Sibyllans SpÄdom

Senast uppdaterad: 2015-01-31
Med ojÀmna mellanrum trillar det in tips och annat till redaktionen.

I slutet pĂ„ förra Ă„ret kontaktades vi av en person som sade sig i en vision ha sett vad som lĂ„g förborgat inom en snar framtid – om mĂ€nskligheten inte vĂ€ljer en annan vĂ€g Ă€n den den sedan en tid befinner sig pĂ„.

Vi har ingen uppfattning om hur sannolikt scenariet nedan Àr men upplever att kontext och tajming utifrÄn geopolitiska verkligheter sÄ pass akurat att vi publicerar.

HÀr Àr den sÄ gott vi minns den efter att ha fÄtt den förklarad för oss..


NÀr de krafter som Ànnu kontrollerar VÀst drabbas av insikten att Ryssland inte kommer att lÄta sig infogas i deras vÀrldsbygge kommer de avfyra en kÀrnvapenrobot mot Moskva. Förhoppning Àr att genom att utplÄna den Ryska Federationens centralmakt sÄ kommer landet falla sönder i ett antal mini- och mikrostater som sedan lÀttare lÄter sig assimileras av det vÀstliga imperiet.

Den hÀr roboten kommer inte nÄ Moskva utan stoppas i flykten av det ryska robotförsvaret.

Östra Europa kommer att bli vittne till en enorm explosion pĂ„ himlen. MĂ€nniskor kommer att förgĂ„s. Men skadan kommer inte alls bli densamma som hade roboten nĂ„tt sitt avsedda mĂ„l.

Kort dÀrefter kommer tvÄ kÀrnvapenrobotar att avfyras mot Nordamerika.

USA kommer inte lyckas stoppa dessa och den nordamerikanska kontinenten kommer att förvandlas till ett svart hĂ„l och gĂ„ under pĂ„ ett sĂ€tt som (enligt “sibyllan”) pĂ„minner om hur det sĂ„g ut nĂ€r Atlantis försvann.

Ryssland som alltsÄ mer eller mindre intakt överlevde det initiala kÀrnvapenangreppet kommer att stÄ som segrare.

Friden som instÀller sig nÀr de konflikter som hitills hemsökt mÀnskligheten plötsligt upphör kommer inte bli lÄngvarig.

Det korta kĂ€rnvapenkriget kommer att bli startskottet, förlösandet eller frigörandet av omfattande förĂ€ndringar av jordskorpan – s k “Earth Changes”.

LĂ€nder och kontinenter kommer att försvinna – nya kommer att födas.

NÀr processen Àr över kommer mÀnskligheten har reducerats till nÄgot tio tusental med individer som i princip befinner sig pÄ en ny planet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By Bergatorparen, 2015-02-01 @ 17:20

  NĂ€r “Muren” föll för snart ett kvarts sekel sedan, var det inte frihet och demokrati som migrerade österut, det var DDR statens vidriga mĂ€nniskosyn och förtryck som migrerade vĂ€sterut. Tyskland har blivit en polisstat, och de övriga vĂ€stliga staterna, ligger inte lĂ„ngt undan det de hellre. Putin ses idag av mĂ„nga förtryckta vĂ€stboende som en politisk Messias som skall rĂ€dda oss frĂ„n de onĂ€mnbaras politiska, religiösa och etniska förtryck. Som Ryssland skjuter bort USA och Kanada, kommer vĂ€rlden strax att bli ett hĂ€lsosammare stĂ€lle med frihet att andas utan att ha licence to Breathe.

 • By Björngunnar, 2015-02-01 @ 15:09

  Undras om Carl Bildt fÄr nÄgot straff för det krig han hjÀlpte till att starta i Ukraina?

 • By Helena Palena, 2015-02-01 @ 14:44

  Edghar Cayce (1877-1945) betonade ofta hur mĂ€nniskornas andliga liv Ă„terspeglade sig i samhĂ€llet och i nationen. ”Varje nation, varje folk skapar genom sin anda en betydelsefull stĂ€llning, inte bara pĂ„ jorden utan Ă€ven i Universum.” DĂ„ ligger vi i vĂ€stvĂ€rlden illa till med den dekadenta livsstil som vi har.
  En av hans mest berömda förutsĂ€gelse, som Ă€nnu inte förverkligats, berör Ryssland. Han sĂ„g hur Ryssland trĂ€dde fram som vĂ€rldens hopp. ”Genom Ryssland kommer hoppet till vĂ€rlden ” förutspĂ„dde han. Detta uttalande gjorde han strax före sin död.
  Det verkar som den tiden nu har kommit.

 • By Helena Palena, 2015-02-01 @ 14:30

  Troligt! Köper upplÀgget! Enligt sÀgnen ska Ryssland rÀdda vÀrlden.

Other Links to this Post

statcounter