonbladet, krÀvde stöd till Kubas kommunistiska regim.

MÀngder av intellektuella svenskar hyllade Sovjetunionens inmarsch i Tjeckoslovakien. MÄnga hyllade den kommunistiska regimen i RumÀnien. Sara Lidman, hyllad i media, var apologet för kommunisternas brott.

Fick socialdemokraternas helhjĂ€rtade stöd – idag bakom folkmordet i Sydafrika. Juden Yossel Mashel Slovo t.h.

Matts Gellerfelt, maoistisk debattör och författare, sedan skribent pÄ SvD. Mottagare av Albert Bonniers stipendium. Göran Rosenberg, upphaussad författare och hedersdoktor som anlitats av flertalet svenska större mediehus, medlem i Clartégrupp, en organisation med kommunistiska rötter. Per Olof Enquist, prisbelönt hyllad röd författare som bl.a. försvarat röda khmerernas terror i Kambodja och försvarare av den sovjetiska spionen Arne Treholt. Den senare anlitades av Dagens Nyheters röde kulturredaktör, Leif Zern.

Nyfiken pÄ Lenin och stÄr Socialdemokraterna nÀra

Robert Aschberg, kÀnd mediepersonlighet och programledare, var maoistisk kommunist i sin ungdom. Göran Elwin, juris doktor bakom ett flertal TV-program, sade sig fortfarande tro pÄ den marxistiska samhÀllsanalysen, Äret var 1990. Imperiets Joakim ThÄström, gjorde reklam för den röda stjÀrnan och Sovjetunionen. Jerry Williams, hyllad sÄngare och musiker, var ocksÄ kommunist. Den i media hyllade författaren och tyckaren Jan Guillou har fÄtt Lenin-priset.

Gudrun Schyman, partiledare för FI!, tidigare medlem i Marxist-Leninistiska kampförbundet och vĂ€nsterpartiet kommunisterna har inga problem alls att fĂ„ utrymme i svenska medier. Åsa Linderborg, Aftonbladet, Ă€r marxist och grĂ€t nĂ€r muren föll. Hon har tom haft en radioföljetong om Vladimir Lenin i Sveriges radio , Sovjetunionens massmördare.

Listan skulle kunna göras lĂ„ng pĂ„ kommunister som tagit plats inom Socialdemokratin, fĂ„tt tilltrĂ€de till det offentliga rummets bĂ€sta platser och hyllats av etablissemanget. Lasse Wilhelmson stĂ€ller frĂ„gan i den mycket viktiga intervjun hur det kan komma sig att marxister alltid har tillgĂ„ng till kapitalistisk vĂ€stmedias plattformar och dessutom pĂ„ bĂ€sta plats? Är det inte underligt att kapitalistisk vĂ€stmedia understöder marxismen?

Listan skulle kunna göras Ànnu lÀngre pÄ alla som nekats komma till tals i offentligheten genom den socialistiska och kommunistiska censuren. Den har varit sÄ effektiv att det i Sverige idag inte lÀngre existerar en traditionell höger. En höger som lÄter samhÀllet utvecklas organiskt, inte genom revolution, dÀr man ser bÄde bakÄt och framÄt, ser till bÄde individen och kollektivet och lÄter de för samhÀllet mest beprövade och framgÄngsrika metoderna och individerna vara det som leder nationen framÄt.

Alla bitar faller dock pÄ plats i Lasse Wilhelmsons klockrena analys att marxismens egentliga syfte Àr att försvaga och utplÄna lÀnder, folk, nationer samt splittra medan sionismen Àr till för att sÀkra judestaten i Palestina. Det vÀnder sig i magen att behöva syna socialdemokratin. Denna falska fasad av kampen för arbetare, vilket idag alla kan se Àr en bluff, med de mest vidriga förflutna, kopplingar till sionismen och det ledande kapitalisterna. Plötsligt stÄr det ocksÄ klart att bÄde sionisterna och socialdemokraterna gynnas av att upprÀtthÄlla förintelselögnen och allt som Àr kopplat till den. Fler och fler bitar faller pÄ plats och att allmÀnheten inte fattar beror helt och hÄllet pÄ all lögnpropaganda de i Ärtionden utsatts för. Ibland Àr det riktigt tungt att vara Sanningssökare.

Kommunister blev fascister

NĂ€r kommunisternas brott inte lĂ€ngre kunde ursĂ€ktas kallades de istĂ€llet fascistiska. Dagens Nyheter skrev 1989 att Kina behĂ€rskades av en fascistisk militĂ€rdiktatur. NĂ€r RumĂ€nien fick nya ledare efter Ceausescu kallade socialdemokraten Sten Andersson dem för fascister. NĂ€r kommunisterna föll i Ryssland 1991 kallade Pierre Schori dem för högermĂ€n. Den amerikanska kapitalistiska affĂ€rstidskriften Forbes stĂ€ller nu frĂ„gan om Vladimir Putin Ă€r den “nya Hitler”? Han Ă€r helt enkelt inte tillrĂ€ckligt kommunistisk i deras smak. Inte sĂ„ underligt mot bakgrund av ovanstĂ„ende att SD kallas för extremhögern, fascister och nazister.

TyvĂ€rr hör man inte sĂ€llan nationella anvĂ€nda exakt samma politiskt korrekta sprĂ„kbruk för att man Ă€r rĂ€dd för att stĂ€mplas som nazist men, nej, det var varken fascister eller nazister som lĂ„g bakom flera hundra miljoner mĂ€nniskors död, inte heller bakom det pĂ„gĂ„ende folkmordet i alla vĂ€stlĂ€nder – bakom allt detta gömmer sig socialismen, sionismen och kommunismen. Dess inflytande har varit sĂ„ totalt att det idag inte finns nĂ„got parti i Sveriges Riksdag som inte Ă€r vĂ€nsterliberalt, med hull och hĂ„r svalt den enda rĂ€tta vĂ€rdelösgrunden och helt upphört att ens antyda kommunismens och socialismens brott mot mĂ€nskligheten. Brott och kopplingar som fĂ„r Sverigedemokraterna att framstĂ„ som Ă€nglar i jĂ€mförelse.

FrÄgan Àr hur lÀnge vÀnstern ska fÄ komma undan med sitt stöd och omfattande kopplingar till den kommunistiska och socialistiska terrorn och deras roll i det pÄgÄende folkmordet pÄ svenskarna? Varför finns över huvud taget kommunisterna och socialisterna kvar i Sveriges Riksdag? Varför hyllas de fortfarande och fÄr en massa priser? Varför tillÄts dessa apologeter till vÀrldens vÀrsta folkmord att inneha ledande positioner inom varje del av samhÀllet? Varför ges de t.o.m. en plattform i alternativ media? Deras mörka förflutna borde diskvalificera dem för minst ett sekel framÄt. Svensk massmedia Àr, som vanligt boven i dramat, man har gjort allt för att dölja dessa fruktansvÀrde brott för den breda allmÀnheten. Kanske beror det pÄ att massmedia kontrolleras av samma kraft som stod bakom dessa brott? De som varken massmedia eller alternativ media nÄgonsin vÄgar nÀmna.

I Sverige idag kan man knappt höja handen för att vinka utan att anklagas för hets mot folkgrupp (HMF). Urgamla svenska och indoeuropeiska symboler Àr ocksÄ förbjudna liksom fanor, bilder och olika hÀlsningsfraser. I samma Sverige Àr det fullt lagligt att visa kommunistiska och judiska symboler, flaggor, bilder och hyllningar. De verkliga förövarna, de verkliga förbrytarna, gÄr dÀrmed helt fria i Sverige medan de som förlorade ska leva i evig skuld för nÄgot man inte ens gjort och under varje form av förbud.

Men om detta mÄ vi inte berÀtta
.

Not: Materialet Ă€r huvudsakligen hĂ€mtat frĂ„n den Estlands-svenske författaren och filmskaparen JĂŒri Linas fantasiska böcker. Alla som har ambitionen att förstĂ„ vĂ„r samtid bör lĂ€sa hans böcker och se hans filmer. Se lĂ€nkarna nedan.

 

Tack för ditt stöd!

Din donation gör det möjligt för oss att fortsÀtta.

NORDEA: 4064 0030 412
SWIFT: NDEASESS
IBAN: SE13 3000 00000406 4003 0412

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Sverker, 2018-03-10 @ 21:59

  Tack Sigge!
  Jag köpte alla Rahmis böcker för lÀnge sedan. Mycket viktig information finns i dom.
  Man borde ha dom ocksÄ i pdf-format för snabb och smidig referens nÀr man debatterar!

 • By Sigge Johansson, 2018-03-10 @ 17:34

  JodĂ„ Sverker — listorna finns kvar, men i ARKIVERAT sparat format, Var-sĂ„-god:
  https://web.archive.org/web/20130606053957/http://www.radioislam.org/judemakt/index.htm

  Samtliga lÀnkar Àr klickbara.
  TIPS Àr att SPARA sidorna i pdf-format pÄ datorn.

 • By Barbro Åhman, 2018-03-09 @ 16:16

  Fantastisk bra lÀsning, borde ligga som diskussionsunderlag pÄ alla högstadieskolor.

 • By Sverker, 2018-03-09 @ 08:58

  Superb sammanstÀllning!
  Man blir lite missmodig nÀr man inser hur mÄnga vÄra interna fiender & förrÀdare Àr.
  Men man vet historiskt hur snabbt kappan vĂ€nds, nĂ€r det finns personlig vinning som vĂ€dras av kappvĂ€ndarnas kĂ€nsliga nĂ€sor. Äckligt, men ok, det gynnar ju oss pĂ„ sikt.
  Antar att du hittat en del via Radio Islams enorma listning av judar i Sverige?
  Har förgÀves sökt denna list nyligen, men Radio Islams sida verkar slÀkt?

Other Links to this Post

statcounter