Sju hundra svenskar anmÀler regeringen för krigsbrott

Senast uppdaterad: 2013-07-01
2011-11-04 anmÀlde fem svenskar: tjugonio statsrÄd, tvÄ hundra fyrtio riksdagsledamöter och fyra militÀrchefer för bl a folkmord, terrorism och finansiering av terrorism. NÀr processen var över stod nÀrmare 700 personer bakom anmÀlan.

Till siffran 700 hade en eller tvĂ„ (eller kanske t o m tre) nollor till kunnat lĂ€ggas – d v s att antalet anmĂ€lare varit sju tusen eller sjuttio tusen.

Det Àr sÄ eftersom 6-7% av alla som för första gÄngen besökte sajten för anmÀlan gick med i uppropet.

Orsaken till att “bara” 700 personer anmĂ€lde regeringen var svensk Bonnierdominerad medias absoluta censur av nyheten att landets regering anmĂ€lts för krigsbrott av den egna befolkningen – och att invĂ„narna i landet aldrig nĂ„ddes av informationen att anmĂ€lan existerade.

SkĂ€let till att anmĂ€lan gjordes var Sveriges deltagande i det uppenbarligen folkrĂ€ttsvidriga överfallet pĂ„ Libyen, ett land som FN dĂ„ bedömde vara det bĂ€sta och mest mĂ€nniskovĂ€nliga i hela Afrika och eventuellt ocksĂ„ arabvĂ€rlden – samt att försöka stoppa de krig som redan dĂ„ var planerade, bl a mot Syrien och Iran.

Det enda brott domstolar och rÀttsliga myndigheter i Sverige till slut bekrÀftade var det de sjÀlva under processen begick samt förhÄllandet att nÀr det kommer till de allra viktigaste frÄgorna sÄ saknar medborgare och mÀnniskor i Sverige rÀttigheter.
LÀs hela anmÀlan mot regeringen pÄ highcrimes.org.

Klicka hÀr för listan över alla de som anmÀldes.

LĂ€s Ă€ven: KRIG SKÄL FÖR SKATTEBEFRIELSE.

 

Veta mer

 

Syriskt memento

FrÄgan Àr hur samma regering avser agera i fall USA, Israel, Storbritannien och/eller Frankrike i sommar eller höst lÄter skynket falla och öppet anfaller Syrien.

Kommer Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt dÄ med samma entusiasm hoppa pÄ det kriget med?

Att göra det vore en katastrof – ett öppet anfall pĂ„ Syrien skulle snabbt dra in i Iran, samt Ă€ven Ryssland och Kina.

Med andra ord – ett öppet anfall mot Syrien eller Iran innebĂ€r startskottet pĂ„ ett nytt vĂ€rldskrig.

 

Veta mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statcounter